מה הולך בעולם ?!

Pacha

New member
אני אתן לך דוגמא

את אמריקה איקס. האח הגדול למד עם המורה השחור והעריך אותו (רואים את זה בארוחה עם האבא) ולמרות זאת הוא שנא שחורים בסוף. כי מה לעשות ילדים מקשיבים להורים שלהם מאשר לטלוויזיה איך אפשר להיות כזה תמים ולחשוב שטלוויזיה באמת תחנך כמו שהורה יכול לחנך

לא נכון,

לפי מחקר שנערך על-פני כשלושים שנה (מכיתה ג´ ואילך בארה"ב) גילו שילדים שצופים בסדרות אלימות סופם להיות אלימים (כמובן שיש יוצאים מן הכלל). נורא פשוט. כמובן שיש ערך ענק למה שאתה לומד בבית, אבל מה לעשות, בימינו הטלביזיה היא חלק נכבד מהבית.

J a s m i n e

New member
הטלוויזיה לא הגורם המכריע...

אבל אני בטוחה שהיא עוזרת, כמו שאמרו גם ככה יש המון אלימות וסקס בטלוויזיה ואני בתור ילדה בת 13 יודעת הכל ועוד קצת ותאמינו או לא הרוב מהטלוויזיה, בין אם זה טוב ובין אם זה רע. אני חושבת שילדים בגיל שבע שמונה תשע רואים המון טלוויזיה כיום אז למה באמת לא להכניס גם ערכים כמו עזרה לזולת, קבלת השונה וכו וכו ואני משעות צפייה מרובות בטלוויזיה לא קיבלתי יותר מדי ערכים כאלה אבל אני לא יכולה להגיד שלא קיבלתי בכלל אז לדעתי כדאי ואולי אפילו צריך להכניס את ערכים כי נכון שהטלוויזיה לא באה לחנך אבל למה שזה לא יתווסף כמשהו נוסף חוץ מהנאה בטלוויזיה? צודק מי שאמר פה(מצטערת אני לא זוכרת מי אמר)שההורים הם הקובעים את חינוך הילדים אך ההורים+ הטלוויזיה אכן יכול לעזור.

למעלה