מה ההבדל?

snail1

New member
איזה מציעים לך?

ואם את הולכת להיות בטכני- הם לא מזהירים במיוחד.

NiKi†a

New member
אני לא רוצה להיות במערך הטכני..:(

ולא יודעת מה מציעים לי, אני אגלה בימים הראשונים של הטירונות.

magic girl2

New member
תפקידי בנות בחיל האויר בלי מיונים

הם בעיקר כל מיני סוגים של פקידות ..פקידות לשכה, פקידות מפקד טייסת או פקידות סמ"טים, כל מיני תפקידים במנהלה, פקידות כלים בדת"קים (...) פקידות מד"א.. רכ"איות.. יש גם תפקידים כמו מש"קיות אבטחה ומש"קיות הדרכה..מד"סנקיות..בנות צב"ה..נהגות...צלמות..כל מיני כאלה תפקידים כמו פקמצית, קש"לטית מש"קית מודיעניווט מכ"יות וכ'ו זה תפקידים עם מיונים... אבל לכי תדעי.. לפי ההודעות שלך זה באמת נראה כאילו שולחים אותך למערך הטכני...

NiKi†a

New member
אז שיהיה פקידותי.

לא ממש אכפת לי. אפשר קצת הסבר לגבי התפקידים של כל מיני סוגי פקידות שיכולים להציע לי? בעיקרון לא ממש אכפת לי איזה תפקיד יקבעו לי, העיקר שיהיה בבסיס פתוח וקרוב לבית.

את מדברת איתה בראשי תיבות,

וזה לא ממש עוזר לה אני חושבת
פתחי את הראשי תיבות, זה בטוח יעזור לה יותר
ניקיטה, אני יכולה להסביר לך על רכ"אית, רכזת כוח- אדם. זה תפקיד מעניין, אבל מתיש מעט... זו עבודה מול חיילים/שלישים/קצינים... את אחראית על הכוח-אדם ביחידה שלך - חופשות, יציאה לקורסים, שחרורים, טפסי טיולים (קלינקס, ככה זה נקרא בח"א..), וכל מיני דברים כאלה. אפשר להרחיב ולצמצם את התפקיד, זה תלוי במה מגדירים לך לעשות... תפקיד באמת מעניין, עם התעסקות בדברים שהם שלישותיים...

NiKi†a

New member
תודה [=

נשמע נחמד.. ולמה מתיש? נשמע כאילו כל היום יושבים במשרד עם החותמת...

א. לא...

ב. לא כל תפקיד שאת לא רצה בו או אפילו עומדת על הרגליים הוא קל ונוח... את צריכה לרדוף המון אחרי אנשים... התפקיד שלך לא מסתכם בלחתום... זה לעשות מעקבים, לפקח, לבדוק שהכל עובד... את עובדת מול הסמכות (אם זה היה בחיל ירוק אז הסמכות היא מש"קים ממז"י.. אני לא יודעת איך זה נקרא בח"א...), את צריכה לדאוג שמה שאמור לקרות - יציאה לקורסים וכל זה באמת קורה, שחיילים מתייצבים, שחיילים חוזרים, נקלטים, כל מיני דברים כאלה שלישות זה כאב ראש, זה לא מסתכם בלחתוום
אבל זה כאב ראש מהסוג הבריא, כי את כן עושה משהו!

NiKi†a

New member
חחח סבבה :)

יש עוד תפקידים פקידותיים שעושים בהם משהו?

תראי...

אני יודעת שקשה להבין ת'קטע הזה לפני הצבא... פקידה נשמע נורא רע
יש לי חברה, שהיא פקידה של סא"ל... יש לה ממש המון המון המון עבודה על הראש! כן, אז היא כל היום יושבת במשרד, עונה לטלפונים, ומכינה לו לו"ז. אבל בלי הלו"ז שלה, הוא לא יוכל לתפקד, ואני לא צוחקת בכלל. בלי שהיא תענה לו לטלפונים, הוא לא יוכל לעשות את כל העבודה שלו, ויש לו עבודה חשובה מאוד. אז גם להיות פקידה מהפקידה הכי פקידותית זו עבודה! אפשר גם להיות רל"ש, ראש לשכה... שאת כאילו "המפקדת" של הפקידות האלו... ואז יש לך יותר אחריות ויותר על הראש. כל יתר התפקידים ששם - אני לא מכירה אותם, כי הם של ח"א... רק רכ"אית אני מכירה

NiKi†a

New member
אז להיות פקידה זה לא כזה

נורא אני מבינה... אני משערת שבסוף הכל יסתדר ויהיה לי תפקיד נחמד. תודה על הכל ;)

