מה ההבדל?

atypique

New member
תיקונים

דת"ק - לא הפירוש והמשמעות שציינת. המונח שמתאים לתיאור שלך הוא חדר כלים. דת"ק זה שונה לגמרי. מד"ס - אימון גופני. מדריך ספורט זה מדא"ג.

אתה התבלבלת.

אני אמרתי שלא משנה מה הפירוש של המילה דת"ק, אלא זה המיקום בו היא תהיה וזה מה שהיא תעשה שם. לא אמרתי שדת"ק זה הפירוש לתפקיד. קאפיש?

atypique

New member
הא.

מאשר, גבירתי. ובבניין מערך הנ"מ ננוחם!

rot6

New member
דור ההמשך?!

מה זה אומר דור ההמשך? מה הקריטריונים של זה?

NiKi†a

New member
אוהו שוב....

דור המשך זה הילדים של אנשי קבע, או הילדים שההורים שלהם שירתו לפחות 15 שנים בצבא [כלומר-קבע] זהו [=

אדוהה

New member
קצת סדר...

טירונות בחיל האוויר יש בשתיי מקומות: 1. בחיפה בטכני או 2. בעובדה בדרום בעיקרון הטירונות בעובדה משולבת אח"כ עם הקורס. וזה למקצועות עם מיונים טירונות בטכני יכול להיות גם לתפקידים עם מיונים וגם לכלל צה"לי וכן אם זה כלל צהלי לרוב זה יהיה פקידותי.. אבל עם יש לך ויטמין P אז את יכולה לנסות להגיע לקורס בטכני אם את מגיעה לעובדה הכי טוב..

nigger22

New member
פלוגה כחולה של בנות....

או בטכני או בעובדה, מכיוון שאמרת חיפה אז זה בטכני טירונות שלושה שבועות ואחרי חלוקה לפי מקצוע. אם ויתרת על חילת במערך הטכני אז נשארים לך תפקידים ללא מיון של מש"קית שליטה/מפעילת כלים/ציוד בטיחות והצלה/ ועוד כל הקורסים גם בטכני. קורס אפשרי נוסף קצינת שליטה קורס לחיילות בחובה מתקיים בעובדה ושירות בקריה. בהצלחה...

NiKi†a

New member
כן אני מעוניינת לשרת בקרייה

עקרונית ויתרתי על המערך הטכני כי זה בסיסים סגורים.. מה זה משק"ית שליטה? איזה עוד תפקידים ללא מיון יכולים להציע לי ואח"כ אפשר לשרת איתם בקרייה? [רק אם אתה יודע...סליחה אם התקלתי אותך
]

מש"קית שליטה זה מגניב!

את מסתובבת בבסיס עם שוט ובגדי עור, ומצווה על כולם לעשות בדיוק את מה שאת אומרת!
|שוט|

אין מצב שהיא תהיה קשל"טית

בלי מיון
זה או פקמ"ציות או נפל"טים שעוברים קורס וגם אם לא פקמ"ציות - בטוח שזה ידרוש מיון.

atypique

New member
אוף נו

המש"קיות שליטה בטכני קוראות לעצמן גם קשל"טיות. אולי אני אקרא לעצמי מח"א? ממילא יש לי שם תפקיד מפוצץ במייל, אף אחד לא ישים לב באמת...

מה שהיא כתבה

"קצינת שליטה קורס לחיילות בחובה מתקיים בעובדה ושירות בקריה"

svety

New member
אומרים שבטכני הז יותר שכונה.../images/Emo190.gif

חוצמזה, התפקידים שמקבלות הבנות שעושות טירונות בטכני הם שונים מהתפקידים של הבנות שעושות טירונות בעובדה. בין התפקידים היותר סבבה שאפשר להגיע אליהם מהטכני אפשר למצוא את: סמב"ציות ע.ח בקרה את מוכרת לי מאיזה פורום אחר
רק שאני לא זוכרת איזה...

למעלה