מה היה היום ב TRL?

ערן1987

New member
גזען!!!

בגלל זה אה? חח.. לא זוכר למה,אבל זה ממש לא קשור(איזה לא קשור אתה)

gargamich

New member
אפרת ../images/Emo94.gif

צודקת, שיפסיקו באמת! עכשיו תורנו לריב!
מייייייייך

gargamich

New member
נעלמתי? ../images/Emo12.gif??? ../images/Emo94.gif

בעצם קצת... בימים האחרונים לא ביקרתי באף פורום, חוץ מטלנו... לא נורא! מבטיח לפצות כראוי!
מייייייייך

gargamich

New member
איך את יודעת? הצצת לי? ../images/Emo94.gif

ובבקשה אל תגידי: "תמשיך לחלום..." נמאס מהמשפט הזה...
מיייייייייך

gargamich

New member
לקבל את זה כמחמאה??? ../images/Emo94.gif

ואם לא הבנת- בהודעה הקודמת התכוונתי, שאת אמרת שלא הייתי בפורום, אז שאלתי איך את יודעת? הצצת לי? ואז הגיוני שהיית אומרת "תמשיך לחלום..." ונמאס מהמשפט הזה... מיייייייך

TheRasmus

New member
באיזה מקום בריטני נמצאת ב..

מצעד הגאווה?
שמעתי שהדואט שלה עם מדונה היה שם שיר השנה, לא?

TOXIC BOY

New member
מעניין לי את ה*** מה אתם חושבים

אני יודע פה מי הכוכבת ומי לוקחת את כולם אל תוך כיסה הקטן, ושום קנאים כמוכם (במיוחד המעריץ שלא מפנים את זה שבריטני מצליחה פי 1000000000000 מהלהקה העלובה שלו) לא ישנו את זה.

TheRasmus

New member
אני גם מעריץ של נורה ג'ונס שבריטני

הייתה מתה למכור כמו שהיא מוכרת! סתם זה היה בצחוק כמובן,אני לא סובל את נורה.. אז מה תגיד?? נורה ג'ונס שמה את בריטני?? היא מוכרת יותר! הסברתי לך כבר שבאופן יחסי ה"להקה שלי" מכרה יותר (לא שזה מעניין אותי אבל סתם לידע כללי) אני יכול להראות לך מצעדי סינגלים של סוף שנה שבריטני בכלל לא נמצאת שם. ותגיד אתה מחפש את ITS במצעד של גרמניה של מרץ 2004 אם הוא יצא במאי 2003?? ותודה שאתה קורא ל"להקה שלי" עלובה, כי אם מעריץ של בריטני היה אוהב אותה היא הייתה באמת עלובה.. טוב רבנו מספיק על הקטע הזה, המכירות של בריטני לא יגרמו לי לשנות את דעתי עליה שהיא זמרת עלובה ומשתרמטת. בנוסף אתה גם מתווכח איתי לגבי כמה ה"להקה שלי" מכרו כאילו אתה יודע יותר טוב ממני עליהם.

TheRasmus

New member
אמרתי בצחוק שאני אוהב אותה...

רק לומר למעריץ של בריטני שמכירות לא אומרות כלום.

ערן1987

New member
מה זה משנה מי מוכר יותר?

לא לכם זה אמור לשנות אלא לחברות התקליטים אקסיוז מי על המילה אבל כוס אמק! תשמעו את המוסיקה שאתם אוהבים וחלאס

TheRasmus

New member
זאת בדיוק הנקודה!

אני אוהב את דה ראסמוס עוד לפני הפריצה שלהם מחוץ לגבולות פינלנד. המכירות זה דבר שולי. המעריץ של בריטני אוהב אתה רק בגלל המכירות! בכל הודעה הוא מפרסם את המכירות שלה!

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה כזה מצחיקקקקק
דיי, אתה באמת סתום...אימל'ה..

למעלה