מה החסרונות של NEXUS 5X?

blzvi

Active member
רק לידיעה

טלפון נקסוס הוא הקל ביותר לטיפול בבעיות תוכנה ,שידרוגים וכדומה.
bootloop הקשור לבעיות חומרה צריך לטפל במעבדה .
לי אישית עם שני מכשירי nexus כבר מספר שנים לא הייתה בעיית חומרה.
היה רק החלפת סוללה בת 3 שנים

srami

New member
כן

לקרוב משפחתי 5X שנקנה לפני קצת פחות משנה בניו יורק GOOGLE STORE.
עדכון לאנדרואיד 7 לפני שבועיים הכניס אותו ל BOOTLOOP. גוגל מכירים בבעיה מוכנים לשלוח מכשיר אחר, מחודש, לכתובת בארה"ב. מבקשים שבמקביל ישלח אליהם את המכשיר המקולקל, ואומרים שאם זה עומד בתנאי האחריות, לא יחייבו, אחרת יחייבו 399 דולר! תנאי האחריות לא ברורים גם מבחינת הזמן וגם מבחינת הכיסוי הגיאוגרפי (דיבר איתם בטלפון ולא היו מוכנים לתת תשובה חד משמעית). בקיצור להמר על 400 דולר.
פניתי למספר מעבדות בארץ והם לא יודעים על מה מדובר, ולא מציעים פתרון.
כרגע מחפש פתרון ברשת. ניתן להכניס את המכשיר ל FASTBOOT או DOWNLOAD מוד אבל אינו מזוהה ע"י המחשב כך שלא ניתן בינתיים אפילו לנסות ולטעון גרסה קודמת. לצערי אני לא מומחה. אם מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות אשמח לשמוע...
אגב, מכשיר 5X שלי שנקנה לפני חודש באילת עודכן ללא כל בעיה.

voguemaster

New member
תבדוק שיש לך את הדרייבר הנכון

אם אתה נכנס לעמוד של "factory images for nexus" אצל גוגל יש שם הוראות איך להתקין את הדרייבר. מאוד לא סביר שמכשיר לא מזוהה במצב fastboot. בדוק גם עם כבלי USB שונים אלא אם כן אתה משוכנע שכבל ה-USB שלך מקורי וטוב.

srami

New member
אני יכול להכנס ל RECOVERY ושם ל ADB SIDELOAD

הבעיה שלא מצליח לזהות את המכשיר במחשב אז אין אפשרות לטעון גרסה
העלתי את הדרייברים של USB האחרונים, לפי ההוראות. לא עוזר.

em28

Well-known member
5X שנקנה לפני כחודש שודרג לאנדרואיד 7 ללא בוטלופ

גם בחו"ל לא מדובר על תקלה נרחבת כמו ב-G4 LG או בסמסונג NOT 7.
&nbsp
אבל צריך להכניס את המכשיר לפרופורציות - זה לא מכשיר דגל מתקדם, כולה מכשיר ביניים טוב במחיר סביר.

פורטי40

New member
זהו זה, המעשה נעשה... הדין נחרץ. ושאלת BLUETOOTH

קניתי, התקנתי אנדרואיד 7, בינתיים אין BOOTLOOP .
יש לי שאלת בלוטות'.... אחרי שאני רואה "מחובר" (במחשב), איך אני יכול להעביר קבצים מהטלפון למחשב.

במחשב אני רואה PAIRED ואחר כך CONNECTED
בטלפון אני רואה "מותאם"
האם לא אמור להופיע הטלפון במחשב כמכשיר מחובר?

blzvi

Active member
לאט לאט

אני בטוח שתהנה מהמכשיר .
אמנם חיבור bluetooth מאפשר העברת קבצים ,ברם לדעתי זה קצת מיגע.
עדיף חיבור כבל USB .
תחילה בהגדרות עליך ליצור שורה נוספת "אפשרויות מפתח" וזאת עושים ע"י 7 לחיצות על שורת ה build אשר נמצא ב"אודות"
באפשרויות מפתח עליך לאפשר USB DEBUGGING
עכשו באם תחבר כבל USB אז ברירת המחדל זה של טעינה (בטלפון) עליך ללחוץ על השורה ולבחור "העברת קבצים" עכשו אתה יכול לסייר בזכרון הטלפון ולהעביר מהמחשב לטלפון .
אגב אני תמיד ממליץ במכשיר חדש לפני שמתקינים בו עולם ומלואו לפתוח את ה bootloader זה לא מנוגד לאחריות ,ברם זה יעזור לך בעתיד.
אני כבר רואה את se7en77 קופץ ואומר שזה טיפשי .
קרא קצת ,לא בעיה גדולה.

למעלה