מה הולך פה???

*אלה*

New member
מה הולך פה???

מה הלך פה אתמול בלילה? כולם נפלו על הראש? איך הפסדתי את כל הבאלאגן הזה? ואני כ"כ אוהבת מכות... מי זה האבי הזה, מי הוא חושב את עצמו ולמה אתן בכלל מתייחסות למישהו שלא יודע לכתוב משפט אחד נכון בעברית??? קרן- אפשר להציע עזרה נפשית...? לונה - איך היה בים? לכולן - יום מצויין ומלא שמחה! וללירון יקירתי - פירוט מלא של ליל אמש במייל... *אלה*

לונה..

New member
אלה!!!!!!!!!!!!

איזה מתוקה את! כן היה פה צחוקים אבל אני לא מבינה כלום... ראיתי רק שהתחילו להגיד דברים על פז וקרן.... אז התעצבנתי... כשאני אדע אני אגיד לך .....חחחחחח בכל אופן, מה שלומך? אני מקווה שהכל בסדר. אז אני כבר אראה אותך בקרוב... אוהבת, לונה

*אלה*

New member
היי לונה!

מה את עושה ערה על הבוקר? הייתי הורגת מישהו בשביל להמשיך לישון הבוקר...להתכרבל במיטה...
בכל אופן, אצלי הכל מצויין, מעולה, נהדר, ואצלך?
מחר יום חופש, אני מחכה בקוצר רוח... קצת קניות , קצת ים, אולי גם סרט, או כל דבר אחר שמתחשק. ובינתיים - חזרה לעבודה...
יום טוב! *אלה*

קרן^

New member
היי אלה!!!!!! ../images/Emo6.gif

עזרה נשפית? למה
??? זו לא הייתי אני...... שכתבתי את זה... פשוט הפיצול שלי..... תעזרי לה, לא לי...
ולא פיספסת כלום.. תקראי להנאתך את השתרשרות (בכוונה) הדברים. היה די משעשע..... התחיל מבדיחה, נגמר ב 3 פצועים.....
אבל.. הכל יהיה טוב, כי אנחנו אופטימיות ביותר!!!!!
ומה איתך?
קרן

*אלה*

New member
קרן דארלינג

יש לי מטפלת מצויינת בשבילך, עזרה לי המון <תשתקי, מטומטמת! מה את מגלה?> - תסלחי לי, זה בכל זאת מתפרץ לפעמים... בכל אופן - אופטימיות יש המון, וגם הרבה כיף בימים האלה, אז מה יכול להיות יותר טוב? בעבודה איכס כרגיל, אבל שורדים, כי אין ברירה. אני שואפת להגיע כבר לסוף אוקטובר, להופעה של הגדולים מכל... זהו. ממשיכים לעבוד... *אלה*

קרן^

New member
חזרתייייייייייייייייייי אלה!

דפש מוד...... אךךך כיף לך! תום מקנא בך מוותתתתתתת
אני מאחלת לך שיעבור מהר הזמן, רק עד להופעה ואז..... שיימשך לו בכיף...... ותהני מכל רגע
הייתי בסידורים, ואפילו לא הספקתי כלום! (שוב זה קורה...
) ובקשר למטפלת ההיא, שהצעת.... אז.....
לא ממש נעים לי.. אבל... הייתי אצלה.. ו...
ו.....
ו... ו.. לא נעים לי לספר
... אבל... היא התאבדה אחרי השיחה שלה איתי
בכל אופן, שיהיה לך יום מצוייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
קרן

*אלה*

New member
ימותו הקנאים

סתם, חלילה! אני מכירה את זה שלא מספיקים כלום, קורה לי הרבה לאחרונה... שאני אבין, אין עבודה בכלל? מה קרה, נשארת מובטלת??? ככה דורכת לי על היבלות? אני חייבת חופש!!! בכל אופן, יהיה לי יום מצויין והלילה... הממממ... עוד יותר...
(והמבינה תבין...) אולי אני אבוא לבקר בצ´ט, נראה... ומחר - יום חופש, יום שכולו כיף!
יום טוב גם לך, קרן! *אלה*

קרן^

New member
יחיו המתים!!! ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

סתם................... לא שלא הספקתי.. פשוט יש דברים שלא הולכים חלק.. לא עקרוני. יש עבודה, אין חשק, כי העבודה זבלללללללל (וזה בלשון המעטה) אז..... אני ב"חופש יזום" עד שאני מוצאת משהו טוב יותר!
לא מתייאשת! ותהני מחר מהחופששששששש
קרן

למעלה