מה הולך איתי?

מה הולך איתי?

אני בת 18, קצת לא יודעת מה נסגר איתי. תמיד חשבתי שאני קצת מוזרה בקטע הזה, ממש קשה לי עם קטעים מיניים.. לא עשיתי כלום חוץ מלהתנשק, וכשמישהו נוגע בי (בכל מקום שהוא) במהלך נשיקה נגיד, אני יכולה עוד שניה לבכות ממש.. מלחיץ אותי. מה שכן, כן התאהבתי, וכן יצא לי להנות מנשיקה. חוץ מזה, מתוך כל אלו שהתנשקתי איתם, כולם הגעילו אותי בטירוף (גם אם נישקו טוב), ופשוט לא הייתי מסוגלת. רק עם אדם שהרגשתי אליו משהו הצלחתי להתנשק, וגם לא מעבר.. בכללי עוד לא הרגשתי שממש נמשכתי למישהו, ולהיות עם אנשים זה רק כאלה שהרגשתי אליהם משהו. אם הייתה לי משיכה זה נגיד ואו ממש בא לי לנשק אותו עכשיו. לא יותר מה זה אומר? :/ איך מגדירים את זה? נמאס לי שאנשים לא מבינים, אני לפעמים מרגישה באמת כמו ילדה קטנה או סתם מוזרה.. סליחה על החפירה יום טוב :)

Berethor

New member
אל תעשי דברים שאת נגעלת מהם ומצטערת עליהם

את רק מגבירה את הדחיה שלך מזה וסובלת. קחי הכל בקצב שלך ואל תתני ללחוץ עליך, שהדברים הם בשליטתך ומרצונך ולא מתוך הגררות/לחצים מהצד השני, אז יש פחות סיבות לבכות. לכל הדברים המיניים והרומנטיים יכולים להיות שני סיבות עיקריות ללמה לא נהנים מהם, הסיבה הראשונה היא פשוט חוסר משיכה ואף דחיה מאנשים מסויימים, הסיבה השניה היא חוסר משיכה או/ו דחיה לאקט עצמו(לא משנה עם מי). אם קרה לך שהצלחת להנות מנשיקה, זה יכול אוליי להעיד שהתנשקת עם האנשים הלא נכונים וזה שהם נצלו תנשיקה כדי לגעת בך ללא שהבאת עניין גם כן יכול להעיד על כך. כך שכפי שאת רואה זה לא הכל רק משום שאת א-מינית. יש לי כמה טעיות לגבי האם זה שהתאהבת בו היה גם במקרה זה שנהנת איתו, ולמה לא שמרת על קשר איתו/איתם, הרי מה שאדם צריך זה לא להנות עם 'כולם' אלא מספיק גם להנות רק עם אחד.

