מה הוא רוצה?

מה הוא רוצה?

אני בת 28, הוא בן 33. הכרנו בבליינד דייט מאתר מסויים, אני מאוד התלהבתי ממנו, הוא היה יותר מסוייג (היה לי ברור שהוא נמשך אלי, אבל כנראה רצתי מהר מדי בשבילו), אבל גם יזם חלק מהפגישות, ומגע פיזי מתון ביותר. לאחר 7 פגישות אמר לי שהחליט שהוא רוצה שנמשיך להפגש, אבל בתור ידידים, ולא בתור משהו רומנטי. חשבתי לעצמי שזה משפט נימוסי, ואמרתי בסדר. 3 שבועות אחר כך הוא יצר קשר, רצה לדעת מה שלומי, והציע שניפגש. הסכמתי, והוא אמר שהוא נוסע לשבועיים, ויצור קשר כשיחזור. הוא אמור ליצור קשר השבוע, ואני ממש מבולבלת. מאז שהוא יצר איתי קשר לפני שבועיים הוא הפסיק להכנס לאתר באינטרנט. לא יודעת אם זה מראה משהו או לא, אבל לפני זה הוא נכנס לפחות פעם ביום, אם לא יותר. האם זה מראה שהוא בכל זאת רוצה שננסה שוב? או שאחרי 3 שבועות הוא פתאום נזכר שהציע שנשאר ידידים? איך נשמע לכם הסיפור? האדם הוא די עסוק, גם בעבודה, וגם יש לו חברים לרוב. לכן לא נראה לי שמשעמם לו והוא חיפש אנשים שאפשר לגלגל איתם את הלשון. כמו כן, הוא הרי לא התקשר כדי לקבוע איתי מעכשיו לעכשיו, הוא יצר קשר לפני הנסיעה כדי לוודא שאני רוצה להפגש, והבטיח שיצור קשר כשיחזור (ואני מאמינה, כי הוא אדם מאוד אמין וישר, מה שאומר מקיים, לא מפזר הבטחות). עד כמה שאני הבנתי, מה שהפריע לו בקשר זה שאני רצה מהר מדי, אני הייתי בטוחה לגביו, בעוד שהוא עוד לא היה בטוח אם זה זה. הוא נמשך אלי ונהנה מאוד להיות איתי, אבל עדיין היו לו ספקות.

Vdrums

New member
הוא לא סגור על עצמו.

אני חושב שכדאי לך לדבר איתו ב-4 עיניים ולראות איפה עומדים הדברים, כל משחקי החתול ועכבר האלה לא יובילו לשום מקום, מה את בגנון? מיותר לחלוטין. אני אומרת תזררררררררררררררקי אותו לאלף אלפי עזאזל!!!
הוא כבר ירדוף אחרייך ואם לא אז טוב שפטרנו מעונשו של זה! תומר רזיאל ז'קונט כל יום כל היום 825FM רדיו מג"R.

k e r e n m

New member
מה הוא רוצה?

מה הוא רצה? כנראה מישהי קצת יותר איטית וקצת פחות נלהבת . מה לעשות גברים לא אוהבים שמתלהבים מהם כ"כ ובעצם גם להפך. כי זה גורם לתחושה של מיאוס במיוחד אם זה בחור או בחורה שמכירים תקופה קצרה. ואם יש לו ספקות, כנראה שזה לא זה מבחינתו, ואני במקומך הייתי יורדת ממנו. ואם הוא כן מרגיש כלפייך משהו, ברגע שתעשי זאת הוא ינסה לחזור. וגם אם לא, יקירתי יש עוד המון דגים בים. בהצלחה.

seeyou

New member
כנראה רצתי מהר מדי בשבילו-../images/Emo45.gif

לא יכול לדעת ב-10(% מה הוא רוצה יכול לספר לך ש אני "ברחתי" מבנות "תוקפניות "... תמיד העדפתי את הדרך הרומנטי יותר בשילוב עם מגע פיזי.. בדרך כלל אפשר ללמוד מהנסיון של עצמינו ומסרבים לקבל של אחרים לא מבינים שאין לנו זמן לעשות את כול הטעויות בעצמינו. לכול משחק יש כללים... את יכולה להחליף את הפרטנר אך לא את כללי המשחק. יוסי

פיאנו

New member
מילון עברית-גברית גברית-עברית

אשתדל להיות חד מדוייק ולא משתמע לשתי פנים להיפגש בתור ידידים(עברית)=אין סיכוי למשהו רציני, אולי איזה זיון קטן פה ושם(גברית). מה שלומך ואולי ניפגש(עברית)=נשמור אותה על אש קטנה עד שיבוא לי(גברית). יצור קשר כשיחזור(עברית)=אל תעלמי לי, צריך אותך ברקע(גברית). לא נכנס לאתר האינטרנט=לא מעוניין שתטרידי אותו,הוא יצור קשר כשיבוא לו(את ממילא ברקע מחכה). פירוש נוסף? אין לך מה לחפש אצלו,הוא לא מעוניין בך,אבל את ברקע אולי יום אחד יבוא לו סטוץ קטן. התנתקי והמשיכי את חייך כי אין טוב ביחסים האלה.

k e r e n m

New member
אולי..

היה לנו - למין הנשי קל יותר אם מישהו היה מוציא מילון כזה. זה יכול להיות רעיון מעולה לא? אז, התקשורת בין המינים הייתה הרבה יותר מובנת וטובה. נ.ב. אהבתי...

פיאנו

New member
זה רעיון../images/Emo51.gif

אם יש לך משפטים לא ברורים, אני כאן לתרגום.

למעלה