מה היא רוצה?!

מה היא רוצה?!

יש לי ידידה די טובה, ילדה מאד חברותית ופתוחה עם כולם והכל, אבל היא עושה לי פדיחות כל הזמן. לא יודע איך להגיד את זה... משום מה אנשים לא מתים עליה כמו שהיא מתה על אנשים, אולי כי היא נורא אינדיבידואליסטית כזאת ואפשר להגיד חיה בסרט. אני בעצם הבנאדם היחיד ששומר איתה על קשר גם אחרי שעות הלימודים באופן קבוע. הילדים בכיתה יודעים שאין בינינו כלום מעבר לידידות אבל הם אוהבים להקניט אותנו ולהתייחס אלינו כזוג יונים, אבל אני לא שם עליהם. אז בכל מקרה, אתמול חזרתי מטיול שנתי באילת. לא יצא לנו להתראות הרבה במסלולים למרות שהיא בכיתה שלי, כי היא תמיד נשארה אחורה והסתלבטה על המאבטחים, ואני תמיד הייתי קדימה עם הקומנדו ועשינו את המסלול בסטייל. אבל תמיד כשחרנו למלון היא נמרחה עלי ויצא שבילינו את כל שלושת הלילות ביחד. הכל טוב ויפה, ישנו ביחד ולא גלשנו לדברים אינטימיים חוץ מבבוקר האחרון. לא יודע מה איתכם אבל תמיד בבוקר אני מחורמן. מסתבר שגם אצלה זה ככה ויצא שבבוקר התחרמנו קצת יחד לפני שקמנו. ``מה זה היה?!`` היא שאלה אותי באמצע. ``לא יודע...`` אמרתי לה בהיסוס. ``זה סתאם חירמון או יותר מזה?`` היא שאלה בהיסוס. ``בואי נשאיר את זה בינתיים בגדר סתם חירמון`` אמרתי לה, והמשכנו. ``גבבבבברררררר!!!`` צעק לי דני בטלפון היום בבוקר שסיפרתי לו בגאווה איך יצאתי מהעניין בכבוד. אבל אני עדיין לא יודע. אני לא אוהב אותה, זה בטוח. אני מחבב אותה אבל במידה מאד חלוקה. וכל הבנות אומרות לי שהיא מתה עלי, אבל כמו שאני מכיר אותה (ואני מכיר אותה יותר טוב מכל האחרים), היא פשוט ילדה חברותית מאד ואין לה רתייה מלהראות שהיא מחבבת מישהו, גם אם היא לא אוהבת אותו או רוצה ממנו משהו. אין לי מושג מה קורה פה... אין לי שמץ! בכל מקרה, אנחנו עדיין ידידים, נראה כמה זמן זה יימשך ומה יהיה הלאה. אהבתי רק את מה שהיא אמרה אח``כ: ``חשבתי שאתה ישנת וחלמת על שרה..`` חחחח איזה מלוקק מהאצבע. ביי. דויד.

Sniger

New member
זה לא סתם ,היא רוצה אותך..

לדעתי הכנה אם אתה שואל ,מנסיון בנות הן חרמניות ,זה כן ,אבל הן לא ילכו סתם כך ויחרמנו את החבר הכי טוב שלהן. אני אומר שהיא רוצה אותך לפי מה שהבנתי שהייתם יחד כל הלילות של הטיול זה בהחלט מה שהייתי מסיק... גם לפי מה שחברות שלה אמרו לך ,אז כנראה שיש דברים בגו.. אבל השאלה האמיתית אחי היא מה *אתה* רוצה? זה נתון רק לשיפוטך ! בהצלחה :)

נונה

New member
אתה עיוור?

אתה לא רואה טוב או מה??????. איך אפשר להיות עיוורים כל כך.. אני מאמינה שאם היא לא אוהבת אותך אז היא נדלקה עלייך וחוץ מזה רק תיזהר לא לנצל אותה! זה לא פייר!!!!! אז שמור על עצמך ועלייך ושים פס על מה שהשאר אומרים.

PsiChO

New member
הוא צודק בהתלבטות לדעתי...

