מה היה היום בפרק?

swirrrly

New member
לא ראיתי את ההתחלה

אבל אלכס ניהל שיחה עם גלית והוא היה ממש מעוצבן עליה, הוא כבר מאמין בלב שלם שהיא שקרה בקשר למכות. למען האמת זה כל מה שאני זוכרת...

swirrrly

New member
+

יש מחר שידור חוזר בשתיים וחצי בצהריים... וביום שישי משעה אחת בערך משהו כזה.... וגם אתה לא חייב להשלים זה לא נורא..... באמת. אני פספסתי שבוע שלם ואת כל חמשת הפרקים הראשונים ואני ראיתי שלא פספסתי כלום ומאוד קל להשלים בסדרה האתי.

../images/Emo122.gifאני צריך עזרה../images/Emo122.gif

אני לא ראיתי את הפרק של היום מה היה בו? (התאריך:1.4.2002) אני אשמח מאוד אם מישהו יענה לי תודה וביי

swirrrly

New member
אויש נו באמת

יש עוד שתי שידורים חוזרים השבוע ופספוס של פרק לא משנה אתה עוד תקלוט מה קרה. חוץ מזה תרפרף בפורום אולי תוכל לסחוט מכאן את מה שקרה. ד"א אלכס דיבר בכעס עם גלית הוא כבר ממש מאמין ליונתן, אתי אמרה משהו על איך שיונתן נחמד לרונה, יונתן אמר משהו על איך שאתי נחמדה לשלומית, וגם מאיה כסחה את סמדר איך היא החטיפה לה במילים הלך לה טוב, כעת ידה על העליונה... מה עוד? עמרם מנסה להתרחק מגלית כדי לשמור על השם והתדמית, אבל גלית לא מוכנה להרפות ואף הגיעה לכדי איומים. לא ראיתי את הרבע שעה הראשונים אז אני לא יכולה עוד לעזור הרבה...

abca

New member
הנה הנקודות החשובות ביותר:

(לא לפי הסדר) - אלכס התנצל בפני יונתן על שלא האמין לו, והבטיח לגרום לגלית לבטל את התלונה ולהודות בפשעים שביצעה. - אתי סיפרה ליונתן על הצעת הנישואים של מיכאל והתוודתה בפניו שהיא לא מעוניינת להתחתן איתו. - סמדר ביקשה מדורון לפטר את עמרם והוא סירב. - אתי ורונה מנסות להקים את הקייטרינג ומסתבר שהן לא כל כך מצליחות לארגן את האוכל לאירוע... ("טירמי... מה?" - אתי). שלומית מרגיעה אותן ואומרת שהיא יודעת שאין להן ניסיון אבל צריך להתחיל מאיפשהו. - יונתן הבין שיש עוד נשים בעולם חוץ מגלית. גם אתי הבינה שיש עוד גברים בעולם חוץ ממיכאל. - אתי אמרה לדורון לא לבוא יותר לביתה של רונה. - עמרם סירב לעזור לגלית לצאת מהתסבוכת והיא מאיימת עליו שתגיד שהוא הכניס אותה לכל הצרות. - שלומית וסמדר ניהלו שיחת עלבונות. - כלנית הופכת להיות רכושנית ומאיה מסבירה לגידי שזה בגלל שהיא עוד דלוקה עליו. אתי מספרת לכלנית על הצעת הנישואים. - מאיה הבינה שיש לה יותר השפעה על דורון מלסמדר והיא מרגישה נוח להעליב את סמדר. - גלית איבדה את התמיכה של אלכס, ובסופו של הפרק הוא שאל אותה אם היא מבטלת את התלונה או לא.

תודה רבה!!!

תודה רבה על זה אמרת לי (לפחות חלק הבנתי אבל לא חשוב כי אני חושב שאני כבר אראה את הפרק הזה) וזהו אז ביי

למעלה