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

להגדיר אנשים זה דבר בעייתי ומאוד כללי וכמובן קשה. עוד יותר קשה להגדיר מישהו מהודעה כ"כ קצרה כשלא מכירים אותו בכלל.. אז להגדיר אותך אנחנו לא יכולים וזה משהו שתצטרכי לעשות עם עצמך או בטיפול מעמיק עם איש מקצוע מתאים. מה שכן, אני יכולה לתת לך כמה שאלות מכווינות לשאול את עצמך: יכול להיות שחוסר העניין שלך בסקס אכן נובע מא-מיניות. אבל א-מיניות בפני עצמה לא אמורה לגרום להרתיעה ממגע. לכן אני אשאל אותך כמה שאלות לגבי מגע (את לא צריכה לענות לי, מספיק שתעני לעצמך): 1. האם מגע באופן כללי מפריע לך? נגיד: הורים וחברות שנוגעים בך ומחבקים? או שרק מגע מיני? אם התשובה היא באופן כללי, יכול להיות שיש לך רגישות למגע או לחילופין שיש לך קושי באינטימיות עם אנשים (אינטימיות לא חייבת להיות מינית ולכן את יכולה לחוות את זה גם עם חברות/הורים) זה משהו שווה לבדוק, כי לכל אחד מהאפשרויות יש דרכים לטיפול/הקלה - במידה ואת מעוניינת. 2. האם האנשים שכן נהנת לנשק אותם, היו כאלה שאהבת ואלו שלא נהנת כאלה שלא ממש אהבת? כי אם זה רק כאלו שממש אהבת, זו כנראה דמיסקסואליות וזה דבר נפוץ בעיקר אצל נשים, אבל לא רק. דמיסקסואליות אומרת שאת חשה משיכה מינית רק לאדם שאת אוהבת. כלומר: אם אין אהבה - אין משיכה. והמשיכה המינית לא חייבת להיות משיכה של 'בוא נעשה סקס'. אני מגדירה את עצמי כא-מינית לייט / א-פור(A-Gray). שזה אומר שנאי יכולה לחוש משיכה מינית ברמה ממש נמוכה, אבל כזו למשל שגורמת לי לרצות להתנשק. רק שאת המשיכה הזו יש לי רק עם אנשים שאני אוהבת. ממליצה לך לקרוא את ההודעות של גאיה שמסבירות בצורה מפורטת על כל הסקלות והנטיות. ככה תלמדי את המושגים ותוכלי להבין טוב יותר איפה את. לצערי אני לא מוצאת כרגע את ההודעות שלה - אז אני מקווה שהיא תכנס לכאן ותקשר אליהם.. (את יכולה לנסות לחפש בהודעות הנבחרות. ו/או לקרוא את השאלות הנפוצות - יש שם הרבה ידע גם) לאנשים קה להבין כל מה שחריג מהנורמה. טוב שיש אינטרנט

קודם כל תודה על ההקשבה :)

כן, מגע מפריע לי רק שהוא בקטע אינטימי. לפעמים זה כלכך מלחיץ אותי שזה מרגיש לי כמו אונס או משהו וגם לשאלתך השניה- בדיוק ככה, והאמת שזה די נשמע כמוני, גם בקטע של הA-GRAY קצת. אבל אני ממש מפחדת שכל העניין הזה יזיק לי, אני לא ממש בטוחה שאם יהיה לי בן זוג הוא יקבל בהבנה את הקטע הזה.. איך מסתדרים עם דחף מיני נמוך? אני ממש מתחמקת ממערכות יחסים רק בגלל הקטעים המיניים, ולא היה לי חבר עדיין (מבחירתי כמובן) תודה רבה שוב :) שבת שלום

Berethor

New member
אני חושב

שאוליי זה מלחיץ אותך כי את פוחדת שצד השני רק מנצל אותך, ובחלק מהמקרים זה בדיוק המצב(ככה שזה לא מחשבות שב אלא מחשבות של זהירות גבוהה). את הנושא הזה אפשר לפתור בעזרת קשר אמיתי ובעזרת זה שלא תעשי דברים שאינך רוצה, אני גם הייתי מציע שלא תתני לגבר להוביל הכל, יש נשים שאוהבות את זה אבל אצלך זה רק יוביל למצבים של תחושות אינוס(בצדק או שלא). לדעתי את מתחמקת ממערכות יחסים מהסיבות הנכונות, אבל פה גם הקאץ', כי אם את אכן דמיסקסואלית את במלא לא יכולה לחוות משיכה מינית והנאה מנשיקות ושאר הדברים כלפי אדם שאותו את לא אוהבת. לחוות דברים מיניים או רומנטיים מחוץ למערכת יחסים, זה דבר שמתאים בעיקר למיניים(ולחלק מהאפורים). לדעת מה המאפיינים שלך ומה את מרגישה אף פעם לא מזיק, מה שמזיק זה לעשות דברים שלא מתאימים לנו. מי שלא יקבל את זה אין לך מה להיות איתו, זה לא דבר שאפשר לשנות, וזה תלוי גם באדם שאיתך. דבר אחרון, אם משהו מלחיץ אותך ומרגיש לך כמו אונס, ההרגשה לא מטעה, מגע לא צריך להיות תוך כדי לחץ או כפייה, הוא צריך להיות הדדי ומרצון שני הצדדים, זה המצב האידיאלי.