לא, זה לא כזה נורא בכלל! ../images/Emo13.gif

בכל תפקיד שתעשי - תמיד יהיה לאנשים מה לומר. גם כשהייתי לוחמת, תמיד בנים ביחידות חי"ר למשל היו צוחקים עליי שאני לא עושה כלום... ובנות היו צוחקות עליי שאני פראיירית שחתמתי עוד שנה אם את לא עושה כלום בתור לוחמת, אז אני באמת לא יודעת איפה עושים משו בצבא
כל מקרה, הנקודה שלי היא שלא משנה איזה תפקיד תעשי - את תעשי מה שאת רוצה מהתפקיד, ותגרמי לו להיראות איך שאת רוצה, לפי ההשקעה שלך, ולפי הרצון שלך. ושאף אחד לא יגיד לך אחרת!
גוד לאק!
ופעם פעם הייתי בפורומים שלך, של סאם 41 ומיוז... אבל את בכלל לא זוכרת

NiKi†a

New member
אני כבר שנתיים ומשהו מנהלת רק מיוז

אבל נראה לי אני זוכרת אותך מסאם....
אבל אולי זה סתם בגלל שאמרת ;] בכל אופן תודה! ותחזרי למיוז! P=

אני כבר שנתיים ומשו לא שומעת סאם../images/Emo3.gif

רק מדי פעם ומיוז קצת יותר מדי פעם
במיוז הייתי ממש קצת, כי לא היה לי מה להגיד יותר מדי בסאם אני המצאתי לנו חתימה אם את זוכרת...
באתי לכתוב אותה אבל שכחתי
משו עם "גם אני רוכב ______ משו עם השטן" לא זוכרת... יש להם כזה קטע הרי... ride the משו to te devil ומשו עם ass בסוף... בטח את לא זוכרת ואני סתם יוצאת מפגרת

אההה נזכרתי נזכרתי!../images/Emo67.gif

Grab the Devil by the Horns and Fuck Him Up the Ass הלכתי לבדוק במיוחד בדיסקים שלהם
בלבלתי בין זה לבין Ride the Chariot to the Devil עכשיו
אז זה היה "גם אני אוחז את השטן בקרניים ומזיין אותו בתחת" זו הייתה החתימה
זוכרת?

NiKi†a

New member
חחחחחחחח זוכרת!!!

ואני כבר שלוש שנים בערך לא שומעת סאם
[כבר הרבה שאני לא אוהבת את כל המוזיקה הזאת..] אבל עכשיו אני זוכרת אותך בטוח! רק בגלל החתימה

אחותי היתה פקידה לא של סא"ל

והיה לה המון עבודה. שמעתי שלרל"שים יש המון "כוח" בידיים. שנניח רל"ש של מפקדים די בכירים(אל"מים, תא"לים) יכולים ממש לדפוק קצינים אחרים עם לו"זים אם הם רוצים.

magic girl2

New member
../images/Emo122.gif סורי..כבר עשו את זה מתחתיי:)

בכל אופן..בקשר לתפקיד רכזת כוח אדם...כן זה יכול להיות מתיש וצריך לעבוד כדי לתקתק עבודה..הקציני שלישות לרוב לא מסתדרים לבדם ואין דבר יותר מעצבן מזה שלא מטפלים בחופשות שלך, טועים במספר ימי חופש שלך וכ'ו וכ'ו וכ'ו. העבודה היא לרוב לא עם אנשים בשר ודם, אלא עם המספרים האישיים שלהם עוד תפקיד שהרבה רוצות זה פקידת מפקד טייסת...הפקידה שלנו ספציפית עובדת כמעט כל יום עד 7-8 בערב ויש לה מלא דברים על הראש..תובלות..יומן טייסת..טלפונים..כאלה. היא נורא נהנת כי היא מרגישה שהיא באמת עושה משהו, אבל אני גם מכירה פקידות מ.ט שעושות בית זונות כל השירות שלהן...זה תלוי באופי שלך, באופי הטייסת ועד כמה המפקד שלך מטורף

ראיש התיבות:

סמ"טים- סגן מפקד טייסת דת"קים- הפירוש לא משנה, זה פשוט מיקום שבו פקידה יושבת וחותמת על כלים בהם המכונאים משתמשים מד"א- מערכת ממוחשבת שקיימת בחיל האוויר, קשור לגף הטכני. רכ"אית- רכזת כוח אדם מש"ק- מפקד שאינו קצין. זה לא באמת אומר שאת מפקדת על מישהו, זה פשוט שם יפה למישהי בעלת תפקיד. מד"ס- מדריך ספורט צב"ה- ציוד בטיחות והצלה פקמ"צית- פקידת מבצעים קשל"טית- קצינת שליטה

למעלה