מה הוא רוצה בעצם?

sisil22

New member
מה הוא רוצה בעצם?

אני והאקס נפרדנו בגלל חוסר תאום ציפיות בנינו בעתיד . עכשיו חזרנו להיות בקשר לא ברור אנחנו נפגשים אחת לשבוע, וקושי מדברים במשך השבוע בגדול כייף לנו ביחד מאוד יש תקשורת טובה וחיבור מצויין הוא אמר לי שהוא מאוד קשור אליי ויש לו רגשות אליי וכו וכו.... כשחזרנו להיות בקשר הפעם הגענו למסכנה שאנחנו זורמים עם הקשר ולא יודעים איפו אנחנו עומדים. בפעם האחרונה שנפגשתי איתו יצאנו לבר והרגשתי כאילו שהוא נורא עצבני עליי או בכלל אוירה כזאת לחוצה הייתה בנינו נתחיל בזה שמשם התחרבן הערב... כשהגענו לבר הוא שאל אם זה בסדר שיתחיל אם אחרת? אז עניתי שזה פוגע בי וזה לא מכובד כי באת איתי! אז הוא שאל אם אני מקנא? אמרתי לו שזה לא קשור לקינאה! כשאתה לא איתי תעשה מה שאתה רוצה אבל כשאתה איתי תכבד אותי! כשהגענו לבית הוא שאל אותי אם אני אוהבת אותו?(וזאת שאלה שהוא שואל אותי המון,ואני לא מבינה למה??? ) ובגלל שאני מרגישה שאני עדיין לא אוהבת אותו ממש אז אני מתחמקת מהשאלה כל פעם . אז העברתי את השאלה אלוו ,ושאלתי אותו אם הוא אוהב אותי? אז הוא ענה שעדיין לא ממש !! בקיצור הייתי בהלם כי הבנאדם לפני שבועיים דיבר איתי על חתונה ופתאום ככה אומר לי. אז שאלתי אותו אז אך דיברת איתי אל חתונה וכל זה אם אתה לא ממש אוהב אותי ??? אז הוא אמר שהוא שינה את דעתו ושאם אני יכיר מישהוא אחר אז אני יכולה ללכת ..... אז תגידו לי אתם אז למה הוא צריך לשאול אותי אם אני אוהבת אותו כל הזמן? אם אנחנו בקטע של יזיזים מה הבעיה שלו???? בקיצור אז הוא שאל שוב אז מרוב העצבים עניתי לו שגם אני לא אוהבת אותו ביכלל ובזמן שנפרדנו גם הכרתי אחר ולא הפריעה לי הפרדה מימנו! ואחרכך שחשבתי על זה הרגשתי ממש מתומטמת שאמרתי לו זה היה טעות להגיד את זה . ובנינו יש לי משהוא אלוו אבל פשוט הוא יצבן אותי אם ההתפחות שלו עליי והבלבול שהוא גורם לי. בקיצור זה גרם למתח וריחוק בנינו ואני לא מצליחה להבין למה הוא מתנהג ככה????

V i n a

New member
../images/Emo20.gif נקרא לילד בשמו

את סה"כ סקס זמין.. והסיבה שהוא שואל ומוודא כל הזמן אם את אוהבת אותו זה בגלל האגו שלו. הוא רוצה אותך זמינה כמה שיותר, ועושה לו טוב לאגו לראות שיש לך רגש, שאת מקנאה וכ"ו.. אם נפרדתם- אל תהיי הזיון שלו (סליחה על הבוטות), תחתכי וזהו או שתחזרי אליו. אין טעם להכניס את עצמך למצב הזה, נוח לו ככה ואני מאמינה לו שאין לו שום בעיה להתחיל עם אחרות או לעזוב אותך כשימצא תחליף. אבל אני לא מאמינה לו כשהוא אומר שלא יהיה לו איכפת אם תלכי עם מישהו אחר. ולא כי הוא אוהב אותך. אלא כי זה יפגע לו באגו. זה הכל. אם תעשי סיבוב של 180 מעלות, אל תראי שמץ של קינאה, תתייחסי אליו כמו ידיד נטו ותרשי לעצמך להיות מחוזרת ע"י אחרים- הגלגל לבטח יתהפך.

seeyou

New member
../images/Emo191.gifשידור חוזר?../images/Emo6.gif כבר היה בפורום

עברתי קצת על עומך
התמימות בשאלות שלך מזכיר לי ילד בן 12

נונה17

New member
את בת 29 או בת 12?

כי סלט שלם עשית כאן. אם אתם באמת בקטע של יזיזים למה הוא מדבר איתך על חתונה? אם נפרדתם ואתם רק יזיזים למה בכלל המילה אהבה עולה לאוויר? נראה לי שמה שקרה באמת זה ככה: את רצית להתחתן, הוא לא ממש. נפרדתם ונשארתם יזיזים כשמבחינתו מדובר בסקס זמין של מישהי שחולה לו על הישבן ומבחינתך מדובר בסוג של תקווה שהוא יחזור. כשיצאתם לפאב והוא שאל אם אפשר להתחיל עם אחרות, מבחינתו זה איתות לכך שאת בשבילו רק תחליף זמני עד שהוא ימצא את הדבר האמיתי, והוא עד כדי כך לא מכבד אותך שלא אכפת לו אפילו להתחיל עם אחרות בזמן שאת איתו. א גרויסע מציאה.

pasa24

New member
הוא לא מבלבל אותך. את פשוט

לא יודעת מה את רוצה מעצמך. כל עוד את לא יודעת, את יו יו שלו.

גל1 האחת

New member
את רשמת יפה

"אני והאקס נפרדנו בגלל חוסר תאום ציפיות בנינו בעתיד." עד כאן הכל מובן מכאן והלאה לא הבנתי מה את רוצה את צוחקת על עצמך ואחר כך שואלת למה צוחקים עלי

מעניין, כמה שהפוסט של סיסיל

מזכיר פוסט של מישהי פה מלפני איזה שבועיים - שלושה... אגב, מה מצב הבלבלה אצלך
?

אייבורי

New member
הוא רוצה להתחתן איתך ולעשות איתך ילדים.

כאילו דעעע [אייבורי בלונדינית לעת מצוא]

למעלה