מה היה לנו בחודש מרץ?

מה היה לנו בחודש מרץ?

בחודש מרץ (כן, אני יודעת שהוא כבר מזמן נגמר, אבל כנראה שמשהו אצלי נשאר עדיין שם) היו לנו הרבה דיונים מעניינים, רובם התפתחו מתוך שיתוף ופתיחות מצד חברי הפורום הקבועים. כשעברתי על כל השרשורים, הדיונים והמאמרים, עלה בי הצורך להודות לכל המשתתפים על יצירת קהילה חמה, משתפת ומעשירה. אז תודה לכולכם, ולהלן הפירוט: מאיה שאלה על אוסטאופורוזיס, וכמו שרק מאיה יכולה היא הקשתה ושאלה עד שהגיעה לשורש העניין. מי ששואל מקבל בדרך כלל תשובות, וגם היא קיבלה תשובות על כליות וג'ינג, תרבות חדרי הכושר, הצורך בלדעת איך ליפול, תזונה נכונה, (מכמה היבטים, כמובן) בסוף כמובן התווכחנו (באופן בלתי נמנע)? על מהותם של חמשת האלמנטים הסיניים מול ארבעת האלמנטים (היווניים?) דבר שמיד גרר ויכוח של הסינים, בינם לבין עצמם. היה גם שיתוף של מטופל ברפואה משלימה שסובל מתסמונת התשישות הכרונית וחושש שיש לו קנדידה, וחברי הפורום הביעו את דעותיהם. סיפור של מיכליאיר על ידיד שסובל מפסוריאזיס ותוהה האם הטיפול ההומאופתי שהוא קיבל הזיק או הועיל. בעקבותו התפתח דיון על ריאקציות.

שיחות בנושאים כואבים

טאו פתח סוף סוף בלוג, לפני שהוא נסע לבורמה (עוד שבוע וקצת הוא חוזר וימית הבטיחה לחכות לו עם שוקולד בטרמינל 3). הוא שיתף אותנו בהטרדה מינית שעבר ממטפלת בעיסוי בוויאטנאם. אחרי שגמרנו לחשוב שזה היה עניין ידוע מראש, ניהלנו דיון כואב בשאלת הטרדה מינית של גברים, טראומות של גברים לעומת נשים, ומדוע זה נושא שלא זוכה להתייחסות רצינית. לאחר מכן, ש1212 חזרה אלינו עם עדכונים לגבי הטיפולים שהיא קיבלה בעקבות האונס שעברה, הריאקציות שהיו לה והפניה לטיפול במגע. הפתיחות והכנות שלה נכנסה ללב של כל משתתפי הפורום, שהתגייסו בשליחת חיבוקים, מתן ייעוץ וסיעור מוחות בנושא. תודה לך ש' על השיתוף והאומץ, אנו ממשיכים לשלוח לך תמיכה וחיבוקים וירטואליים, להעריץ אותך על האומץ והנחישות להירפא ולהרגיש טוב יותר, ולאחל לך המשך צמיחה ואושר. האמפתיה והסימפתיה לנפגעי תקיפה מינית מעלה אצלנו דיונים עמוקים ותמיכה אינסופית. כואב גם לשמוע שיתוף ממישהי שאנחנו מכירים באופן וירטואלי, ומחמם את הלב לדעת שהיא בחרה לשתף אותנו למרות הקושי. אלה בלה סיפרה, אנחנו הקשבנו וניסינו לעזור. אלה, גם את ממשיכה לקבל מכולנו איחולים וחיבוקים. אנחנו כאן בשבילך. הפניות האלו גרמו לי לחשוב שאולי כדאי לארגן מועד שבו כל אחד מאיתנו ישלח בדרכו מחשבות חיוביות, אור ו/או תפילות למי שפנו אלינו ולכל נפגעי ונפגעות התקיפה המינית, ואיחולים להפסקת האלימות המינית והסבל שנגרם מכך. מה דעתכם?

ella bella1

New member
תודה../images/Emo24.gif

מאז שסיפרתי לכם מה קרה אני לא מפסיקה להתעסק בזה. אנשים מקסימים עזרו לי להשאיר את הראש מעל המים ולא לשקוע ועזרו לי להבין מה קרה שם ושמה שהיה זה לא הטרדה אם כי אונס ממש. מישהי אחת מהפורום עזרה לי יותר מכולם ולא הייתי מגיעה לתובנות שאליהן הגעתי בלעדיה!!! (מי שמדובר עליה יודעת שאני מאוד אוהבת אותה ואני מודה לה בכל ליבי ושולחת לה חיבוק ענקי
) תודה לכל מי שהתייחס, תמך, הגיב או שלח חיבוק וירטואלי. בקרוב אתחיל טיפול ואחזור לעדכן אתכם בפרטים. אלה

בחזרה לעניינים שבשגרה

האם טיפול בדיקור למי שסובל מחרדה ממחטים, יכול עדיין להועיל, או שעדיף לחפש שיטות טיפול אחרות? בחור עייף שאל מה עושים כשמאבדים את הדרייב, מצפים מהסביבה שתפתור לנו את הבעיות וחשים אפס מוטיבציה להרגיש יותר טוב האם אפשר לטפל בטינטון, או שמדובר בבעיה תורשתית שאין לה פיתרון? ורדה שאלה, אנחנו לא הגענו להסכמה. יוסי פרלמן פצח בחשאי בקריירת בישול. זה עדיין לא רשמי והוא שומר את זה בסוד, אך לבו הרחב לא מאפשר לו לחסוך מאיתנו מתכונים לארוחת בוקר בריאותית (כולל תגובות ועצות משאר חברי הפורום הבשלניים) ועוגת בננות חושנית.

