מגניב ../images/Emo3.gif
1) למה שיער ארוך ?כי אפשר לתת בראש בהופעןת
2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה?בנזונה
3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה? מגניב ביותר 4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? חחח כולןן
5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה? "חום יולי אוגוסט אז היה כבד מאוד..." תהנו בחופש וזה
שאלות ל-גפן - 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם? בוקסר
2) מי מבין חברות הפורום היית מאמץ? בתור בת? מממ....לא נראה לי שמישהי הייתה רוצה
3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך? יש לי עיניים יפות אה?
4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)? כבוד 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום?"האם להיות בכם מאוהב...?" *פנטזיות שלי וכאלהXD* שאלות ל-בנואה 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה? כושר
2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה? מי שבא ברוך הבא
3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך? הסמל של תפוז ומתחת "תפוזבל-כי גם אני הייתי איטי"
4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)? אוו..איזו שאלה..אני משתדל להתרכז במוזיקה.. 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם? זה רק ספורט
(עזבו אותי
) שאלות ל-עירון 1) הגובה, מאמא או אבא? סכום של שניהם ביחד
2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך?לנגן בלי סוף בהופעה הכי טובה שהייתה אי פעם 0_0 3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך? ממממממממ 4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב? "צועקים על אהבהה מנסים וזה נוראאא.." אה רגע...אנחנו ב"עוזב"
5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם? אני גיטרהההה
ואחרוןןן חביבבבב שלמות היצירה......איתן 1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד?שללליייייייייייייי 0_0 2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה? כן
3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה? אני לא תחליף..אני מתופף..וזה הכי כיף בעולם
ותמיד רציתי להאמין
4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה? עללל תופים XD