מה הוא עושה לי?!

Sefy

New member
עד ניו זילנד ?

זה קצת פשטני, ספי

תעשי מה שטוב לך - זה ברור אבל מה טוב מי יודע מה טוב גם האדם עצמו לא תמיד יודע יש מערכת שלמה של שיקולים לכאן ולכאן... הלוואי וזה היה יכול להיות פשוט

Sefy

New member
אולי פשטני, אבל אמיתי ../images/Emo13.gif

אף אחד לא יודע בדיוק מה טוב לו, עושים מה שנראה טוב באותו רגע לפני איזה חישובים ושיקולים שלא יהיו. יכול להיות שההחלטה לא תהיה טובה, אבל זה רק הזמן יכול לגלות

ה ו ג ה

New member
היכן הבעיה קרן?

אולי החמצתי משהו. אך אם כ"כ טוב לך איתו וכייף לך והוא לא יוצא מראשך, זאת בהחלט אהבה. העובדה שהיא התחילה כוירטואלית ונסבה בעיקר על מין עד כה, אינה מורידה מערכה דבר. מין אגב הוא המכנה המשותף התדיר ביותר בין אנשים זרים. ולפיכך, לא הבנתי ממה החשש...? אולי הוא אינו כמו שחשבת? אולי כל הקשר הזה מקורו באיזו בדיחה שלו...? אכן יתכן ודברים כאלו קורים. אולם ישנה רק דרך אחת לוודא זאת. נכון? האפצייה השניה, זה להתחפר בתוך עצמך, להתחבא מהחשש מה יהיה אם.... זה אף פעם לא עובד ! הוא לא יצא לך מהראש, וככל שתנסי לשכוח, תמיד תישאר בראשך המחשבה שמא זה היה פיספוס חייך. במקרה הגרוע ביותר, תיפגשו ותיוכחי שזה לא מה שחשבת או מה שהוא מכר לך, תגידי לו את זה בפנים. תיפרדו לשלום. ותוכלי להתחיל מחדש. כמו כולם. תני קצת קרדיט ליכולות שלך. לביטחון. בהצלחה

ה ו ג ה

New member
תודה חיפושית

אני מוצא סתירה קלה עם תגובתך בראש עמוד זה, אבל אניח שהיתה פה אי הבנה שנפתרה עם הזמן.

ה ו ג ה

New member
הבנתי אותך חיפ

תגידי, גם בבית את לעולם בעלת המילה האחרונה...?

קרן225

New member
יש לי עדיכון. מעין עידכון

החלטתי סופית שאיתו אני לא ממשיכה את הקשר, בכל אופן, אני לא נפגשת איתו. אולי בכיף אמשיך לדבר איתו, אבל לא יותר מזה. היום כשדיברנו הוא ניסה להוביל לנושא הרגיל שלנו, וכשאמרתי לו שאין לי מצב רוח, הוא אמנם ניסה לברר מה קרה, אבל אחר כך המשיך למשוך לכיוון הזה. העברתי לו באופן די ברור שאני קצת עצובה, ושאני ממש לא יודעת לעשות בקשר לנושא מסויים, והוא היה די אדיש. אז אמרתי לו שאני צריכה ללכת וזהו. הוא אמר רק ביי וזהו. לא יותר. אולי הוא לא ידע איך להתמודד עם זה, אני לא יודעת. מה שכן, לא קיבלתי ממנו את מה שחיפשתי, ולכן החלטתי. איתו אני לא נפגשת, כי הוא רואה בי רק מטרה לסקס ולא יותר. אז זהו. אני טיפה מאוכזבת, אבל יותר שלמה עם עצמי. אז עכשיו ככה גם אני רואה אותו. שבת שלום לכולם!

Sefy

New member
../images/Emo24.gif מכל ה../images/Emo23.gif

העיקר שאת שלמה עם עצמך ועם ההחלטה שלך. את תמצאי מישהו יותר טוב

קרן225

New member
תודה

אבל בכל זאת, זה קצת קשה... כי התחלתי לפתח איזושהי תקווה בקשר אליו. בכל מקרה, הכרתי מישהו חדש, וגם הוא מרגש אותי נורא, אז אני מקווה שזה יצליח איתו...

