"מה הוא חשב"

"מה הוא חשב"

פינת מה הוא חשב של השבוע הייתה אמורה להעלות ע"י אלונה שלצערנו הרב מצאה לנכון להרוס את המחשב שלה דווקה עכשיו. אני לא אתן לפינה ליפול ומצאתי תמונה מקסימה באמת להשבוע. כמה דברים שאני רוצה לומר לגבי הפינה: -תודה רבה לכל המשתתפים היקרים, לאט לאט אנחנו עולים רמה ומצליחים יותר ויותר בפינה הזאת. -שבוע שעבר היה תמונה של ילד קטן, הוא אחיין שלי. הבן של אחי. הוא בן שנה וגר בארה"ב, תמיד היה 'player'. -אני מקווה מאוד שבקרוב יהיה לנו נספך לפינת "מה הוא חשב" ויתווסף לנו פינה שבה אני מעלה תמונה של מישהו [לרוב פוליטקאים, שחקנים וסלבריטאים שונים] ותפקידכם יהיה לשמור את התמונה ולשנות אותה בכל צורה העולם על דמיונכם המטורף. להשבוע, תמונה מאוד כואבת! קבלו אותה ושיהיה לכולנו בהצלחה!

זה לא קל, יש כ"כ הרבה לומר!

1) ההוא עם הירוק- אני גם אוהב אותך! ההוא עם האדום- למה נראה לך שאני אשתוק עם מה שקרה עם אשתי??? 2) ההוא עם הירוק- אני באוויר!!!i;m flying ההוא עם האדום- איך זה מרגיש, אח שלו... אוהווו, "לאפנים"! 3) עם הירוק- יא פאקינג נאצי!!! עם האדום- מזדהה עם הרגשות שלי... זה הכל. 4) עם הירוק- אמא שלך זונה יא בן כלב תאכל חרא כל החיים של ותמות ביסורים!!! עם האדום- מגיע לך, אתם הירוקים... תמיד הורסים לנו את העל האש! השופט- גול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחח כה, תודה.

התכוונתי לכתוב "על" ולא "אם"... "מה שקרה עם אשתי". והמשפט "גם אני אוהב אותך" פשוט בא לי מהפרצוף של ההוא. הוא אשכרה נראה מאוהב!

matron

New member
חחחח איזה תמונה אדירה!

לא ממש עולה לי משהו מצחיק בראש אבל בכל זאת: 1. זה עם הירוק: רואים שאתה בחורה! רק בחורה שאין לה מה לענות מתחילה להרביץ! 2. זה עם האדום: יא מסכן מתי תבין שהאוהדים שלך זבל מה חשבת לעצמך יא עלוב לך תמכור בשוק בננות!

crazy smiley

New member
אממ..אני אנסה..

ירוק: ווייי!!! איזה כיף!! אדום: סתום ת'פה ועוף לי מהעיניים!! אתה מפריע לי לבעוט!!

yuria

New member
הירוק:"זאת הפעם הראשונה שלי.. אז"

אז תהיה עדין

N כNו T

New member
כפרעליך..! ../images/Emo41.gif

אני פה ממחשבב של חברה! מקווה שעד שבוע הבא המחשב שלי יתוקן! וואיי דוד ח"ח!! אתה עושה עבודה מצויינתת! סליחה שהמחשב שלי דפוק, סתום, מפגר, מניאק וכ'ו וכ'ו.

Da Fish Snake

New member
../images/Emo13.gif

ההוא עם הירוק: "אחי... הרגל שלך לא נוחה..." ההוא עם האדום: "אמרתי לך! בוא ננסה ת'רגל השנייה..." (זה לא בדיוק מה שהם חשבו... אבל זה בטוח מה שהם אמרו
)

למעלה