לא הבנתי למה זה אמור להזיק לך?

אם את א-פור, את צריכה פשוט לחפש בן-זוג מתאים. בהנחה שאת לא מחפשת רק בפורום, את פשוט צריכה להבהיר בתחילת כל קשר כמה כללים לגביך. למשל: 1. לא ליזום מגע - לתת רק לך ליזום מגע. ככה תוכלי לחוש שליטה ולעשות רק מה שאת באמת מרגישה איתו בנוח מבלי לחוש שאונסים אותך. 2. להסביר שבכל מקרה את לא מגלה עניין של ממש בסקס ולכן שלא יצפו לזה בזמן הקרוב וגם אח"כ זה כנראה לא יהיה בתדירות גבוה - אם בכלל. הכללי האלו הם סתם דוגמא. את צריכה לחשוב על הכללים שיתאימו ~לך~. וכדי להיות בטוחה שאין לך בעיה כלשהי באינטימיות שלא קשורה בכלל לרמת המיניות שלך, הייתי ממליצה לך לשוחח על זה עם איש מקצוע, כדי לבחון ולבדוק את הגבולות שלך ומה מונע ממך לעבור אותם.

Berethor

New member
לדעתי

מתאים לך יותר ההגדרה דמיסקסואלית לייט, אם כבר, כי זה רק כלפי אנשים שאת אוהבת.

Larik

New member
Welcome

לשאלה שלך "מה זה אומר? :/ איך מגדירים את זה?" אני חושב שהתשובה הכי הגיונית זה - נורמאלית! את לא חייבת לאהוב את כל הנשיקות וכל מגע שאת מקבלת. יכול להיות שפשוט יש לך סטנדרטים (מה שלרבה אנשים כיום אין). אני מבין למה את חושבת שזה לא נורמאלי, ואני מבין למה אנשים אחרים חושבים שזה לא נורמאלי. אבל זה כנראה בגלל שאנחנו נמצאים בחברה UBER מינית.

אממ.... זו בכלל מילה בגרמנית...

ולא הבנתי אז מה נסית לומר. שמיניות שלה יותר מידי חושנית? תחושתית? איך אתה בכלל מתרגם את זה לעברית?

Larik

New member
הכוונה שלי היתה

שבגלל שאנחנו חיים בחברה שהיא יותר מדי מינית אז קשה לאנשים לקבל מישהו בעל העדפות שונות, שלא עולות בקנה אחד עם הנורמה החברתית.

אבל יותר מידי זה OVER

ולכן זה מה שחשבתי שכתבת. המילה שציינת מדברת יותר על חושניות. לא הבתני איך היא מתחברת במשפט הזה ולמה דווקא להשתמש בה. אולי לא הבנתי את הפירוש שלה נכון.. אז אשמח אם תסביר.

Larik

New member
המילה UBER

זו מילה בשפה הגרמנית, אבל הפכה לסלנג בשפה האנגלית. בגרמנית המשמעות שלה היא "מעל ל.." (ABOVE) או "מעבר ל.." (OVER) כשמשתמשים במילה הזאת באנגלית בתור סלנג אז המשמעות שלה היא בערך כמו המילה SUPER, רק עם גוון יותר טראשי לדוגמה: That was uber-lame. בכלמקרה (גרמנית או אנגלית) - המשמעות של מה שרשמתי פחות או יותר זהה.

Larik

New member
לא! UBER נשמע הרבה יותר מגניב וטראשי!

הנה, מעכשיו עוד אנשים יודעים מה זה UBER.

למעלה