Sefy

New member
יהיה בסדר, רק לקחת לאט לאט! ../images/Emo140.gif

והכי חשוב, לא להשוות בין אחד לאחר. ותזכרי שסוף של דבר אחד הוא התחלה של משהו אחר

danchik20

New member
אהלן!

היי...:) אני דיי לא יודע מאיפה להתחיל כי עברתי קשר דומה בעבר ויש לי הרבה מה לומר לך בנושא... ראשית קרן, תשאלי את עצמך במי התאהבת בדיוק? האם התאהבת בבנאדם או בדמות? אפשר לפתח רגשות בטלפון, אבל זאת לא ה"אהבה" שכולנו חולמים עליה. כשאת מכירה מישהו רק דרך התכתבויות ושיחות טלפון את בונה לעצמך דמות אידיאלית כזאת, בדימיון שלך יש לדמות הזאת המון "דרגות חופש", את מציירת לך אותה(לא בהכרך במובן הפיזי) ומתאהבת בה. עוד בעייתיות בקשר טלפוני זה הקטע של ההקשרות...כשמדברים עם מישהו 3 שעות ביום במשך תקופה קשה להפסיק בבת אחת...פתאום יווצר חור בלו"ז היומי...והגעגועים לדמות הזאת יתחילו למלא את החלל. במקרה שלי דיברתי עם מישהי בטלפון במשך כמה חודשים, פיתחתי אליה רגשות טלפוניות...בניתי דמות...נפגשנו והרבה דברים התנפצו לי בפנים...אבל למרות הכל החלטתי לנסות להמשיך... היה לי נחמד איתה אבל עמוק בפנים ידעתי שזה פשוט לא זה. האסימון נפל לי כשיום אחד יצאנו אני, היא וחברה שלה...כשראיתי את החברה שלה פתאום הרגשתי את אותו הקליק שמרגישים כשמתאהבים במישהי(או מישהו במקרה שלך) ממבט ראשון...פתאום הבנתי שאני מתחיל לשכוח איך זה עם זאתי מהטלפון, והבנתי מה אני מפסיד...הבנתי שאי אפשר להתאהב עם המוח, מתאהבים עם הלב...! אחרי כמה שבועות הכל בינינו נגמר...זה בהחלט היה ניסיון חשוב לחיים בשבילי, היה "בסדר" וטוב שהיה כמו שאומרים... את הלקח שלי למדתי...אני לא מתאהב בדמויות יותר...! ואת קרן...חבל לך להפסיק את קשר עם אותו הבחור...ההפסקה הזאת תהייה קשה בכל מקרה. תני לזה צ'אנס...תיפגשו...תראי אם יש קליק...אם יש אז תמשיכי עם זה...אבל אם תרגישי שוק ואכזבה אז...תלמדי את הלקח שלך ותמשיכי הלאה... בהצלחה...:)

קרן225

New member
אתה צודק

אני לא חולקת עליך בדבר או בחצי דבר. ובכל זאת, אני עדיין חושבת שאני לא אפגש איתו. כמו שאמרת, הוא רק דמות אידאלית בשבילי, לא יותר. אולי יתברר שהוא יותר מזה, אבל..... מה שיהיה יהיה. אני ממשיכה בדרך הקונבנציונלית בהיכרות עם אנשים, אבל בכל זאת, אני שומרת על ראש פתוח, אם תחול איזושהי תפנית ביחסים שלי ושלו. תודה על השיתוף דני.

לזו שמתלבטת..

עברתי את זה...חשבתי הרבה ...התלבטתי כמוך...הרגשתי כמוך... והלכתי על זה. נפגשנו...המשכנו..אהבנו...וזה נגמר,אך בדבר אחד אני בטוחה...אין לי הרגשת החמצה. לכי על זה...תפגשי איתו..בהצלחה

למעלה