מה הולך כאן?

ShakaZ

New member
מה הולך כאן?

אהלן חבר'ס, היום קיבלתי את רשיון הפלסטיק שלי סוף סוף.. מחודש לעשר השנים הקרובות... מה שמוזר בו הוא שכתוב שיש לי רשיון לנהוג ב "אופנוע עד 500 סמ"ק" (+פרטי מסחרי עד 4טון כמובן)... עשיתי את הרשיון לפני חודשיים בערך, כלומר עד 33כ"ס... האם זו טעות ידועה? האם זה תופס? אני אוכל לקנות KLE ולסוע בו כחוק ? תודה מראש לעונים.

ShakaZ

New member
+ שאלה נוספת

בהונדה JAZZ, יש יציאת חשמל בתא הכפפות... מישהו יודע איך מחברים אליה מכשיר חשמלי כלשהו? (יש מתאמים או משהו כזה?) והאם מישהו ניסה את העניין בכלל?

שי לר

New member
יציאת חשמל כמו יציאת מצית באוטו

אותה יציאה כמו מצית של מכונית. לשם אפשר לחבר פנס או משהו דומה. שימושי ביותר עבור מטען של פלאפון. לא (!) בשביל מצית של סיגריות, אינו לו מספיק הספק חשמלי עבור זה.

dify

New member
ולדברים אחרים?

אני יודעת שיש אפשרות לחבר לפתח הזה יציאה שמאפשרת לחבר כל תקע רגיל (למשל לחבר נגן מוסיקה וככה לשבת עם הקטנוע על איזה גבעה חביבה ולשמוע מוסיקה באוויר הפתוח)- האם את זה אפשר לחבר ליציאה הזו, מבחינת הספק חשמלי (מדובר בגרנד דינק)?

famousjoe

New member
מצטרף לשאלה

לי יש רשיון מה8 לינואר

xorense

New member
אצלי יש להם טעות ברישיון

רשמו "אופנוע עד 500 סמק/4.54 כ"ס" חחחח.... משרד התחבורה...

ShakaZ

New member
הרשיון שלי הודפס ב-

הרשיון הודפס ב-25/02/2007.... וכל מה שרשום בו זה פרטי-מסחרי עד 4 טון אופנוע עד 500 סמ"ק בדרגה רשום: 02 ב האם זה אומר שאני לא מוגבל ל-33 כ"ס? כלומר מוגבל עד 54.4 ?

JacksonX

New member
../images/Emo163.gifמדינת חלם כבר אמרנו../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אם היית רואה את התוכנית"עשר הפאדיחות הכי גדולות" בערוץ 2 היית מבין שהפאדיחות שמשרד התחבורה עושה זה עוד כלום לעומת הפאדיחות שהיו פה במדינת החלם שלנו...

dblast

New member
יש דרך לבדוק אם אתה עם עדשות?

נגיד שוטר עוצר לביקורת ואז אתה ללא משקפיים... איך יודעים אם אתה עם עדשות או לא?

JacksonX

New member
../images/Emo45.gifשאלה טובה.יש כ"כ הרבה דברים

שנראים לכאורה פשוטים אך לא כך הם.. האם כל שוטר עובר קורס אופטורמיסיט בכדי לזהות אנשים עם עדשות?
טוב, נשאיר משהו מהשאלות לליל הסדר לארבעת הקושיות

ShakaZ

New member
והנה שלי

אני ממש לא מבין.. מה תופס? מה שרשום על הפלסטיק או מה שרשום להם במשרד הרישוי?? אם זה הפלסטיק אז אני יכול לקנות KLE...

eli551

New member
גם אצלי אותו דבר

עברתי טסט אחר ה09.01.07 יתכן שמישהו שם הקליד ע"פ סוג הטופס (ברישיון הזמני היה כתוב A1) מאחר ולמדתי על 500 סמ"ק אך מעבר הטסט היה מס' ימים לאחר שינוי התקנה

eli551

New member
יתכן שזה נועד כדי לא לפגוע בכל אלה

שיש להם עד500 מלפני התקנה וכבר אין אופציה כזו כיום אנחנו נפלנו בתקופת המעבר

למעלה