מה הולך כאן?

itamar 1989

New member
מה הולך כאן?

ניר דוידוביץ' בראיון לone: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=93084&bz=8 "אולי השנה כאשר אנו לא באירופה, חיפה תמצא לנכון לוותר עלי. כרגע יש לי חוזה בחיפה, אבל הדברים דינמיים והכל יכול להיות. כך זה בכל העולם. מחמיא לי שבית"ר רוצה אותי." זה נראה כאילו בית"ר רוצה את כל השחקנים של חיפה,ועוד יותר עצוב שסמל כמו ניר נראה כאילו רוצה לעבור לבית"ר. פשוט עצוב,הכסף של ארקדי קונה את כולם. שחר חייב להחתים את ניר במהרה,את קולאוטי וגם את עידן טל. אבל יש לי הרגשה שעידן טל ישחק בבית"ר שנה הבאה,יש להם את הכסף לשלם עליו.

adiryosef

New member
עצוב לקרוא את זה

ואם זה אמיתי אז אין לו מה לחפש בחיפה.

Benn Is Kane

New member
אני ממש מתבייש בזה...

אם ניר, הסמל שלנו, מדבר ככה, כנראה משהו דפוק.

אסִי

New member
לדעתי

הדברים הוצאו מהקשרם לרעתו של ניר, ועובדה שהכתבה ירדה מהעמוד הראשי ונראה שהיא גם נמחקה לחלוטין. להבא, ניר צריך ללמוד למי נותנים ראיון ועם מי מדברים. וכך גם כל הקבוצה.

itamar 1989

New member
לא היא לא נמחקה

אבל הכותרת התחלפה ל"גם בופון לא עזב את יובנטוס". לעיתונאים יש נטיה להוציא דברים מהקשרם,אבל בכל זאת זה מאוד מאכזב. ובפורום של בית"ר כבר מדברים על זה שדוידוביץ' יבוא ושהיתה כתבה בידיעות אחרונות על העניין,וזה באמת מדאיג.

TryAndDie

New member
כן אני ראיתי באמת בספורט של ידיעות אחרונות..

TryAndDie

New member
אני מקווה שאנחנו מספיק חכמים כדי להשאיר את

ניר איתנו.. אני לא יודע מה יקרה אם הוא ילך לבית"ר גאידמק י-ם זה יהיה מגעיל!

להזכירכם

בשנה שעברה גם היו דיבורים שדוידוביץ קטן וכו` וכו` בדרך לביתר תמיד יש דיבורים גם על קולאוטי בסוף הכל מלפפונים חמוצים מה שיותר מעצבן הפעם זה ההתבטויות של ניר אם הם נאמרו כפי שטוענת אופירע-ברקוביץ`88+11

דוידוביץ:גם בופון לא עזב את יובנטוס

זו הכותרת שמופיעה ב`וואן`. ניר הוסיף חיפה זה לא עוד קבוצה אבל מה שנשאר אחרי שפורשים זה הכסף. אחרי קריאה נוספת של הכתבה אני בטוח שניר ישאר במכבי חיפה ונקווה שלא ניחאסתי כי אני חזק בזה

Olympic Hero

New member
התאכזבתי

דוידוביץ' הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהב ומעריך, אבל מה שנאמר שם בהחלט גרם לי להתאכזב. בשורה התחתונה אני מאוד מקווה שזה סתם עוד ניסיון כושל של גברת אופירה ליצור הייפ, ובכלל אני לא מאמין שהוא בכלל ילך לבית''ר(גם אם הוא ירצה, יש לו חוזה בחיפה), אבל זה לא כיף לקרוא את זה...

yarivlevi

New member
זה לא אופירה,אתה יכול לראות את הראיון בעיניים

יש ב-ONE קטע וידאו עם כל מה שהוא אמר ככה שאפשר לראות ולהתרשם מהדברים לכאן או לכאן ...

מותק מס1

New member
אני התאכזבתי

מזה שהוא מתחיל לדבר על כסף שזה מה שישאר לו אחרי פרישה שזה מראה שכל מה שהוא שיחק בחיפה זה לא בגלל שהוא אוהב את המועדון אלא כסף וזה פשוט מגעיל שאחד מהסמלים אומר שכל מה שהוא שיחק עד עכשיו במועדון זה בשביל הכסף ולמרבה הצער הפעם זה נראה אמיתי ונקווה ששנה הבאה בקצב הזה לא נרד לליגה הלאומית בגלל שהולכים לשחרר את כל השחקנים נקווה שאני אתבדה לילה טוב לכולם

TryAndDie

New member
אחי הבאת לנו כדורי הרגעה...../images/Emo3.gif

אני מקווה שזה מה שיהיה .. ניר בחיפה..

lemmacantor

New member
לא למכור את ניר לבית''ר

אם שחר עושה את זה, אז הוא מוותר מראש לגיידמאק ובעצם אומר שאני עוד יו''ר קבוצה בליגה(כמו לוזון או שיימן). לניר חוזה חתום, אם הוא לא רוצה לשחק בחיפה שיביא הצעה מאירופה, אם אין הצעה באירופה אין שיחרור! שחקנים בארץ צריכים להבין - גיידאמק כמו כל תופעת האוליגרכים בכדורגל זה תופעה שתחלוף עוד שנתיים-שלוש.

למעלה