מה הוא עושה לה... :-()

מייק 48

New member
מה הוא עושה לה... :-()

לבנות הפורום באהבה ענקית ובחיוך... מה הוא עושה לה (נוסח עברי: יוסי גמזו, לחן: ר. קרוסונה) הביצוע המועדף - שלומי שבת וגידי גוב, מתוך לילה גוב ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~; יש לה עיניים כמו שני ספלי קפה תורכי, יש לה מותניים כמו לגיטרה איטלקית. יש לה שיער כמו כתר, יש לה את כל היתר. אך מתברר באיחור שיש לה גם בחור... מה הוא עושה לה, מה הוא עושה ? שכשעיניו הוא רק נושא, נמסה היא כמו חמאה על המחבת. מה יש לו שאין לנו ? מה הוא בכלל חושב ת`עצמו כל-כך ? מה הוא עושה בשביל שלבבה רק אליו יוביל, מה הוא עושה לה, מה הוא עושה ? אין לו שום תואר ואין לו פרייבט משום-מה. אין לו מקצוע ואין לו מיל על הנשמה. אין לו עתיד בטוח, רק צווארון פתוח. אך מי צריך פרוטה כשיש לו רק אותה... מה הוא עושה לה, מה הוא עושה ? שאיך שרק הוא מנסה להתחיל איתה - היא כבר שלו מיד ! וכשבאים אנחנו עם כוונות טובות זה לא מועיל. איזה מזל ניבזה, איך זה הולך לו קלף כזה, מה הוא עושה לה, מה הוא עושה ? ומידי ערב כשהם יוצאים אל הירקון, אנו בלי הרף כאן מציצים מן הבלקון. ובחרוק שיניים מתבוננים בשניים. אך כמו תמיד איזה קיר, או איזה עץ - מסתיר... מה הוא עושה לה, מה הוא עושה ? עם מן פרצוף תמים כמו שה, מילא אם היה באמת כזה - אז טוב. אלא שהאמת היא שזה בכלל לא כך וחוץ מזה... מה שמרגיז פה עוד זה שבעצם ברור מאד, מה הוא עושה לה, מה הוא עושה... מה הוא עושה לה ?!?! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בנות אהובות ומקסימות שלי מקוה שיעלו עוד כמה חיוכים... שיהיה לכולנו ערב טוב ככל האפשר... מי שרע לו - אנחנו כאן בשבילו בפורום. שולח לכן המון חיבוקים ונשיקות שלכם תמיד באהבה מייק B-)

A-naT

New member
מייקי!!!!! אתה גדול!!!

אתה לא יודע איך אני אוהבת את השיר הזה! אבא שלי תמיד שר אותו כשהוא מבשל בימי שישי, ויש לו קול כזה חזק ומצחיק, שאני תמיד שרה איתו, זה אחד הרגעים הכי טובים בשבוע :) והיה לי היום יום ממש קקה, ונכנסתי והשיר הזה כל כך העיר אותי שפשוט התחלתי לשיר כמו מפגרת על המחשב! אבא שלי בחול אז הוא לא שר איתי.. חפיף! כשהוא יחזור נשיר אותו פעמיים B-) -חוצמיזה היו מלא מילים שהוא שר כל כך מהר שלא ידעתי מה לעזאזל אומרים שם, ועכשיו אני יודעת. אז תודה-

עינתי..

את מצחיקולה.. לפחות עכשיו תוכלי לשיר עם אבא שלך.. אבל בלי זיופים בבקשה.. את באה לצ`ט? אוהבת אותך..

תרנגולת

New member
אה.. (קופצת על ההזדמנות להתחנף)

זיופים שלך עינתי.. זה יותר טוב מלשמוע את גידי גוב ושלומי שבת נותנים את ההופעה של החיים שלהם.. רק הקול שלך.. אחחח.. B-) (למרות שלא שמעתי אותו.. אבל. נו טוב.. אחות חנפנית מצאת לך)

תרנגולת

New member
יופי מייק.. B-(

אתה אומר באהבה ענקית ובחיוך.. ואתה עושה לי פרצוף עצוב?! ראה הונזפתה. }{ B-)

הוא כמו מתי כספי

מדבר שטויות בפרצוף רציני.. זה יותר מצחיק ככה.. גם אני עושה את זה, אבל אתם לא יודעים...

תרנגולת

New member
מותק..

נגנב רישמית? אני רוצה תעודת גניבה ואחריות. אם לא היית אחותי.. הייתי דורשת תשלום סמלי..

פראיירית...

אני הייתי מבקשת תשלום בכל מקרה...אז מה אם היא אחותך? להפך...לה יהיה יותר קל לשלם לך. היא כבר מכירה את הכתובת... מה איזה תשלום? מיליון תשע מאות חמישים ושלושה חיבוקים! ושמונים ושלוש מיליון חמש מאוד תשעים ושתים נשיקות! במשלוח אויר בבקשה...

A-naT

New member
אווף....

{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{} }{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{ ..אפשר לסדר פה איזה תכנית תשלומים?

למה מה?

מה את חושבת שאנחנו? בנק אוצר החייל? ללללאאאאא!!!! רק במזומן....קקקשש...קקקשש....קקששש....<כמו הקולות של תוגי השטיחה>

A-naT

New member
ככה את?!

בלי כבוד לאחיות?! בלי טיפת בושה! אותך לאמא!

תרנגולת

New member
חח.. עינתי..

נראה לי שמצאנו מי ינקה את כל הנוצות.. חוץ מזה.. היא מפזרת פרווה!! (את יודעת.. הפושטקית.. נותנת לנו זכות קדימה למקרר..)

היית מתה!

ניראה לך שאני אנקה את כל הנוצות? בחיים לא! אני לא מתקרבת למוצרי לוואי של תרנגולות... עכשיו אני יודעת בשביל מה אני שומרת את שואב האבק מתחת למקרר... כדי שכשתבואי אלי לא תשאר פה כל הפרווה שלך! הכלבה שלי אלרגית לנוצות...

תרנגולת

New member
טוב.. אז הבית ישאר מלוכלך!!

באשמתך!! אולי ילדונת תנקה.. היא חולת ניקיון B-)

לא לנדב את האחות הקטנה..

כשהיא לא יכולה להגן על עצמה.. הלו.. קצת מוסר.. זה החינוך שקיבלתם בבית??

למעלה