מה הולך עם השעות בxtra hot?

hitchhiker218

New member
מיאמי 5 בשעה 22:00..

אבל זאת רק אני או שהפרק ששודר אתמול כבר שודר?? אם לא, אני חזיתי אותו!!

michal 666

New member
=)

לא ראיתי אתמול..היה לי מבחן באנגלית היוםם :[ ובאמת מה נסגר איתם?! היום היה יותר מוקדם! (או שזה רק אני?...)

hitchhiker218

New member
לא.. אני מתכוונת

שהפרק עצמו שודר לפני שבועיים.. אני זכרתי הכל בפרטי פרטים.. אני יכולה להשבע ששידרו את זה כבר.. או שהתשגעתי?....

מממ

לא יודע, אני לא צופה, אבל אני לא חושב שהם ישדרו את אותו הפרק שוב (כי אבא שלי צפה והוא לא התלונן על שידור חוזר או משהו). בכל מקרה, אולי זה החום משפיע עליך?

hitchhiker218

New member
ישמצב! אני גוססת...

אני מרגישה כמו דוב קוטב קטן ומיוזע.... נכון לעכשיו אני בסדר כי אני עם מזגן(על הכי גבוה שיש) ועם בוקסר אז לא נורא אבל עוד מעט כולם חוזרים ולא רק שאני אצטרך להתעטף שוב במיכנסיים(חחחחחח) אלא גם לכבות את המזגן! למה?!?!?!??! חוץ מזה יכול להיות שיש לי הזיות מרוב מתמטיקה כי אני מיואשת לגמרי.... בכל מקרה, ואיך אתה מגיב לחום?

מתמטיקה זה מסריח :\

החום, אני סובל אותו בינתיים, מקסימום מוריד חולצה עד שאמא חוזרת מהעבודה, ובערב יש מזגן. ואני די חולה אכשיו גם, אז זה מוסיף ל"חוויה"...

hitchhiker218

New member
ברוך הבא למועדון...

אני מאז הטיסה לניו יורק משתעלת ועכשיו הסתבר שיש לי דלקת ריאות אז אני מבינה את ההרגשה של המצב עם החום... אני שונאת את האקלים של ישראל!!!! אני כבר טסה עם פלי לפינלנד.. רוצה לבוא:) הייתי בקיץ 2005 וקר שם תיכו

ראניה15

New member
ספרי לי על זה...בגלל הפאקינג מבחן לא ראיתי\

קראתי\ניגנתי\אכלתי\ישנתי\דברתי\צחקתי! ועוד מה??? הלך לי חרא!!!! :(:(:(:(:(:(:(

למעלה