מה היה יום הביוץ

• פותח הנושא zofa
  • פורסם בתאריך

zofa

New member
מה היה יום הביוץ

היום היה היום ה 16 למחזור ואני עוקבת בהתמדה אחר חום השחר בחודש שעבר בדקתי באמצעות בדיקה ביתית את הביוץ והיא הראתה ביום ה 11 וה12 חיובי. כשבדקתי החודש היום ה 12 היה שלילי. יש לי מחזור סדיר ביום ה 27-28. מבדיקות החום עולה כי יומיים הטמפרטורה 36.5 והיום החום ירד. מה זה אומר? שהרי העלייה בחום לא הייתה, ולדעתי, צריכה להיות לפחות 3 ימים רצופים. מה היה יום הביוץ? אולי אני ממשיכה לפספס בתזמון בכל מקרה הבעלול ואני ניסינו יום כן יום לא החל מהיום ה-9 מקווה שהחודש זה זה

פּוֹנְג

New member
יש סיכוי שהביוץ היה ב 29 לחודש

אבל הטמפ' של היום קצת מקלקלת את התחזית הזו כי היא לא שומרת על הכלל של 3 מדידות רצוף הגבוהות יותר מששת הימים לפני הביוץ. מה שמוביל אותי לשאלה איך זה שהמדידות שלך כל כך מדוייקות? עם איזה מודד את משתמשת? כי אם זה מודד שאינו רגיש או כזה שקשה לדעת את השעה המדוייקת, אז אולי השינויים הקטנים במידות כן יכולים לעשות את ההבדל...

מצטרפת לפונג

הביוץ היה ביום ה-13, בתאריך 20/7. אם המחזור של סדיר ביום ה-27-28, והביוץ ביום ה-13 זה אומר שהביוץ קורה ביום ה-14-15 לפני המחזור. לגבי ירידת הטמפ' תחשבי שיש קו דמיוני בגובה 36.5, כל זמן שהטמפ' נמצאת מעל לקו הזה לדעתי הכל תקין ואין מקום לדאגה.

מעיןבר

New member
וגם אני במצדדות ../images/Emo45.gif

אכן נראה שהביוץ היה ב- 20/7 וזאת בנחה שהחום ימשיך לעלות. תמשיכי לעדכן אותנו ונמשיך לעקוב אחריך
מצרפת את הגרף שלך + קוים...

למעלה