" מה הוא יגדל ? "

אגס 10

New member
" מה הוא יגדל ? "

רב אחד מהציבור הדל"י רצה לבחון את בנו שהגיע לגיל העשרה מה הוא רוצה להיות כשיהיה גדול. הלך האבא והניח בחדרו לפני שחזר מהתיכון ארבעה דברים,תנ"ך,שטר של 100 דולר,בקבוק ויסקי,וחוברת פלייבוי. אמר לעצמו האבא,אני אתחבא מאחורי הדלת כשהילד יגיע ואראה מה מכל הארבע דברים מעניין אותו והוא לוקח לעצמו ואדע מה הוא רוצה להיות כשיגדל, האם לומד תורה,האם חובב כסף,האם סתם שתיין,האם רודף שמלות... הנער מגיע הביתה,האב נכנס למחבוא ועוקב. הנער נכנס לחדר ופיתאום הוא רואה את ארבעת הדברים, לוקח את התנ"ך שם אל מתחת לבית השחי,לוקח את הדולרים שם בכיס,לוקח את הויסקי שותה אותו,ולוקח את הפלייבוי ומעיין בשקיקה... אויי וואי נזעק האב, ה ו א ר ו צ ה ל ג ד ו ל ח ר ד י...

בסוף הוא גדל להיות חבדניק

חתת מתחת ליד מובן, דולאר של הרבי בכיס גם מובן וויסקי וודקה מה שבא בשביל הפארבריינגען מה נשאר? פלייבוי? זה היה בדוכן ממול תחנת הנחת התפילין והוא חשב שזה שיחת השבוע ברוסית.

טוווו אווווב!

מה שמזכיר לי שבעבר יצאתי למיבצועים, הייתי בתחנה מרכזית והנחתי תפילין לעוברים ושבים ניגש אלי "חילוני" ושאל אותי: איך אתה יכול להניח תפילין כשמאחוריך פרסומת ענקית של אשה חשופה? אמרתי לו בתמימות: מרב שהתפילין קדושות התמונה לא משפיעה עלי חחח יחי המלך!

בא לי לצחוק

כל כך בא לי לצחוק אלא שמרב צחוק יוצא לי בכי ואני כל כך בוכה עד כדי כך ששום בדיחה על חרדים לא מצחיקה אותי.

mister xy

New member
פעם החרדים היו אומרים הפוך

אבל זה היה נכון רק פעם. ע"ע המשל המפורסם של שולם שבדרון על רבקה שהלכה לדרוש את השם עם יעקב ועשיו בבטנה...

מצחיק

חרדית אחת -מודרנית 'נורא' - לקחה קרדיט על ה"הדרדרות" שלי... מה שנכון (באחוז מסויים) נכון...

mister xy

New member
ובגלל זה

היא תתחזק עכשיו בשמירת המצוות כדי "לכפר" על מה שהיא עשתה.

איפה

היא מנסה להגשים דרכי את חלומה, דרך סיפורים עינים נוצצות ומסע שכנוים להתלוות אליה לכלמיניבילוויים של בנות משועממות. (קניון)

למעלה