מה הוא היה אומר?

pacific ocean

New member
מה הוא היה אומר?

אוקיי מי שראה מועדון לילה בטח יודע מהו המשחק הזה... שואלים שאלות.....ואתם צריכים לענות במקום הכוכבים...............כאילו אתם הכוכבים עצמם...... אז אתם יכולים לבחור את הכוכב שאתם הכי הייתם רוצים לענות במקומו, או לענות במקום כולם למרות שזה די ארוך חח.....תהנוווווווווווווו שאלות ל: הופמן- (גרר......
) 1) למה שיער ארוך ? 2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה? 3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה? 4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? חחח 5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה? שאלות ל-גפן
- 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם? 2) מי מבין חברות הפורום היית מאמץ? 3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך? 4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)? 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום? שאלות ל-בנואה (יאמי
) 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה? 2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה? 3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך? 4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)? 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם? שאלות ל-עירון
1) הגובה, מאמא או אבא? חח 2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? 3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך? 4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב? 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם? ואחרוןןן חביבבבב שלמות היצירה......איתן
1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד? חח 2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה? 3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה? 4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה? 5) איזו שורה משיר שלכם היית מקדיש לפורום? זהווווו....תהנו

משחק מגניב../images/Emo9.gif עונה..

שאלות ל: הופמן- 1) למה שיער ארוך ? זה מגניב, לא? 2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה? כבוד 3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה? מפרגנת 4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? בטוח לא את . אני אוהב את אישתי. 5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה? את כל השירים! שאלות ל-גפן - 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם? משקה אקזוטי (
) 2) מי מבין חברות הפורום היית מאמץ? שלומית. 3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך? מזה שקסיות? 4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)? זה מרגש עוד יותר . 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום? its my life (בון ג'ובי) שאלות ל-בנואה 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה? עבודת יד קשה. 2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה? למי יש חזה הכי גדול ? 3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך? בקבוק וודקה אבסולוט. 4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)? שלא תדע. 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם? אלפי זוגות עיניים שאלות ל-עירון 1) הגובה, מאמא או אבא? אבא 2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? לעשות סקי מים (יש כזה דבר?
) 3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך? כולן סוגדות לגפן
4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב? על הצלחה בביצוע השיר בדרך הכי טובה שאני יכול. 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם? שאלות קשות.. שאלות ל- איתן 1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד? ממש לא. יש לי חברה. 2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה? אממ יש יותר טובים, אבל אני לא אשוויץ ואומר שאני תותח . 3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה? האמת לא, חשבתי לתופף בלהקות בחו"ל, אבל את יודעת איך זה מתחילים ב"קטן"... 4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה? אני לא יודע לכתוב. אני משאיר את זה להופמן הוא מוכשר בזה באמת. 5) איזו שורה משיר שלכם היית מקדיש לפורום? אני לבד עכשיו.

דורה17

New member
חחח עונה

הופמן- (גרר......) 1) למה שיער ארוך ? כי זה יפה 2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה? בנזונה! 3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה? תעשה לי ילד.. 4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? חחח ברור שדורה..חשבת אחרת? 5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה? שאלות ל-גפן - 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם? גיטרה 2) מי מבין חברות הפורום היית מאמץ? דורה... [נו מה מותר לחלום לא?] 3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך? בארור! 4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)? איזה תותח אני.. 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום? דונט וורי בי הפי! שאלות ל-בנואה (יאמי ) 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה? זה סוד 2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה? דורה [נו מה הם אוהבים אותי..] 3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך? דורה חחחח 4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)? בתוך הבקבוק בירה 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם? שאלות ל-עירון 1) הגובה, מאמא או אבא? חח אבא 2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? ילדים 3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך? כולן.. 4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב? איזה כיף לי.. 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם? ואחרוןןן חביבבבב שלמות היצירה......איתן 1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד? חח חכי על הממתינה אני תפוס.. 2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה? תראי... בלי להשתחצן או משו כן? אני אחד הטובים.. 3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה? כן למה לא? 4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה? על החולצה של אופיר 5) איזו שורה משיר שלכם היית מקדיש לפורום? *אין לי כוח לחשוב על שורות משירים עכשיו חחח תסלחו לי..* *אהה כן וזה לא יצא מצחיק כל כך אבל זה בגלל שאני עייפה חחח*

