מה היה היום?

Yonizi

New member
מה היה היום?

היה לי חוג בזמן השבט(ערוץ 1) ולא ראתי רק חלק מההתחלה(תחילת הפרק: אחרי שסלין צורחת שהיא רואה את בריי באים כל הנבחרים והם נלחמים אחד בשני בריי מציל את אבוני ואת ההמשך אני לא יודע) מה קרה?

G e o r g i a

New member
תקציר פרק 10

האמת שהיה פרק לא מדהים... אני אכתוב את מה שאני זוכרת (שזה הרבה חח): כל הנבחרים באים ונלחמים עם אבוני, לקס והחבורה של בריי. אבוני חוטפת מכה חזקה ומתעלפת. בריי מסתתר ליד סלין, והיא אומרת לו "בריי, זה באמת אתה?". הוא עונה "כן, זה אני. תגידי לכולם להחזיק מעמד". הוא מרים את אבוני ונכנס לחדר של טאי סאן, הם מדברים טיפונת. הוא אומר לה לבוא איתם, אבל היא אומרת שזקוקים לה בקניון. הוא בורח עם אבוני, פרייד ושאר האקוס. בינתיים כולם מתפזרים (כולל הנבחרים), וחולדות הקניון (שבקניון) רצים לרחבה לראות מה קרה. סלין בהלם ורק ממלמלת "בריי...בריי". הם מבינים שהוא בחיים. בלילה השומר מעיר את טרודי וכועס עליה. הוא מאשים אותה פחות או יותר בזה שניסו להתנקש בחיים שלו, ומזהיר אותה שאם הוא יגלה שהיא קשורה לזה, אז... יותר מאוחר טאי סאן בחדר שלה, ומתוך הארון יוצא מישהו בברדס כמו של הנבחרים. היא נבהלת אבל מגלה שזה לקס, והם מעבירים את הלילה ביחד. בבוקר הוא עוזב. בבניין המחנה (איך לקרוא לזה?) של האקוס אבוני רבה עם אמבר ובריי. הם מאשימים אותה שהיא ולקס הרסו הכל, ובאמת תוהים איפה לקס. פרייד אומר ששתי התוכניות (של האקוס ושל אבוני ולקס) היו טובות, אבל התנגשו. לקס מגיע לבניין שלהם באיזשהו שלב של היום... יותר מאוחר אבוני מנסה לבקש מבריי סליחה, אבל הוא לא ממש שם עליה. בקניון באיזשהו שלב של היום אליס ואלי מדברות עם פטסי (נראה לי שזה היה אתמול ולא שלשום), ומשכנעות אותה להיות מרגלת, בנוסף לקלואי (אבל הן לא מגלות לה שקלואי גם מרגלת). לוק מעביר שיעור למי שמצטרף לנבחרים, והשומר באיזשהו שלב מגיע וכועס עליהם שמישהו ניסה להתנקש בחיים שלו, ושלא כדאי שהוא יגלה שאחד מהם משת"פ. מיי צועקת משהו כמו "אמן!" ותומכת בשומר, אומרת משהו רע נגד משת"פים. השומר אומר לה "על ראש הגנב בוער הכובע" (לפחות זה היה התרגום בעברית. אלה לא המילים המדוייקות שלו). יותר מאוחר מיי מדברת עם סלין והיא ממש לחוצה מזה שהשומר חושד בה. היא אומרת שהיא חייבת להוכיח לו שהיא לא בוגדת. בינתיים סלין נכנסת לדבר עם אליס ואלי, נותנת להן אוכל שהיא הסתירה, והן מדברות על זה שבריי יציל אותם. מיי מקשיבה מבחוץ לשיחה, ואיזו הבעת שמחה צצה בפניה. היא הולכת אל השומר, ואומרת לו שהיא יכולה לעזור לו לתפוס את בריי. וזהו. היה פרק די מעפאן האמת... לא מרגש או מלהיב במיוחד, והסוף מעצבן.

G e o r g i a

New member
שני דברים ששכחתי!

יש מתיחות בין אמבר ובריי בזמן שהם מנסים להראות לשאר האקוס משהו על הלוח עם מפה. פרייד קולט את זה ונראה מבואס. ו... היה קטע ממש דבילי בעיני. חולדות הקניון שלא עברו לנבחרים היו בעבודות בשדה, ואז טאי סאן אומרת משהו כזה: "יש עוד חדשות טובות שרציתי לחכות איתן, אבל אני אגיד עכשיו: אמבר... היא חיה". וכולם נראים טיפונת מופתעים ומחייכים, מה שלא כ"כ הגיוני בתור תגובה לידיעה כזאת. חחח הם היו אמורים לא להבין ולשאול הרבה שאלות. חח

Slow Cheetah

New member
אני מניחה שהם כבר התרגלו לדברים כאלו! ../images/Emo12.gif

גילו שדאל, בריי, לקס ואבוני חיים, אז שאמבר חייה יפתיע אותם?

G e o r g i a

New member
חחח עדיין לא מסביר את התגובה

הדבילית
עבר המון זמן מאז שהיא מתה להם. זה יותר מפתיע... אבל לא נורא

למעלה