"מה הוא חשב
"

Ethan248

New member
אני רוצה לנסות גם...

1) באינטרנט היא אמרה שהיא רק "מלאה"..... 2) מהמראה הזה ישאר לי טראומה... 3) איזה וואג'י רציני יש לי..... אולי אני יכול להוריד יד אחת לסדר את זה.... 4) אז ריקוד סטפס עם מעודדת על הידים כניראה לא מספיק ל"רקדן נולד" הה?

מה הוא חושב:

א) "זה אני או שהיא כבדה?" ב) "לא חשבתי שיבוא יום ואני אחזיק את אחותי ככה." ג) "זה באמת בושות... כולם מסתכלים... שיט... לא נעים... אוףףףףףף" ד) "זה לא מה שזה נראה!" ה) "עדיף להיות מתאגרף..." ו) "ובשביל הסינים זה התעמלות... תראו לאן הגענו" ז) "פחחחח... מישהו יודע מה זה ה'00' שעל החולצה שלה..." ח) "על רגל אחת... אני גיבור!!! (אבל פאק, זה כואב)" ט) "בעעעעעעע, אני חייב להשתין..." י) "אל תגידו לי שהיא במחזור.... הרגשתי רטוב מראש..." תודה רבה!!! תודה רבה!!! היה נעים להכיר אותך...

DeityLost

New member
אל תהיה עצוב

כשאתה מסתכל על הבחורה המסכנה הזו- אתה לא אמור להיות שמח ולהרגיש בר מזל שאתה לא כזה... אמממ.... אין לומר.... עבה
תן חיוך, הכל לטובה
|אומטיקון-דוס|

DeityLost

New member
"מה הוא חשב../images/Emo35.gif"

כל שבוע, ביום ראשון, תעלה א ל ו נ ו ש י ת הודעה לפורום, אליה היא תצרף תמונה של איש (או קבוצת אנשים). המטרה של חברי הפורום- היא, כיד הדימיון הטובה עליהם (ועל חוש ההומור שלהם), להגיב להודעה של א ל ו נ ו ש י ת ולכתוב מה עבר לאותו איש בראש, ממש שניה לפני שהתמונה צולמה (כאשר התמונה הראשונה תעלה, תבינו את הקטע ). לאחר כל פינה, יעלה מאמר למאמרי הפורום בקטגוריה "מה הוא חשב?!" שבו תהיה התמונה- ומקבץ ההברקות של כל מי שהגיב, עם השמות כמובן כל החוקים שחלים על כל הפורום, חלים גם על הפינה הזו. שמרו על החוקים- למען ההנאה של כל אחד.

BrainBuster

New member
הוא חשב...

שאם הוא יפיל אותה אז אפשר יהיה להגיע לישראל דרך האדמה מהחור שהיא תעשה.

למעלה