מה היה היום?

YaRoN Tribe

New member
תקציר - פרק 21

לוק מתנצל בפני השומר על התקרית עם ריאן ואומר לו שהיתה בעיית אבטחה. השומר רוצה להוציא להורג את ריאן ולוק מנסה לשכנע אותו לשלוח אותו לעבוד במכרות, השומר לא משתכנע. אלי, אליס, טאי- סאן וסלין מדברות בפינת קפה ההיא ואלי מצדיקה את ריאן וסלין נפגעת כי היא לא תראה יותר את ריאן. לוק בא אל סלין ואומר לה שהוא שלח את ריאן למכרות, בלי ידיעת השומר, ושזה סוד, היא מחבקת אותו בדיוק כשאלי נכנסת לחדר להתנצל בפני סלין. טאי- סאן כותבת מכתב לשומר. לוק בא אל אלי ומסביר לה מה היה עם סלין ואלי חושדת בו שהוא מתחיל עם סלין, בדיוק אז טאי- סאן באה ומבקשת מלוק לתת את המכתב לשומר. נד ופרייד מגיעים לעיר וכמה נבחרים תופסים אותם ולוקחים אותם לקניון. בקניון משחררים מהם את האזיקים, וטלי נושכת שם את אחד השומרים, ובגלל זה לא נותנים להם אוכל. החולדות מקבלות את פני נד, אנדי, טלי ופרייד. בנתיים מחוץ לקניון מיי נפגשת עם בריי, לקס ואבוני ומביאה להם את המפה שהיא העתיקה בפרק הקודם, היא מראה להם שיש ראשי תיבות על המפה ושיבדקו בכל המקומות. הם הולכים ומוצאים את מאגר הדלק. קייסי מנסה למכור כלמיני דברים לאנשים בחוץ, הוא משיג מאיפושהו תיק מלא במשקפיים כאלה כמו שהיו לזוט והוא אומר לכולם שאלה המשקפיים המקוריות. השומר מקבל את המכתב של טאי- סאן מלוק ואחרי שלוק יוצא השומר מריח את הריח של הדף (?) מיי מדברת עם פרייד בקניון ומסבירה לו שהיא עכשיו מרגלת, משהו מתבשל פה.
חזרה לבריי, אבוני ולקס, הם תוקפים את השומר שהיה במאגר דלק ומחכים שיבוא איזה רכב. מגיע איזה רכב, הם תוקפים את הנהג והזה שיושב לידו, לקס פותח את הפתח שממנו ממלאים את הדלק ונותן לדלק להישפך, בריי נכנס לרכב ונוסע איתו לתוך המאגר. אבוני, שלא שמה לב שבריי לא יצא מדליקה את שובל הדלק. לקס צועק עליה שבריי עדיין בפנים, והיא צועקת "בריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי" וככה נגמר הפרק. העיניים יצאו?

uuu8

New member
2 בקשות ../images/Emo178.gif

1)) נוווווווו אל תהיה רע\ה...איך את\ה משיג\ה את התמונות האלה?? |מתחנן|
2) מישהו יוכל לתקצר לי את פרק 18? הפרק שפרייד נתפס ברשת..
אני מבקש מלא ואף אחד לא עונה..פליסססס שמישהו יתקצר לי

YaRoN Tribe

New member
תשובות

1) זה סודי. 2) זה קצת בעייתי כי אני לא זוכר בדיוק מה היה בפרק הזה, כל מה שקרה בפרקים האחרונים נראה אצלי בראש כמו פרק אחד

