מה הולך עם המחירים ?

eyalib

New member
מה הולך עם המחירים ?

עד היום הלכתי לחנויות רגילות של מוסיקה כדי לבחור דיסקים... לפני חודשים מספר גילתי את החנות המופלאה "קצת אחרת"...חנות מדהימה עם מגוון ענקי של פרוג. היום הלכתי עם חברי כדי להביט קצת באלבומים בדיזינגוף סנטר...ומה גיליתי ? Genesis - Selling England By The Pound אוקטופוס של ג'נטל ג'איינט שלושת האלבומים הראשונים של קרימזון כולם ב39 ש"ח...מדוע המחירים בחנות "קצת אחרת" כל כך גבוהים לגבי אלבומים רבים (גם למשל פרנק זאפה) ?

Tough Midget

New member
39 שקל לדיסק זה לא כזה יקר...

בצליל אני לא חושב שמוכרים מתחת ל39 שקל... חוץ מבמבצע דובדבן, ששם אם אתה קונה שלוש שעולים 39, אתה מקבל אותם ב33 כל אחד. חוץ מזה, אתה מדבר על קלאסיקות - יש להן ביקוש.

eyalib

New member
לא הבנת אותי

39 זה מאוד !! זול...וכך זה עלה בדיזינגוף. אני שואל מדוע ב"קצת אחרת" הם עולים הרבה לעומת מקומות אחרים (כמו דיזינגוף) ?

הכל שאלה של היצע וביקוש

חנויות כמו טאור רקורדס, התו השמיני ודיסקלאב מזמינות כמויות אדירות של דיסקים לא נדירים ולכן המחירים בהן נמוכים יחסי (כלומר אם אתה קונה 1000 עותקים של ג'נסיס המחיר יורד) לעומתן חניות כגון קצת אחרת ו UFO ז"ל, מיבאות יבוא כמעט אישי ולכן המחירים יקרים מאוד. מצד שני רק שם תוכל למצוא דברים מעבר לג'נסיס יס קאמל וחבריהם....

MajorWinters

New member
ובנוסף../images/Emo19.gif

עניין של תזמון יש חנויות שקונות 1000 עותקים בדיוק כשיש מבצע דובדבן או תפוז וכו'... לאחר שהם מכרו נניח 300, והמבצע נגמר, יש להם עוד 700 שהם מרשים לעצמם להשאיר אותו מחיר, ובכך הופכים ליותר זולים. הכי זול- דיסק קלאב לירות! חוק המע"מ-לירות למדינה בגב

למעלה