מה החלום שלכם ? ואיך נראה יום/שבוע שלכם בחלום הזה?
ה השלושר New member 25/9/13 #2 כשהייתי קטן זה היה לזכות במונדיאל היום זה לזכות בפרס נובל תוך כדי שאני זוכה במונדיאל.
מ מחוץ לסכמה New member 25/9/13 #3 לראות אותה שוב ולהרגיש את החיבוק שלה, אחרי 26 שנה [בדיוק..בסוכות].
A Anna begins cc New member 25/9/13 #4 כמה שהאייקון השטותי הזה של החיבוק לא מספיק ברגעים כאלה. את לא יודעת איך בא לי לחבק אותך עכשיו.
A Anna begins cc New member 25/9/13 #30 נכון שאת יודעת שהמשפט הזה שלך גרם לי לרצות לחבק גם אותך?.. (או שאני אקסטרה ריגשי לאחרונה, או שאתן כולכן מהממות..)
נכון שאת יודעת שהמשפט הזה שלך גרם לי לרצות לחבק גם אותך?.. (או שאני אקסטרה ריגשי לאחרונה, או שאתן כולכן מהממות..)
צ צ ע ד New member 25/9/13 #24 כמעט כמו לחיות בעור אחד של השניה אני זוכרת כשטיילתי טיול ארוך ואתגרי באחד המקומות הגשומים בעולם והאוכל היה מוגבל אז את אוכלת פחות ונשארת רעבה כי את חושבת שהשני צריך את זה יותר והשני מציע את המזרון שלו שהוא יותר איכותי ומבודד כי הוא חושב שלך קר יותר.
כמעט כמו לחיות בעור אחד של השניה אני זוכרת כשטיילתי טיול ארוך ואתגרי באחד המקומות הגשומים בעולם והאוכל היה מוגבל אז את אוכלת פחות ונשארת רעבה כי את חושבת שהשני צריך את זה יותר והשני מציע את המזרון שלו שהוא יותר איכותי ומבודד כי הוא חושב שלך קר יותר.