מה היה אתמול בגאג?

AKAKAK

New member
מה היה אתמול בגאג?

פספסתי את הפרק הראשון של גאג של העונה החדשה,כבר פעמיים. משהו יכול לספר את סיפור הפרק בבקשה... וכי חשוב איך הוא חוזר לגאג שוב?

omer landau

New member
הנה!!

מלך הלוח הירוק שם הפרק למאק יש משפט מול ברמבי על חייל שהשתכר ויום למחרת שרף יער תוך כדי שימוש בנשק מיוחד לא יודעים אם זאת אשמת החייל הוא בעיה בנשק בנתיים הארם חוזר לטייסת בתחילת הפרק יש לו תקלה במטוס כי נכנסה לו ציפור למנוע הוא בסוף נוחת הוא עוזר שם בכל מיני קייסים בתור עורך דין וטייס חברו לטייסת של הארם יורה בטעות על רכב רוסי שנחשב בעניו כגורם מסוכן לפליטים והורג 3 קצינים

AKAKAK

New member
אז איך הוא חוזר לגאג בדיוק

ענית לי בערך על הכל,אבל לא על החזרה שלו לגאג באופן מלא,כפי שראיתי בפרק השני של גאג,ששולחים אותו לרוסיה.

AKAKAK

New member
כן,את הפרק השני ממנו ראיתי

בגלל זה שאלתי איך הוא חוזר לגאג באופן מלא. כפי שציינת שיש ביום שבת.

AKAKAK

New member
את העונה שהם משדרים ביום

שבת עוד לא ראיתי וגם את זאת,שהם משדרים עכשיו בלילה. את שני העונות עוד לא ראיתי ואני צופה בגאג מאז,שזה משודר בערוץ שלוש ואף פעם לא ראיתי את העונה,שעכשיו בלילה וביום שבת אז איך בלילה זה שידור חוזר. משהו יכול להשלים לי את החסר בבקשה???

הרמוני

New member
פשוט תמשיכו לצפות...

בעונה החמישית שמשודרת עכשיו ב 23:30 בלילה, נראה לי שבמהלך העונה הזו הוא עוזב את הטייסת וחוזר לג'אג ואני מניחה שזה יקרה בקרוב. בינתיים העונה רק התחילה והיו רק שני פרקים אז הוא עוד לא עזב את הטייסת.

shipper heart

New member
עוד שני פרקים הוא חוזר...בפרק 504

הוא כבר חזרה לג'אג....היום יש טרו קולינגס שזה כותרת שמתאימה ולא מתאימה לפרק אבל שיהיה....

AKAKAK

New member
צודק,אין מה לומר תודה.

ראיתי את הפרק הפעם וזה היה די ברור כנראה שזה יקרה,עצוב אבל ברור.

למעלה