מה הוא ה-
...?

מה הוא ה-../images/Emo128.gif...?

(אני אדבר על אקסיות, אבל זה מן הסתם מדבר גם על אקסים...פשוט אין לי כוח לעשות סלש/ים) מה ההגדרה שלכם לאקסית? האם היא מישהי שיצאתם איתה פעם פעמיים שלוש? או שחייב להיות מדובר במערכת יחסים? האם זה הולך לפי הזמן שהייתם ביחד, או לפי תוכן המערכת (כי לפעמים מערכת יחסים יכולה להיות קצרה אבל גדושה בכל טוב) ? מישהי שאתם עדיין בקשר איתה, נחשבת ל-X? או ש-X אלו רק הבחורות שעשיתן עליהן X ומחקתן מהחיים שלכם? ושאלת השאלות...מי נחשבת לאקסית המיתולוגית? מישהי שהייתם איתה הכי הרבה? מישהי ששברה את ליבכם? מישהי שאתם שונאים? מישהי שבאה והולכת ובאה והולכת? מישהי שעוררה בכם את הרגשות הכי עזים מבין כל הבחורות האחרות? לפי התשובות שלכם, נראה לכם שאתם אקס מיתולוגי של מישהי אחרת? אם בא לכם, הוסיפו גם סיפור מעניין בהקשר של המיתולוגית

Paranoid Eyes

New member
לפי תוכן המערכת

כי לפעמים מערכת יחסים יכולה להיות קצרה אבל גדושה בכל טוב.

PooKiPsiT

New member
לדעתי

מה ההגדרה שלכם לאקסית? בעיני אקס זה מישהו שהייתי איתו במערכת יחסים. דייט או שניים שאחריהם זה נגמר לא נכנס לקטגוריה של אקס, אלא פשוט מישהו ש"יצאתי איתו פעם". מישהי שאתם עדיין בקשר איתה, נחשבת ל-X? או ש-X אלו רק הבחורות שעשיתן עליהן X ומחקתן מהחיים שלכם? לא חושבת שיש קשר בין להיות בקשר עם מישהו או לא לבין היותו אקס. אקס זה מישהו שהיה בן הזוג ועכשיו הוא לא. ושאלת השאלות...מי נחשבת לאקסית המיתולוגית? לא חושבת שיש הגדרה מדויקת. עניין של הרגשה. אולי זה שאיתו הקשר היה הכי רציני, הכי עמוק, האהבה הכי גדולה. לא לכולם יש דבר כזה כמובן. לפי התשובות שלכם, נראה לכם שאתם אקס מיתולוגי של מישהי אחרת? כן. של החבר הרציני הראשון. היינו ביחד 4 שנים. כולם (אז לפחות) היו בטוחים שנתחתן. היום אולי מסתכלים על דברים קצת יותר בפרופורציה...בכל זאת, אהבה ראשונה, צעירה ואולי במובן מסויים גם קצת עיוורת. בכל אופן, מבחינתי זה בהחלט נכנס להגדרה. סיפורים אולי בפעם אחרת

אקס בשבילי...

זה מישהו שניהלתי איתו מערכת יחסים קצת יותר מפעמיים שלוש דייטים, אצלי זה הולך יותר לפי הזמן שהיינו יחד ורמת הקרבה בינינו. האקס המיתולוגי שלי הוא מישהו שהייתי איתו 3.5 שנים כי זה בן אדם שהיחסים בינינו היו דיי עמוקים הוא מכיר אותי בדיי הרבה מצבים וזה בגלל הזמן שהיינו יחד, עברנו יחד משברים והוא היה ה"הבה הראשונה" שלי. ניראה לי שאני האקסית המיתולוגית של אותו בחור .

CajU9

New member
שלי

אקסית- חברה לשעבר, שהייתי איתה במערכת יחסים, ולא שבוע וחצי (אלה של השבע וחצי לפי ההגדרה שלי זה - "היינו חברים איזה שבוע וחצי" ותו לא...) אלא זמן מה.. חודשיים שלושה לפחות.. לא בחורות שעשיתי עליהן איקס, שאני בקשר או לא, אין קשר. פשוט חברה לשעבר. האקסית המיתולוגית? זו שהיה לי איתה את הטלנובלה הכי חזקה, מן הסתם שהייתי ממש צעיר מת, ולא לקחתי דברים בפרופרוציות הנכונות. בעצם, היא- יותר נכון.. אני יודע שאצל האקסית המיתולוגית שלי, אני האקס המיתולוג שלה..

לא מוכר לי.

הייתה לי רק מערכת יחסים רצינית אחת, יחסית.היא נמשכה שנה + ועדיין, הוא לא מוכר לי כאקס..בגלל שהקשר היה די מסובך,לא מובן ומוזר. רק כשצריך (התעניינות של זרים), אני מכנה אותו ככה רק כי אין מילה אחת יותר מתאימה/ ברורה/מעניינת מזו. אקס מבחינתי זה מישהו שניהלתי איתו מערכת יחסים ארוכה ,יציבה ואמיתית. הסיפור הכי מעניין שלי הוא שדווקא אתמול שני מכרים שלי ושל ה"אקס" ניגשו אלי עם טון דרמטי- "יש לנו משהו לספר לך..אבל אל תיפגעי....לפני יומיים הוא הציע לחברה שלו נישואין".. נו? אחלה, סבבה. טמבלים.

wild orchid

New member
ה- ../images/Emo128.gif

מבחינתי הוא מישהו שניהלתי איתו מערכת יחסים משמעותית (לא כזה שנפגשנו כמה פגישות והלכנו כי לא הסתדר לנו) ללא תלות באורך הקשר.
נשאר
גם אם אחרי הפרידה הצלחנו לשמור על הקשר ידידותי.
מיתולוגי הוא אחד שהיו אליו הכי הרבה רגשות ושהפרידה ממנו הייתה הכי קשה ומסובכת וכתוצאה ממנה נגרם כאב עצום שלא נרפא עם הזמן.מיתולוגי הוא אחד שלמרות הפרידה והעובדה שהמשכתם הלאה,עדיין קיימים רגשות אליו ויש גם סכנה שבעקבות הרגשות האלה הקשר עם אותו ה-
עלול להתחדש. אני בוודאות יודעת שאני אקסית מיתולוגית של לפחות 3 אקסים שלי.

תרווד

New member
יש לי רק אחת שאני מתייחס אליה כאקסית

והיינו יחד כמעט 3 שנים. יש עוד מישהי שיצאתי איתה 4 חודשים, אבל יצאנו מעט מאוד פעמים, והכול היה מסובך, אז קשה לי מאוד להתייחס אליה כאקסית.

למעלה