מה היא האירוטיקה ?

גדעון היחידי

New member
מנהל
מה היא האירוטיקה ? מהיא אירוטיקה ? האם בדיחות גסות, עירום, פונוגרפייה זולה ? ואולי : כתיבה כחולה, עדינה ומסעירה על מהות היחסים בינו לבינה. רמזים לתחושות שכל אחד ואחת מאתנו חווים - או משתוקקים בסתר ליבם לחוות ? רומנטיקה מעורטלת החושפת כמיהות מוסתרות הקיימות בנו. הכח והאומץ לכתוב את שאחרים מדחיקים ומפנימים. *** ומה דעתכם אתם ?

שמים1

New member
אירוטיקה היא כתיבה עדינה על יחסים שבינו ובינה המשתמשת בדימויים כתחליף לאברים הממשיים .. כתיבה מלטפת וזורמת על כל המהווים שלנו המשלבת פנטזיות , חלומות . לא הייתי קוראת לה כתיבה כחולה מפני שכתיבה כחולה נתפסת בעיניי כפונוגרפיה . אירוטיקה לדעתי היא ממש אומנות הכתיבה החושנית .

גדעון היחידי

New member
מנהל
שמיים יקרה לא מתאים לך להיות מקובעת. את, שדמיונך העניק לך כנפיים יודעת כי גם בין הכחולים יש גוונים חלקם פורנוגרפיים כהים וזולים וחלקם תכלת בהירה שזורה בזהב אירוטיקה שהיא כולה התגלמות רגשות וכמיהות עדינות הקיימות בכל אחד מאיתנו שבת שלום.

אירוטיקה,,,שירת התשוקה הענוגה אירוטיקה היא שפת החושים והרגשות, שפת האהבה והמיניות החושנית ברכות , , בכתיבה האירוטית,,יש חלומות, פנטזיות,העזה,דמיון וכד',,

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שבוע טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

טאKילה

New member
ארוטיקה היא רומנטיקה תחילה . כשמדובר בארוטיקה עדינה זה לוקח עד לפורנוגרפיה מעשית אך אינה זולה. הייתי מגדירה את הארוטיקה- אהבה מנפש לב וגוף.

tvrui10

New member
לעניות דעתי הקובעת ,ארוטיקה היא קודם כל במוח !!! אנחנו מפרשים סיטואציות מסויימות או יצירות מסויימות כארוטיות. וזה תלוי ברגש שלנו ובעיקר בחינוך שקיבלנו.

טאKילה

New member
כל דבר קודם במוח למרות שאין לי.:) לדעתי אצל אישה כל המערכת במוח שונה מפקודת המוח אצל הגבר. ואיפה איפה את?, געגעתי מאוד כמעט באתי להפגין ליד הבית שלך../images/Emo192.gif ברוך השווה../images/Emo24.gif

אכן,טאקי,,מסכימה,, קודם כל במוח,, תמיד זה בא משם,, איך שאנחנו מעבדים את זה,,, איך שאנו מוכנים לקראת זה ,,ריגשית ונפשית,, עניין של אופי, פתיחות, שחרור, חינוך,,ועוד,, לדוגמה שיר או סיפור אירוטי ששניים שיקראו אותו,, יגיבו שונה,,

למעלה