מה הוא צוחק??

• פותח הנושא afc2
  • פורסם בתאריך

afc2

New member
מה הוא צוחק??

אחרי הבושות שלו נגד אזר-בי-ג'ן (שתי תיקו נגד נמושות), בונקר בחוץ נגד צפון אירלנד, משחק עלוב נגד האפסים האלו בבית, נתנו לך עוד קמפיין על מים למרות שאתה אפס.

מזמן את חברים שלו, נותן לכל מיני חברים שלו מהפועל (להלן ביברס שלא נתן כלום לנבחרת ישראל מעולם!), נותן לבלם שלא ראה דקה בכל השנה לשחק משחק שלם ובעיקר מקרין חרא וגועל נפש.

איזו בושה. ואיך אנחנו אוכלים את הלוקש הזה. איזה מסכנים הישראלים.

תתבייש לך מר גוטמן...

איך הוא מאז עוד לצחוק על כולנו המאנייק הזה!

somone1411

New member

afc2

New member
נבחרת ישראל נולדה לשרת את בובה של לילה

ואני לא צוחק.

nyr1994

New member
הכי כיף שיפסידו בקפריסין

רק כדי לשמוע קיטורים של שליימה פרימו וכל השאר

afc2

New member
נראלי שגוטמן גמר את הקריירה

הכישלון הדי צפוי בקמפיין (ועם לא מעט מכתבי אהבה למישל) נבחרת בית הקברות של הפארטיה בראשות לוזון חיסלה לאלי גוטמן את הקריירה.

גם כן מאמן שעשו ממנו יותר ממה שהוא. מה הוא כבר עשה האפס הזה? מה תגידו לי? מדוע הוא צריך להיות המאמן הלאומי??

afc2

New member

כבר אחרי 2 הפסדים מול בלגיה בבית וקפריסין בחוץ הוא כבר "הולכת בבית שלו" או "חוגגת עם פנסיה לוזון שלה".

droriko

New member
תראה תמיד יש הפתעות

רק רוצה להזכיר לך שבתקופת גרנט ישראל עמדה יפה נגד צרפת,וגם היתה יכולה לנצח אותה במשחק השני לולא גרנט לא היה כזה אפס פחדן.

יש כמובן גם את ה-1:1 נגד רוסיה בתקופת שרף(אם אני לא טועה חטפנו גול בתוספת זמן)

בוא לא נספיד את הנבחרת כבר עכשיו

afc2

New member
זהו מקומנו הטבעי בשרשרת המזון

הדרג השלישי, ובתקופות חולשה הרביעי

droriko

New member
ביברס דווקא נתן כמה משחקים טובים בנבחרת

אם כבר חבר שלו שלא עשה כלום אז האפס הזה שכטר

afc2

New member
איזה משחקים טובים הוא עשה בנבחרת??????

שחקן שעושים ממנו אלוהים והוא כלום ושום דבר. לא מופיע למשחקים של הנבחרת. לא מבקש כדור, כלום.

גם ברמה ההגנתית הוא פשוט בור.

אם אתה 50-50 כמו שאתה טוען שאתה משחק בקאזאן, ולא דפנסיב כמו בנבחרת, זה אחריות שלך לשחק יותר באזורים הללו ולבקש מהמאמן שאחד הקיצונים יתקרב אל הקשר האחורי הנוסף ויבצע את הסגירה במקומך.

droriko

New member
טוב מסתבר שלוזון למד קצת לקח

עכשיו הוא כבר התמתן ואמר ש""אם לא נסיים במקום ה-3 זה יהיה כישלון ענק" שזאת אמירה לגיטימית לגמרי.

אני רק מקווה שאם באמת לא נסיים מקום שלישי הוא יזכר בזה ולא ינסה עוד פעם ליפות את המציאות.

(וכן אני יודע שלסיים מקום שלישי זה אפילו לא חצי דרך בדרך לעליה)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4491621,00.html

למעלה