מה הטיפוס שלך?

niva99

New member
מה הטיפוס שלך?

שאלת מיליון ה- $ . 9 טיפוסי האניגרם מייצגות 9 נק' מבט שונות על החיים, כל אחת עם דפוסי מחשבה והתנהגות האופיינים לה. כל נק' כזו מקורה בדחף רגשי לא מודע שמתפתח בילדות, ומכתיב את אופן קבלת ההחלטות ואת אופי הקשרים האישיים שלנו. סוגי טיפוסים שונים יגיבו שונה לאותן נסיבות חיצוניות. (גירושים,פיטורים). 1. המחוקק- רודף שלמות וביקורתי חותר לעשות את הדבר הנכון לשפר ולתקן את עצמו ואת האחרים.בעל חוש אחריות ומשמעת עצמית מוטו: "אני צודק". סיגנון דיבור: הטפה והוראה. 2. המסייע- חברותי, טוב לב ומנסה לרצות אחרים גם במחיר דאגה לצרכיו הוא. חשוב לולהיות אהוב ומקובל.מוטו: "אני עוזר". סיגנון דיבור : יעוץ. 3.השאפתן- ממוקד בלהיות מס' אחד, בעל קסם אישי, דואג בעיקר לתדמיתו ומזניח מודעות יצמית,חברים או משפחה,מוטו: "אני מצליח". סגנון דיבור: קידום עצמי. 4.הרומנטיקן- יצירתי,רגשני,רגיש ליופי ומחפש משמעות וביטוי עצמי, אך נוטה למלנכוליה ולקינאה. מוטו: " אני מיוחד". סיגנון דיבור : דרמטי. 5.המדען- חד אבחנה, בעל כושר ניתוח ואופקים רחבים. מרוחק רגשית ושומר על פרטיותו. מוטו: "אני יודע". סיגנון דיבור:תיאורטי. 6. המאבטח- חשדן, מתלבט, פסימי, זהיר, מציית לכללים וממלא את חובותיו. מוטו :" אני מוגן". סגנון דיבור : מסוייג. 7. הנהנתן- אופטימי, עליז, נלהב והרפתקן, מתקשה לגלות משמעת עצמית והתמדה, נמנע מכאב ומשיעמום. מוטו: "אני מאושר". סיגנון דיבור : משועשע. 8.האסרטיבי- אמיץ, שתלטן ודומיננטי, עומד על שלו ומגונן על חלשים. מוטו :" אני חזק". סיגנון דיבור: בוטה. משכין השלום- מסתגל, אופטימי, נמנע מעימותים, מתקשה להתחיל דברים או לקבל החלטות.שואף להרמוניה ולשלווה. מוטו: "אני נוח". סיגנון דיבור: הקשבה. אדם יכול להיות שילוב של כמה טיפוסים. הזכויות שמורות לאוסנת ידגר,חלוצת השיטה בארץ, גרפולוגית .

shukiss

New member
אני המאבטחת..

וזה מבחן ממש מוצלח.. למי שלא עשה אותו אני מצרפת לינק לאתר..

קטיפ

New member
מי אני?../images/Emo153.gif../images/Emo99.gif../images/Emo196.gif

לפי הטיפוסים שלך ניבה אני המחוקקת המסייע והרומנטיקאנית..... זה סופי????? צוחקתתקתקתקתק

קטיפ

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifמונשרי, את מתחילה לקלוט אותי

גלית35

New member
מדהים כמה שזה נכון אני מכירה../images/Emo20.gif

את השאלון הזה כבר מזמן. איך השתנו לי התוצאות עכשיו אני הנהנתנית 7 משכינת השלום 7 המסייע-5

אני מוצאת את עצמי בכל טיפוס...

בחלק יותר, בחלק פחות. מכירה את השאלון - עשיתי אותו בעבר ומדהים לראות איך ההתאמה משתנה עם הזמן... אם אני זוכרת נכון הייתי אז מספר 9 לכל דבר. אני חושבת שהמסייע הוא הכי מתאים ונכון לי כרגע. מתאר אותי די טוב לטוב ולפחות טוב.

shukiss

New member
עשיתי שוב את הבחינה

האמת שזה משעשע.. בעבר באמת הייתי המאבטחת.. עשיתי שוב את הבחינה ואני הדרמטית והמדענית

למעלה