מה הוא ``פלירט``

שרון-ב-

New member
מה הוא ``פלירט``

``אפשר לאמר שפלירט הוא התנהגות שנועדה לרמוז לזולת שהתקרבות מינית אפשרית מבלי שאפשרות זאת תתפרש כוודאות. נאמר זאת אחרת פלירט הוא הבטחת מישגל בערבון מוגבל`` (מתוך ה``קלות הבלתי נסבלת של הקיום`` מאת מילון קונדרה) שרון מפזרת הבטחות חופשי

שרון-ב-

New member
איך אמרה לי הפולניה....

(ספיישל לקונפוז...) ``כשאת משוחחת עם גבר, כשאת עומדת לידו, כשהוא מביט בעינייך, תני לו להאמין שתכנסו למיטה, על בטוח, היום מחר או עוד שבוע, את כמובן לא מתכוונת לשכב איתו, אבל מה אכפת לך שיחשוב ככה ???`` ``אבל מה אם הוא יבקש לממש הבטחות ?`` שאלתי אותה ``דחי אותו בעדינות שיחשוב שזה רק ענין של זמן..את עדיין מעוניינת`` שרון למזלה אשה, לא מתעסקת עם פולניות

KONFUZ

New member
אני יודע,יודע....

ככה גרושתי היתה עושה לי ההבדל הוא רק בזה...שאצלה לא היה את הסעיף של ``זה עניין של זמן`` .... ועם פולנים???

KONFUZ

New member
תכעסי? תרביצי לי? תמשיכי...

לדבר איתי אם אספר לך שאני בעצמי פולני.... 8-( קונפקינג..(המלך הפולני הראשון)

ככה מצטטים פולניה מאחורי הגב??

פלירט הוא רעיון גאוני- המציא אותו מח אישי זדוני- הנשק (שהיה פעם סודי...) של האשה המתריסה-אל תשפטוני כאשה-אני פשוט אני.... תבינו גברים חביבים- זה לא אישי נגדכם עניין הפלירטוטים- זה גם לא אישי עבורכם, מאותם המניעים- זה פשוט דרכן הסמויה של הנשים- לסובב אתכם סביבן, גמרים לא מתוחכמים..... אני ידועת-כולכם מיד צגידו-אנחנו קוראים אתכן כמו קלפים- מה פתאום-לא אתן מובילות את המהלכים- אבל שוב, הסכיתו ושמעו לנשים- אתם לא אשמים-כמו שאמר גידי גב-אתם ``רק גברים``...... (מיעלה שאוהבת אתכם ככה...)

ariegur

New member
מה את מוסיפה אותיות ?

ואם את כבר מוסיפה, תוסיפי את האות ``ז``. המשפט המקורי הוא - `` פלירט הוא הבטחת מישגל בערב `` האותיות ``ון מוגבל`` לא במקור . אריה

ariegur

New member
אגב, שרון, את פלירטטת איתי מספר פעמ

ים. לתשומת ליבך. אריה - שפנוי הערב

שרון-ב-

New member
כמובן אריה איפה השאלה ?

נהנית לפלרטט, הכי בעולם, במיוחד עם גברברים מעניינים שמחדדים לי לא רק את הפטמות שרון לא ממש פנויה הערב מצד ימין חברה מצד שמאל חבר

ariegur

New member
אני עייף ממלחמות על נשים

בכל מלחמה עם אישה האישה תמיד מנצחת. אז אני מוותר עלייך לטובת השלישיה האפלטונית. אריה

שרון-ב-

New member
אני עייפה

מגברים חלשים :-( שרון בעד גבריות גוברת מבכה את אריה מחפשת את האירי שלה

ה-איה

New member
אתה רואה, אריה?

אם לא היית שם אותי על הולד ונעלם אין-ספור פעמים, הייתי מציעה לך ניחומים בזרועותיי... איה משולבת זרועות

ariegur

New member
אשמח להיות בזרועותייך -

אבל ניחומים למה ?? אריה שלא מבין

KONFUZ

New member
תגיד לי מר` אריה

אני שיחררתי אותך ללכת לראות חדשות?

ariegur

New member
מצטער, הוד מעלתו,

מבטיח לא לחזור על הטעות. אנא סלח לי. אני לא רוצה למות, אל תערוף את ראשי, אם לא בשבילי אז בשביל ילדי. מלכי הרם, אני אמלא אחר כל דרישותיך בנאמנות רבה. אריה שמת להמשיך לנהוג ביגואר המלכותית

KONFUZ

New member
אתה ממיס אותי

כזה קושקוש היגואר שלך לצמיתות!!!!

למעלה