מה היא החוכמה? H-)

B.Shokor

New member
מה היא החוכמה? H-)

> למה יש אנשים שחיים בשמחה, כיף, ואנשים אחרים שיש להם ח`רא של חיים? > למה אלוהים מביא תינוקת חדשה לעולם הזה, ואחרי כמה שניות/דקות/דעות או ימים הופפפפפ מחזיר אותה למקום שבאה ממנו? > למה תינוק בן שנה מת בגלל איזה שהי מחלה? (או בעצם למה אלוהים הביא את אותו לעולם, ונתן לו לסבול הכאבים והמחלה למשך שנה שלמה? למה בכלל הביא אותו לעולם הזה? > עוד המון שאלות שאין להן תשובות, תמיד המורה היה אומר למישהו בכיתה לרשום את השאלות ``המעניינות`` בשביל לשאול אלוהים כשיבוא יום החשבון.

PRODIGY

New member
SAND & FOAM

I AM FOREVER walking upon these shores, Betwixt the sand and the foam, The high tide will erase my foot-prints, And the wind will blow away the foam. But the sea and the shore will remain Forever. i hope you get it my friend and hope that you got the idea your friend thePRODIGY

B.Shokor

New member
אמממ, האמת שהבנתי / רציתי לתרגם..

פרודוגי יקר שלי ;).. האמת שלא הבנתי בדיוק כל המטרה המסתתרת מאחורי המשפטים המקסימים שלך (ואני אומר מקסימים כי אני בטוח שיש משהו מאוד גדול שעדיין לא הבנתי אותו) אך אל תדאג, אני אמשיך לקרוא ולקרוא עד שאוכל להבין מה אתה מתכוון בדיוק, זה לא קשור יעני לאנגלית שלי, אפילו אם כתבת את זה בעברית או בערבית גם לא הייתי מסוגל להבין ישירות מה אתה מתכוון, כי פשוט מאוד השתמשת במונחים יפים מאוד. * לשאר חברי הפורום = סליחה שהפעם אינני יכול לתרגם לכם מה פרודוגי אמר, פשוט מאוד רציתי לתרגם לכם ישירות את הכוונה הגדולה והעיקרית מאחורי המשפטים שלו, ולא סתם תירגום מילים.

ביילי_007

New member
שוקר, תעודד, גם אני לא בדיוק הבנתי.

גם אני לא בדיוק הבנתי מה פרודוג`י רצה להביע פה. זה נכון המילים ברמה גבוה, אבל רעיון גם אני לא הבנתי :)

ביילי_007

New member
לא יעזור, עד שאני לא יבין...

שוקר, רשמתי לי על דף את דבריו של פרודוגי` - אני לא יוותר עד שאני יבין מה הוא רצה להביע, לא אכפת לי, לא לישון כל הלילה - אבל אני יפרש את דבריו.... :cool:

ביילי_007

New member
כבר הכנתי את פופקורן וקולה...

בכל מקרה יש היום משחק בייסבול בערוץ ESPA בכבלים, אז ממילא אני לא ישן... :p

קלייר

New member
שלח קצת פופקורן באמייל/תהנה מהמשחק

שלח קצת פופקורן באמייל חחחחחחחחה ,חמד תהנה מהמשחק

ביילי_007

New member
אני לא מאמין!!!!!!!!!! הם הפסידו...

קלייר מגפי פנסלבניה - קבוצת הבייסבול הפסידו!!!! - טוב לא נורא - בכל מקרה זה היה משחק מגניב... ;-)

B.Shokor

New member
פופקורןןן? איפה איפה??? בילייי

בייליי, אתה יודע? אתה אחלה בן-אדם, אתה סבבה, ורדה, נהדרררררררררררררררררר.. נו? יאללה תזמין אותי ;)

all

New member
זה נראה לי פשוט

אבל אולי אני טועה. ובכן חדעתי הפואנטה היא בכך ש-``לנצח אטייל על שפת הים``. אחר כך נאמר כי טביעות הרגליים יימחקו ע``י הקצף והרוח. המסקנה היא - ``אנשים מתחלפים (טביעות הרגליים שנמחקות). אך תמיד יהיו אנשים (לנצח אטייל על שפת הים).

בת-עמי

New member
אנחנו לא יודעים בדיוק

את חשבונות הקב``ה לפעמים בן אדם מת כי הוא סיים את שליחותו לפעמים בן אדם מת כי תם זמנו בעולם לפעמים בן אדם מת כי הוא חטא לפעמים בן אדם מת כי הוא היה צריך להביא עונש על המשפחה לפעמים בן אדם מת כי הוא פשוט צדיק לפעמים בן אדם מת כדי לרמוז משהו לעם או למשפחה יש אלך חשבונות לקב``ה ואף פעם אנחנו לא יודעים את הסיבה הספציפיצ שבגללה בן-אדם זה או אחר מת נסתרות דרכי ה`

B.Shokor

New member
בן-אדם מת בשביל לרמוז משהו לאחרים??

מה החיים של בן-אדם יעני הם סתם משהו שהורגים בשביל לרמוז משהו לאחרים? ולמה בכלל שאני הצדיק והאמין אמות בשביל לרמוז משהו לפושעים? תפתחי את העיניים שלך קצת לעולם הזה, ואז תוכלי לראות המון המון דברים גדולים ממנו שעדיין השכל שלנו לא מוכן לקבל אותם (כך אומרים), אך אני אומר שהתשובה לכל הדברים ה``גדולים`` האלה היא קטנה מאוד, אבל הדרך להגיע אליה קשה מאוד.

B.Shokor

New member
וזה מה ששאלתי,

האם הוא חיה שאלוהים יביא אותו לתקופה מסויימת של זמן ואחרי כך יחזיר אותו למקום שממנו בא?

בת-עמי

New member
אנחנו לא נכנסים לחשבונות הקב``ה

אף פעם לא יודעים בדיוק אבל כן לפעמים בן-אדם בא לעולם רק לתקופה מסויומת של שבוע או חודש אפילו אם אתם זוכרים לפני חמש שנים הייתה חתונה שהבעל וההורים לא הגיעו אליה כי הם מתו בתאונות דרכים הבחורה התחתנה שוב נולד לה תינוק ומת אתם יודעים מה היא אמרה? כנראה שאלוקים מנסה לרמוז לי משהו שאני לא בסדר היום בה``י יש לי תינוק בריא

all

New member
רק דבר אחד לא לפעמים

בן אדם מת ועד אז יש לחיות טוב. ואם מישהו חושב שלא היו את ה``שמחות הקטנות`` גם במחנות השמדה, הוא טועה

למעלה