pacific ocean

New member
חחח יצא די משעשע בשביל 2:00 בלילה XD

הופמן- (גרר......) 1) למה שיער ארוך ? כי לאישתי יש פאטיש כזה...בנות ושיער ארוך..את יודעת... 2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה? הכי כבוד שיש....אנרגיות טובות.... 3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה? כפרעע עלייה (חח סתאאאם)...היא לא מסכימה לחתום איתי על הסכם ממון חח 4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? איתך....באה לכאן הרבה?...
5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה? "זה יום יפה..חושב על איך.....הרגשתי עד עכשיו" שאלות ל-גפן - 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם? בירה.....או דאורדוראנט "נ-ו-שם.." במבטא אמריקאי.... 2 מי מבין חברות הפורום היית מאמץ? אותך את כזו מתוקית!!! (אוייש אהבתי העצמית) 3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך? i move, i dance...im amazing! 4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)? שאני לא לבד...המעריצות הגיעו לביקור...מי בתור? 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום? אתם רק צריכים לבחור אותי..ותגלו שגם אני...אוכל להיות כוכב...חחח שאלות ל-בנואה (יאמי ) 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה? קניתי אותם ב-EBAY.....היה שווה 2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה? קשה לבחור..ממ...יאללה נו אם את כבר פה... 3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך? שתי נשים מתאבקות חעחע
4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)? בעננים......או בין השדייםן של אחת המעריצות..היא הכריחה אותייייייייייייייייייי 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם? " אז מה שלא נמצא איתכם זה משנה.." (אנשים זה שורה לא השיר עצמו..שימו לב...) שאלות ל-עירון 1) הגובה, מאמא או אבא? מאמא ...חח 2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? לארגן מפגשפורום ענקק 3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך? כולן!....שווה להרגיש שווה חח 4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב? עלייך......(חחח אני מושפעת מהשעה..) 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם? " לא..לא אל תדאגי...מחכה..איפה שתהיי"... ואחרוןןן חביבבבב שלמות היצירה......איתן 1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד?.........
התינשאי לי? 2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה? אני הכי טוב שישישיישששששש.....אני אוהב את עצמי.....כי יש מה..חח 3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה? לא...הייתי די בשוק..חולה עליהם 4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה? על כמה שאני אוהב את הפורום הזהה 5) איזו שורה משיר שלכם היית מקדיש לפורום? " כי זה הטעם שנשאר מלחבק אותך"...

אני

הופמן- (גרר......) 1) למה שיער ארוך ? "כי זה עושה אותי אפילו יותר סקסי ממה שאני"
2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה? "כיף? D:" 3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה? "אם יהיו לה בעיות אז נתגרש ואני סוף סוף אפנה לאהבת ליבי האמיתית, סופר ניצק"
4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? "סופר ניצק. דה." 5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה? אנערף 0__0 שאלות ל-גפן - 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם? לא יודעת, נו. מה שבטוח, הוא צריך לפרסם קונדומים
2) מי מבין חברות הפורום היית מאמץ? "סופר ניצק, דה." 3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך? "אני משתדל שלא, אבל זה לא מצליח XD" 4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)? 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום? שאלות ל-בנואה (יאמי ) 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה? "מגיטרה?"
2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה? "סופר ניצק!!!!!!!!!!!!!!11111111 דה." 3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך? הוא כבר קיעקע XD 4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)? בנגינה? 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם? שאלות ל-עירון 1) הגובה, מאמא או אבא? חח "מסבתא רבא" 2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? "לבוא להופיע עם סינרגיה בירושלים"
3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך? "כולן מתות עליי" 4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב? "ציפורים וברווזים." 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם? ואחרוןןן חביבבבב שלמות היצירה......איתן 1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד? חח XD 2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה? "דה." 3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה? "כן, כי אני מתפפוף ברמה גבוהה" 4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה? "על הפורום הנהדר שלנו בתפוז!" 5) איזו שורה משיר שלכם היית מקדיש לפורום

