מה ההתמכרות שלכם ?

ag117

New member
מה ההתמכרות שלכם ?

שלי למשל זה אוכל או משחקים דבילים באינטרנט

אינטרט בכלל

אני יכולה לחרוש שעות על גבי שעות בלי קשר לעולם החיצוני :\ ולאחרונה גם בטיפול

הממ

כי אין לי חיים? נראה לי סתם קל לי יותר להגיד דברים דרך האינטרנט ולא אחד מול השני, כי באינטרט יש לך את המחשב להתחבא מאחוריו..

אני לא אמרתי.

יש חיים לכל אחד. השאלה מה עושים איתם... ואת צודקת. הרבה יותר קל "לדבר" במחשב כי יותר קל להתמודד עם תגובות רגשיות שלנו ושל אנשים אחרים כשמתקשרים איתם דרך המחשב. הרבה יותר קשה להתמודד פנים אל פנים. נדמה לי שזאת הסיבה להצלחה הגדולה של התקשורת הוירטואלית. ולגבי נושא השרשור - אני מרגישה שהתמכרות היא סוג של בריחה מהתמודדות עם מצבים רגשיים בעייתיים. לא ככה?

MommyHug

New member
ככה!

זה לא נכון רק לגבי מחכה בשדות, אלא לכולנו....

התמכרויות

סיגריות.. מנסה להפסיק פעם בשבוע.. לא הולך נשנושים.. אני לא ממש אכלנית.. אבל מסוגלת לחיות רק על נשנושים <בגלל זה העליתי ממש במשקל>.. ימים שלמים לחיות על במבה/ביסלי/שוקלוד

MommyHug

New member
ילדים../images/Emo3.gif חולה עליהם!

רואה אחד וחייבת להתייחס אליו

התמכרות חיובית לחלוטין

רושמת אותך בתור בייביסיטרית פוטנציאלית חחח <רק את ואני כאן??>

MommyHug

New member
חחחחחחחחחח

סבבה!... כן, נראה לי שרק אנחנו פה... מממ... טוב נו....

סלינוש

New member
התמכרויות אמרנו...?

בראש ובראשונה - אוכל. אני אכלנית כפייתית, רואה עצמי מכורה לאוכל. בכלל, יש לי אשיות כזו, נטייה להתמכרויות, כך שבכל מקום בו יש פוטנציאל להתמכרות - אני יודעת שיש לי סכנה... מעבר לאוכל - סיגריות ואינטרנט. אני יכולה להגיד שיש תכופות בעבר שהייתי מכורה לעוד דברים, וגם בהווה, אם אלכוהול וסמים היו נגישים לי יותר - אני מאמינה שהייתי מתמכרת. כשאני משתמשת (בסמים אני לא נוגעת), לצורך העניין למשל - באלכוהול, אני לא משתמשת בשביל הכיף ובאחריות, אני משתמשת בשביל להעביר את החרא, עד כדי שכרות. טוב שזה לא נגיש לי, ושהתדירות נמוכה.

yaeliki

New member
ההתמכרות שלי היא

במבה ואינטרנט במיוחד מה שקשור למיילים ומסנג'ר. אם צריכים לקחת לי את המחשב לתיקון אני אעשה כל היום פטרולים בבית כמו מישהו שחייב את המנה שלו. כנ"ל לגבי במבה. אם אין לי במבה בבית אני אחפש משהו אחר ומן הסתם לא אמצא משהו שמגיע לרמת העונג שבאכילת הבמבה ופשוט ארד במיוחד לקנות לי לפחות 2 שקיות... (זה ה-דבר שדופק לי את הדיאטה).

L L B

New member
"אני L.L.B ואני מכורה ל...

גרעינים, פלאפון, מידע לגבי אנשים ולשבי-המחשב שלי...!!!"

למעלה