מה הוא אומר לי בעצם?

מה הוא אומר לי בעצם?

דרך החוגים. נועמון שלי רוצה חוג קראטה. אני רושמת אותו (ואת אחיו) רק לחוגים שנמצאים במרחק הליכה מהבית. לא מוכנה להתחייב להסעות. ויש מבחר. קראטה אין. בעצם השנה כבר יש. במחיר מחריד. בבית הספר יש חוג ג'ודו. הוא הולך שנה שניה. המאמן משלב גם קראטה. הוא התמיד כל השנה שעברה. השנה ביקש שוב. לא כבררת מחדל. כי אין קראטה... ואולי כדאי גם אוריגמי? או מבוכים ודרקונים? או פעמים בשבוע ג'ודו... היום הוא חזר מהחוג. איך היה? כיף. אני רוצה חוג טניס
. אין לי שמץ של מושג מאיפה הוא חשב על הטניס הזה... ואז פתאום חשבתי. אולי הוא רוצה להגיד לי משהו אחר. אבל מה?

נעה גל

New member
אולי - אני מאוד נהנה בחוגים?

או אולי - "אני אוהב להתנסות?" או אולי - "אני מחפש את מה שהכי מתאים לי?" נשמע לי אחלה ילד!

לאה_מ

New member
גם לי נשמע שזה "כיף לי בחוגים".

גם עומר שלי כזה. לא משנה מה תתני לו - הוא רוצה ללכת לכל מה שאת מסכימה לשלם בשבילו. הוא הולך כבר שנה חמישית לג'ודו, וגם לחוג "בלשים צעירים", הוא רשום למתמטיקה בהתכתבות במכון ויצמן, ובשנים האחרונות הוא היה גם בחוגי וטרינריה, שחמט, קומיקס ואחרים. פשוט ילד סקרן ומתעניין, שאוהב פעילות ולא חרד ממפגשים חברתיים עם קבוצות ילדים שהוא לא מכיר. אחלה אופי

נרשמנו לקאנטרי קלאב. לפתע, יש לנו

מבחר של 7 חוגים, והזאטוטים שלי בעננים. לעת עתה, מנצלים את כולם. המחיר: אלפיים ש"ח יותר מאשר עלות של חוג אחד לכל ילד, וזה כולל מנוי גם להורים, וגם בריכה. לרוב המועדונים יש מבצע, שבספטמבר מקבלים מוני לשנה וחצי, במחיר של שנה אחת. המחיר יורד אם המנוי הוא ללא ימי שבת, שבהם ממילא אין חוגים, ומוקדשים, גם אצל חלק מהחילונים, לביקורי משפחות.

למעלה