המאמרים והחדשות שגררו אותנו לדיון

למה חלה עליה במחלות הכליות? כנרת יפה שלי שאלה בעקבות צפיה בחדשות, ואנחנו דיברנו על כליות, סטרס וחלבונים בשתן elirand2 שיתף אותנו במאמר מפורט על פירות תמי תהתה על שיתוף פעולה בין חברה למזון שמקושר עם נשנושים, לבין קופת חולים...

דברים שיוצאים מהבטן

שאלה על קרוהן הובילה את rini לשתף אותנו בסיפורו של בעלה, שסובל מהמחלה, ושמצבו הוקל באופן משמעותי בעקבות עיסוי חובבני של כפות רגליו. ריני הפכה למאמינה ברפואה המשלימה, והחליטה ללמוד את המקצוע. דלקת בדרכי השתן לאישה בהריון יעל עיני כבר לא בהריון, היא ילדה בת, בשעה טובה. חוץ ממזל טובים היא ביקשה גם עצות למניעת גזים לקטנה

דברים שיוצאים מהלב

זינה הקוזינה התחילה ללמוד והחליטה להפסיק. היא תהתה על הייעוד שלה בחיים, והגיעה למסקנות באשר לאיכות הלימודים שהיא למדה. אנחנו שיתפנו אותה בתחושות שלנו לגבי ייעוד, הגשמה עצמית והעיסוק ברפואה המשלימה. זכינו לשאלה קצת מוזרה מצעיר שהתאהב בבחורה קצת מלאה. הכל היה מושלם חוץ ממבנה הגוף שלה, והוא ביקש עזרה וקיבל על הראש. האם יש מקום לטיפולים ברפואה משלימה, כשהאדם עומד למות? האם אפשר להיכנס לבית חולים ולטפל למרות האחיות והרופאים והצינורות שמחוברים? האם אפשר תמיד להקל על הסבל, או שלפעמים פשוט אין מה לעשות? ומה קורה כשלא שואלים את המטופל מה הוא רוצה? סבתא שלי גססה, אנחנו דיברנו על זה. תודה שוב לכל מי שתמך. כמה רחוק אפשר ללכת עם השאלות בקינסיולוגיה? האם אפשר לשאול שאלות בוטות, למשל, "האם יש לי סרטן"? התשובה לא לגמרי ברורה, והיא תלויה בין היתר בניסוח השאלה.

והיה גם יום הולדת לימית

ימית חגגה יום הולדת (ושוב מזל טוב, אהובה) קיבלה צרור של ברכות ופצחה בתחרות חיבוקים עם טאו (היא ניצחה). בהתחשב בעובדה שעכשיו כבר אמצע אפריל, אני יכולה להפעיל כאן מניפולציה צרפתית ידועה ולומר שלקח לי שבועיים לכתוב את הסיכום החודשי. אי לכך ובהתאם לזאת, תגידו, מישהו קורא אותו או שאני רק עושה את זה להנאתי הצרופה?

yamit23

New member
קוראים, בטח קוראים ../images/Emo63.gif

ואפילו
נראה איך הטאו יגיב כשיחזור ויגלה שככה הכרזת על מנצחת בתחרות מאחורי גבו. הוא עוד יציף את הפורום בחיבוקים
כל הכבוד על ההשקעה, ו

0 אור 0

New member
מניפולציה צרפתית?

נשמע פולני לגמרי ... את עושה עבודה נהדרת - כל הכבוד לך, ותודה על ההשקעה

מיכלי- תבורכי!!!

את לא עומלת לשווא, תענוג להיזכר בדברים שהיו ובחודש ה- בהחלט מיוחד, עוטף, חם ומשתף שעברנו כולנו... תודה לך,
תמי

ella bella1

New member
וואו!!!

כל הכבוד על ההשקעה!!! אכן היה חודש עשיר מאוד... תודה לך, אלה.

ש1212

New member
תודה לכולם..../images/Emo24.gif

תודה, לכל מי שהיה כאן בשבילי .. תודה על ההבנה האיכפתיות והרצון לעזור .. אתם מקסימים .. כן ירבו אנשים כמוכם.. נ.ב.. מקווה שאוכל לשתף בדברים משמחים יותר בעתיד..
ו.. שמצבי הנפשי יהיה טוב יותר ...
תודה .. ש'

קלטתם אותי

תודה על הפידבקים החיוביים וכמובן על הכתר. אני שמחה שכולכם הבנתם מה אני צריכה ונידבתם מחמאות.

שמש א

New member
מצטרפת למכתירים ../images/Emo51.gif

הסיכום הזה נח 'למפגרים' כמוני... תודה!

למעלה