אחי יותר מכל מה שאתה צריך לדאוג זה לא להרוס את הידידות שלכם לא משנה מה יקרה. לדעתי אתה צריך לברר לעצמך מה אתה רוצה, או יותר נכון איך אתה רוצה את המערכת יחסים שלכם ידידים או חברים. וחבר שלך דני הוא אידיוט כי זה ההתחמקות הכי צולעת ששמעתי בחיים שלי... יש לך מזל שהיא דלוקה עלייך אחרת מזמן היית בטח חוטף סטירה. אל תנסה להגיד דבר כזה לבחורה שוב... מנסיון! אחי תחליט אם הרגשות שלך כפליה גם רומנטיים ותפעל על זה. אבל אל תהרוס את הידידות לא משנה מה! הידידות זה הדבר הכי חשוב!

poosi cat

New member
למה בן שמזיין הוא גבבבבר ובת ש``מזיינת`` שרמוטה?

אל תשים לב למה שכל הבנות אומרות לך שהיא רוצה אותך או משהוא כזה כי זה לא בהכרח נכון. רק שתדע לך ובעצם שכל הבנים ידעו שגם לבנות מותר ולדעתי גם רצוי לעשות מה שבראש שלהן וללכת עם הספונטניות והכיף שלהן בלי לדפוק חשבון לאף אחד גם אם זה כולל להתחרמן עם מי שבא להן בלי לערב רגשות. כן - מה יש גם לנו לבנות מותר לדפוק ולזרוק ולהמשיך הלאה ואין שום דבר זול בזה. תחשוב על זה למה בן שמזיין נחשב גבבבבבבבבבבר ובת שמזיינת, כמה שזה נשמע מוזר, נחשבת שרמוטה? רק בנים חרמנים על בנות שאין להם רגשות אלהן - למה שלא גם בנות יכלו לעשות את זה גם? למה דווקא הבנות חייבות להיות השמרניות והחסודות ולבנים מותר לעשות כל מה שהם רוצים? ותחשוב על זה. יכול להיות שהיא פשוט באמת סתם הייתה חרמנית. וזה מופנה גם לכל ההודעות למטה אבל במיוחד בשבילך. H-( H-(

goldy

New member
לפי איך אני שרואה את זה:

הבת מקבלת את הפעולה (הבנת?) מצד שאני אם היא יוזמת וזורקת אז היא באמת ``משהו מוזר`` והיא יכולה להתרברב על זה והיא לא תחשב שרמוטה (באמת!)

תראי זה כבר מקרה שלעצמו:

אני מדבר פה על בחורה שבד``כ לא נותנת לבנים להתקרב אליה. היא שומרת מרחק מצד אחד. מצד שני היא נורא חברותית וההתנהגות שלה כלפי כל אחד יכולה להתפרש כמוגזמת בחביבותה. אז לגבי רגשות שיש לה כלפי אני ממש לא יודע... אבל תראי, זה התחיל ממסאג` עבר לזה שישנו יחד במיטה מאד צרה ובאיזה שלב התחלנו לעשות אחד לשני מסאג` שוב ופשוט עשינו צעד מאד קטן עד לקטע של ההתחרמנות. מבחינתי זה אפילו לא היה התחרמנות אלא סתאם התגוששות כזאת במיטה, אבל היא ראתה את זה כהתחרמנות. בכל מקרה, אני לא יודע למה היא התייחסה לזה כאל משהו שלא היה צריך לקרות וישר ניסתה לתרץ את זה איכשהו, לתת לזה סיבה, שזה לא יבלבל אותי חס וחלילה שאני אחשוב שהיא באמת מרגישה משהו כלפי. מה זה אומר? האם היא באמת לא מרגישה כלום כלפי או שזה כדי שאני לא אדחה אותה על הסף? מה היא רוצה?! דוד.

poosi cat

New member
אז ככה:

מה זה משנה בעצם אם היא רוצה אותך או לא? השאלה היא אם אתה רוצה אותה, לא? אם כן אז למרות כל התרוצים שלה תיגש אליה ותגיד לה מה קורה איתך ותשאל אותה אם היא באמת לא רוצה אותך כמו שהיא אמרה ושאם היא רוצה אז כדאי שתגיד עכשיו אחרת היא תפספס את זה. ואם אתה לא רוצה אותה אז... מה איכפת לך????????!!!!!!!!!!!

למעלה