G e o r g i a

New member
תקציר פרק 18!../images/Emo44.gif

אני לוקחת את זה מהאתר של השבט... השומר מדבר עם לוק. הוא הגיע למסקנה שטרודי לא היתה ראויה למות ולא היתה ראויה להיות האם גדולה (ככה קוראים לזה בעברית? שכחתי חח). הוא אומר ללוק להכפיש את שמה ברחבי הרחובות ולהגיד שהיא מתחזה. בריי ולקס מתווכחים על זה שטרודי היתה יכולה להיות שימושית בתור בת ערובה. בריי אומר שבטח יכפישו את שמה ואם הוא לא היה שולח אותה היא היתה בסכנה. יותר מאוחר הם מדברים ולקס מנסה לשכנע את בריי שטרודי היא רעל והורסת כל דבר. הוא גם שואל אותו אם הוא באמת חושב שפרייד יחזור. אחרי זה רואים תמונה של פרייד מהלך לו לבד בהרים. אליס דואגת שקיי סי הלשין עליהם לשומר. היא רואה אותו יורד במדרגות הקניון בחיוך, תופסת אותו ומאיימת עליו, דורשת שיספר לה מה היה עם השטנר. הוא לא מוכן ורק אומר לה שהוא לא הלשין עליהם. מיי נרדמת בזמן השמירה על בריידי, והיא זוחלת החוצה. אלי ואליס מנקות, לוק עובר לידן ומחייך, במיוחד לאלי. אליס משכנעת את אלי להתקרב ללוק ולהבין מה מניע אותו. אלי ניגשת אליו ולא ממש יודעת מה לומר (היא אומרת שצבע השיער שלו מתאים לו לעיניים
). אח"כ היא מדברת איתו על טרודי ואומרת תודה שהוא לא הסגיר אותם. היא שואלת אותו "לאן נתקדם מכאן?", ואז השיחה מתחילה להיות קצת מביכה ("אתה ואני.... וכולם"), ולוק עונה שכל אחד ימשיך בדרכו והולך. אלי מרגישה שהיא פישלה. מיי מתעוררת ומגלה שבריידי נעלמה. אחד הנבחרים אומר לה שהשומר רוצה לראות את התינוקת בדחיפות. היא נלחצת ומתחילה לחפש אותה (מגייסת גם את פטסי לחיפושים) ברחבי הקניון. בסוף היא מוצאת אותה בחדר סודי עם המון מפות ורישומים סודיים של הנבחרים. היא גונבת שם איזשהו דף. בינתיים קיי סי נפגש עם השומר ואומר שהוא שוב ראה את זוט. הוא מספר לו שזוט אמר לו שצריך לחגוג כל שנה את הצלת בריידי (שהיא לא ברחה יחד עם טרודי) ושזוט אוהב ילדים. השומר מפרש את זה בדרכו המיוחדת. לוק יודע שקיי סי מבלף. השומר מכנס את האנשים בקניון כשקיי סי לצידו. הוא אומר שהאורקל שלו (קיי סי) עזר לו לפרש מסר מזוט (בקטע הזה אליס מופתעת ומפרגנת לקיי סי) - כל התינוקות החדשים יהיו בהשגחת הנבחרים. הוא מבקש מכל הנשים ההרות להזדהות, וגם סלין (למרות קריאות המחאה של ריאן) מזדהה. אח"כ ריאן שואל את סלין איפה הוא משתלב בכל הסיפור עם התינוק, אבל סלין צריכה ללכת עם כל האימהות ההרות לפני שהיא מספיקה לענות. פרייד מוצא ביער שני ילדים מסכנים ורעבים, שלא יודעים אם האוכל שהם ליקטו ביער ראוי למאכל. הוא נרתם לעזרתם ובודק את הגרגרים. בינתיים הם מסתלקים. אחרי כמה דקות פרייד רואה שהם נעלמו. ברגע הזה נופלת עליו רשת, הוא נלכד, ונד המכוער קופץ עליו וצורח משמחה.

uuu8

New member
ווואייי!! כל כך תודה!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חיכיתי לזה שנים!!! חחח היי רגע אבל פטסי נעלמה מאז..בפרק 18 היא עדיין היתה????
לא ראיתי אותה בפעם האחרונה...

G e o r g i a

New member
היא היתה.

הכל היה איתה כרגיל, ופתאום בפרק 19 (אני חושבת) אליס ואליס דיברו על זה שלקחו אותה... ://

פריידדדדד

הוא הסתפר נכון? הוא הרבה יותר חמוד ככה :) אגב, היה פרק מעולה! הג'ינג'ים האלה משגעים אותי S:

מיכמיך3

New member
לגבי פרייד...

בפרק 18 הראו איך נד, אנדי וטלי תופסים אותו ברשת, והם אלה שגוזרים לו את הרסטות. מקווה שאני לא טועה.

uuu8

New member
אוףףף מסכן בטח אחרי כמה שנים שהוא מגדל ככה

שיער
תגידו זה לא דומה לנד? >>
חחחחחחחח וזאת טאי סאן >>
חחח ו...אלי!!!

למעלה