מה הוא רוצה?

• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
מה הוא רוצה?

יש לי ידיד קרוב כבר שנתיים, אנחנו דיברנו על הכל, סיפרנו אחד לשני הכל, ואז הגיע הקטע של האינטימיות והוא כנראה נבהל ושום דבר לא קרה.. אני מרגישה שהוא האחד ואפילו אמרתי לו את זה ומהרגע הזה הכל השתנה! החברות זה כבר לא מה שהיה! אני מנסה לעבור הלאה ולמצוא מישהו שכן יאהב אותי וכן ירצה אותי אבל אני עדיין חושבת עליו ורוצה אותו.. אני יודעת מה אני רוצה אבל מה הוא רוצה? אין אעם לשאול אותו כי הוא לא יענה

שגיא24

New member
הוא לא מרגיש אותו דבר

מקרה מוכר. את מאוהבת בו, הוא לא מאוהב בך. אולי גם יש לו מישהי אחרת בראש כרגע. לכן, החברות לא יכולה להשאר כפי שהיתה בעבר. תחליטי במה את מעונינת. להשאר ידידה שלו בלבד וכל הזמן לדעת שאת מעונינת ביותר מזה, או להגיד לו את אשר על ליבך וזה לקחת סיכון שכן או שהוא ירגיש כמוך או שלא, ואז הידידות בסכנה. קשה מאוד לשמור על ידידות כאשר צד אחד מעונין במשהו אחר הרבה מעבר. אני בעד לקחת את הסיכון, אפילו שהתוצאות עלולות להיות עצובות. אבל אין מה לעשות. אנחנו לא בוחרים במי להתאהב.

bana

New member
לקחתי סיכון

ואמרתי לו את זה, אפילו יותר מפעם אחת... אבל עשיתי את כל הטעויות הקלאסיות איתו (מי שרא את הסרט "איך להפטר מבחור ב10 יום" יודע על מה אני מדברת ואפילו יותר מזה!)..

נהג קטר

New member
אז יש לך תשובה..

למרות ה"טעוייות" שלך ,נראה לי שיש לו משהי אחרת,גברים לא אומרים לא לסקס,אם אין להם סיבה מספיק טובה,ורוב הסיבות לא מספיק טובות...למעט הנזכרת לעיל,וגם זה לתקופה מוגבלת,באחריות.

גברים אומרים לא לסקס

גברים (לא כולם) אומרים לא לסקס אם הם יודעים שהבחורה מאוהבת בהם בזמן שהם לא, וחוששים לגרום לה להתאהב עוד יותר, לפתח ציפיות, וליצור הסתבכויות מיותרות. ועוד במיוחד שזו ידידה ותיקה שהגבר ממש לא ירצה לפגוע בה.

night mistress

New member
כנראה ששנינו חיים בעולמות נפרדים..

אתה לא יכול להכליל.. כי אני יכולה להביא את הקונטרה של כמה נביילס שיצאו איתי וניצלו את ההדלקות כדי לנסות להשכיב אותי.. ואני שמה במשפט הזה גם את אחד החברים הכי טובים שלי (לשעבר).

גם לא מנסה להכליל

ולכן כתבתי: "גברים (לא כולם) אומרים לא לסקס אם" ... אני מנסה להציע מענה לדילמה שבה עוסק השירשור. נראה לי מובן מאיך שכתבתי שיש כאלה שכן ויש כאלה שלא. זה לא עומד בסתירה עם מה שאת כותבת.

night mistress

New member
10 יום? אני המצאתי שיטה חדשה, תוך

יומיים.. כל מה שצריך לומר לו זה "אני חושבת שאני אוהבת אותך..".. והוא טס.. אבל אם אני אגלה את כל הסודות כאן אז מי יקנה את הספר?

להב 31

New member
אם היית אומרת לי שאת ../images/Emo23.gif אותי

גם אני הייתי טס.......
היישר לזרועותיך
ועם המטר שמונים שלך והזרועות הארוכות........ אני בטוח שלא תתני לי לברוח

siv30

New member
חולקת על דעתך

אם הוא מאותת שהוא לא רוצה ללכת לכיוון הרומנטי, אין מה לחפור ולנבור יותר. עדיף לנסות לשקם את מערכת היחסים מתוך ידידות וכבוד לרצונות של הצד השני מאשר לאבד ידיד טוב.

למעלה