עונה../images/Emo13.gif

שאלות ל: הופמן- (גרר......) 1) למה שיער ארוך ? כי זה מה שאני אוהב 2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה? כבוד גדול 3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה? כל הכבוד 4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? אני אפנה אליה במסרים! 5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה? הכל מוקדש לכם. שאלות ל-גפן - 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם? מיץ ענבים 2) מי מבין חברות הפורום היית מאמץ? את אורפז 3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך? בגלל זה אני לא יכול להסתכל במראה
4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)? לא יודע 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום? שאלות ל-בנואה 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה? מלידה 2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה? סוד 3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך? בקבוק בירה 4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)? במחשבות על בירה 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם? הכל שאלות ל-עירון 1) הגובה, מאמא או אבא? מסבא 2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? להופיע 3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך? תענו אתן! 4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב? סוד 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם? ואחרוןןן חביבבבב שלמות היצירה......איתן 1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד? תקחי מספר.. יש תור 2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה? אני מתופף בלהקה ברמה גבוהה מאוד! 3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה? לא 4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה? על החולצה של אופיר!
5) איזו שורה משיר שלכם היית מקדיש לפורום? הכל זהווווו....תהנו תודה

זוהרוש15

New member
עונה:]

שאלות ל: הופמן- (גרר......) 1) למה שיער ארוך ?כי בא לי 2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה?כיף 3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה?מפרגנת 4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? חחח עם כולן 5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה?את כל השורות מכל השירים שאלות ל-גפן - 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם?לא יודע 2) מי מבין חברות הפורום היית מאמץ?את כולן 3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך?כהה....ברור 4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)?איזה כיף 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום?אמממ שאלות ל-בנואה (יאמי ) 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה?ממכון כושר 2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה?כולן 3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך?בירה 4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)?תחשבו לבד.. 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם?אמממ שאלות ל-עירון 1) הגובה, מאמא או אבא? חח מאבא 2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך?אממ 3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך?כולן 4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב?על הנגינה? 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם?אממממ ואחרוןןן חביבבבב שלמות היצירה......איתן 1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד? חח כההה 2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה?ברור 3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה?כן ברור 4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה?על הפורום 5) איזו שורה משיר שלכם היית מקדיש לפורום?אממ

XxXSynergitXxX

New member
המ. אני חייבת לנסות ../images/Emo3.gif

שאלות ל: הופמן- (גרר......) 1) למה שיער ארוך ? כי.. אמ. זה מאגניב D: 2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה? בתאכלס , ממש שווה. 3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה? מפרגנת . 4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? חחח לאיודע.ישלי את אשתי. 5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה? שאלות ל-גפן - 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם? פאלפון. אבל כבר פרסמתי. 2) מי מבין חברות הפורום היית מאמץ? את אורפז !
[ גם לי יש פנטזיות
] 3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך? המ. 4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)? שזה כייף לשמוע 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום?And I know " You're a part of me..." שאלות ל-בנואה (יאמי ) 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה? כושר. 2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה? רונקי
. 3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך? ישלי כבר , לא ? 4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)? בעולם אחר. 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם? שאלות ל-עירון 1) הגובה, מאמא או אבא? חח , כל המשפוחה. 2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? כיייף , וגם להופיע בקריות ! [קריית מוצקין , וזה D:] 3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך? כולן . 4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב? על הרבה דברים. 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם? ואחרוןןן חביבבבב שלמות היצירה......איתן 1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד? חח , אני כבר של אופיר !
2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה? אכן. אבל תמיד יש אפשרות להשתפר. 3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה? אולי. 4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה? על החיים, על הרבה דברים שעברתי , דברים. 5) איזו שורה משיר שלכם היית מקדיש לפורום?

rachelia78

New member
אמממממממממ

זה אחד הדברים הכי הזוים, מוזרים ולא הכרחיים שקראתי בפורום הזה! :S

o r t a l i t

New member
גם אני :)

