מה הולך לקרות ב2012?

gavrik

New member
מה הולך לקרות ב2012?

לפי מה שהבנתי, השינוי יכול לבוא בכמה מובנים, למשל מלחמה בה אלה שמתו הם בעצם עולים למימד הבא והשאר נשארים פה לסבול כי הם לא מפותחים מספיק וצריכים ללמוד עוד. עכשיו, אני מעריך שבמידה וכן תפרוץ מלחמה, יהיה מספר אבידות גדול מאוד מצד מדינות ערב\קוריאה למשל, כלומר אלה שלמעשה רצו במלחמה. לא ברור לי, הם אלה שמגיע להם להגיע למימד הבא?

רותי 11

New member
מה שאמור לקרות בשנת 2012

זאת בעצם קפיצה קוונטית שהרבה נשמות עומדות לעזוב את כדור הארץ ויקפצו למימד אחר, איך זה באמת ייעשה ש הרבה גירסאות מלחמה היא לא חת מהן למרות שיש מלחמות ויהיו עוד מלחמות, אבל המלחמות הן כדי לשחרר את השין המלחמות שייכות לעידן שמסיים לא לעידן החדש, עד כמה שידוע לי ואני לא סגורה בעניין הזה, אסונות טבע הן יותר משמעויתיות במקרה הזה מאשר מלחמות - אולי אם תהיה פצצת אטום? לא יודעת לא ממש חושבת שזה יהיה העניין, הבאתי פה בזמנו כמה תקשורים שמדברים על הנושא הזה, אתה צריך להבין שהקפיצה הוונטית תקיף את כל העולם ולא רק את האזור שלנו ככה שמלחמה זה לא בדיוק העניין הגירסה הכי תקפה לעניין הזה היא הסיפור של 3 ימי החשכה שכולנו "נישן" ואז כל אחד יתעורר למציאות אחרת, חלקם יתעוררו לעולם הזה ולא יבינו מה קורה ולמה הרבה אנשים פשוט נעלמו להם, וחלקם כמובן שיתעוררו בצד השני במימד הבא. מי שמגיע לשם אלה יהיו נשמות שבעצם עשו את רוב תהליכי הלמידה והתיקונים שלהם בעולם הזה, זה לא יהיה בהכרח אנשים רוחניים, למרות שהיום יש הרבה נשמות שממהרות לעזוב את כדור הארץ ולחזור בגוף חדש וחזק יותר כדי לסיים כמה שיותר מעגלים כדי שהם ימשיכו הלאה למימד הבא, אגב כולם בסופו של דבר יעברו אין דבר כזה שלא יברו, העניין הוא שזה לא יקרה בבת אחת. היום יש פשוט מסה קריטית של אנשים שיכולים לעבור.וככל שיהיו יותר ויותר אנשים שיעברו זה יהיה פחות טראומתי

well being

New member
רותי, או מי שמכיר

מהיכן ידוע על כך? אני רוצה לדעת כדי לאמת את המידע הזה. האם ידוע ממקורות שונים והאם את ידעת על זה גם מעצמך?

רותי 11

New member
היי חמודה - ברור שידעתי

על זה אני יודעת על זה כבר מספר שנים יש המון מידע לגבי זה, יש המון תיקשורים מכל מיני מקומות בעולם - גם אני אישית קיבלתי תיקשורים לגבי זה.

One Drop

New member
ואם אנשים לא רוצים לעבור מימד?

הכל יראה להם כרגיל?

רותי 11

New member
אין פה רוצים לא רוצים

זה יקרה לכולנו בסופו של דבר ומי שאומר שהוא לא רוצה הוא כנראה עדיין לא מוכן לאותו מעבר. ולא הכל לא יראה לו כרגיל

One Drop

New member
אז למה בנו לעולם בתקופה הזאת?

יכולנו פשוט להשאר שם למעלה ולחכות או לעשות משהו אחר במקום לעבור ממימד למימד

רותי 11

New member
כי מה שאנחנו עושים הוא למען

הרבה דברים גדולים יותר ממה שאנחנו חושבים ראשית כמו שאנחנו יודעים זה למען נשמתנו, ולמען התפתחותה, אבל למעשה זה יותר למען הבריאה משום שאנחנ ונמצאים במישור של בחירה חופשית ואנחנו בחרנו להיות כאן כי הבריאה הנוכחית בחרה לעשות את ההתפתחות שלה מתוך תהליך, מתוך למידה ואנחנו עושים את "העבודה הקשה" בעניין ושוב הכל עניין של בחירה חופשית לחלוטין, אין כאן נשמה שלא התנדבה מראש לעשות את הדברים האלה

obobus

New member
קשה לי עם זה

אני מבין את כל עניין הבחירה החופשית אבל כל מה שמעניין אותי זה הילדים שלי, שהם קטנים מאוד וב-2012 יהיו בני 6 ואני לא רוצה, חלילה, להעלם פתאום ולהשאיר אותם לבד

למעלה