אבל זה יהיה יותר מהפה שלי, מאשר משלהם P: [אני יכולה לחשוב על תגובות שלהם אבל שלי יותר כיף ;] הופמן- (גרר......) 1) למה שיער ארוך ? אין יפה יותר משיער ארוך, אני לא חושב שזה אי פעם ישתנה:) 2) איך ההרגשה להיות סולן של להקה כל כך מצליחה? זה כיף, את יודעת, אני אוהב לשיר, ליצור וכשאנשים אוהבים את זה, זה עושה טוב. 3) מה האישה אומרת על ההצלחה הגדולה? רק פירגון. [היא גם נהנית מהכסף אחרי שבזבתי לנו ככ הרבה, מה...] 4) אם הייתה לך הזדמנות לצאת עם אחת מחברות הפורום, מי זו הייתה? תראי, זו שאלה קשה, אחלה פורום יש לכם, אבל במידה ואישתי לא הייתה, אני מניח שאורטל הייתה הבחירה הטובה ביותר
[עזבו שאני מרגיש פדופיל עכשיו] 5) איזו שורה מאחד השירים שלכם היית רוצה להקדיש לפורום הזה? "הוא מצטט תשיחות, את הצחוק, הכאב, הוא אוהב..." חחח ע.א.ל.ת. שאלות ל-גפן - 1) מה המוצר שהיית רוצה לפרסם? עזבו אותי מלפרסם, פירסמתי מספיק, עכשיו רק סינרגיה (= 2) מי מבין חברות הפורום היית מאמץ? כילדה ? XD אני חושב שאני אלך על קרן (לא משנה שהיא לא בפורום הרבה), מגיע לה אבא מאגניב והיא נראית לי ילדה חמודה שתזמין כל הזמן חברות [
] הביתה. 3) האם כשאתה מסתכל במראה אתה גם מתהפנט מהעיניים הסופר שקסיות שלך? הו, שואלים אותי הרבה... כבר עבר לי, פעם זה קרה הרבה. 4) מה עובר לך בראש כשאתה שר שיר שאתה כתבת (כמו:אני לבד עכשיו)? רק גאווה, הצלחתי להפוך חזון למשהו מציאותי ומוחשי שאוהבים ומזדהים איתו... 5) איזו שורה משיר שלא שלכם...היית מקדיש לפורום? תנו לי לחשוב על זה. שאלות ל-בנואה (יאמי ) 1) מאיפה הפאקינג שרירים האלה? זה הכל "אלפי זוגות עיניים", לא שמעת ? 2) אמת או חובה....תן נשיקה למי שאתה רוצה מחברות הפורום-מיזו תהייה? רון
3) איזה ציור היית מקעקע על הזרוע שלך? עוד קעקוע !? חחחח 4) כשאתה מנגן, איפה הראש שלך נמצא? (לא פיזית אנשים חח מנטלית..)? באהבה שלי למוזיקה, אני לא חושב על דברים אחרים כשאני מנגן ככ מושלם. 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום משיר שכתבתם? וואלה, לא יודע. אבל תשתו יותר ! שאלות ל-עירון 1) הגובה, מאמא או אבא? חח שניהם תרמו. 2) מה היית רוצה לעשות ביומולדת שלך? להנות ^_~ 3) איזו חברה פורום נראה לך הכי סוגדת לך? איזה... כולן שם הופמן-גפן-הופמן-גפן-בנואה-איתן-הופמן-גפן... אבל מעולה, ככה אני נשאר עם המוזיקה וזהו, מת על אישתי :) 4) כשאתה מנגן, על מה אתה חושב? על המוזיקה, מה זו השאלה הזו ? ראיתי שגם את בנואה שיגעת P: 5) איזו שורה היית מקדיש לפורום לא מהשירים שלכם? קודמיי לקחו לי את כל ההתחמקויות האלגנטיות אז... אני צריך ללכת, קוראים לי שם "כן הופמן, מה ?" איתן... 1) אתה כזה מתוק, האם תהייה שלי לעד? חח 2) לדעתך אתה מתופף ברמה גבוהה? ברור, אני מתופף ענק, מדהים וכו'... 3) האם חשבת שתגיע לשלב בו תחליף מתופף בלהקה כה מצליחה? להקה מצליחה ? אנחנו ? *מתמם* 4) אם היית צריך לכתוב שיר, על מה הוא היה? אני לא כותב שירים, לא שמת לב ? [אין לי עט ואני מסדר את התופים... פיכ^_~] 5) איזו שורה משיר שלכם היית מקדיש לפורום? ביי. [באיתן כן נכנסתי לתפקיד שלו חחחחח (דייי לא יפה שאת משפיעה עליי <את יודעת מי את> למרות שזו גם ההופעה האחרונה אשמה)] וואו, אני ממש נואשת להתחמק מהיסטוריה כנראה.

למעלה