מה ההבדל

yaron230

New member
מה ההבדל

במידה ואני מתקבל להגירה במסלול למחוז הצרפתי ויש לי הצעת עבודה בטורונטו האם אני רשאי לעבוד שם ואם כן מה ההגבלות שישנם

formersusan

New member
אבל כל הרעיון של תכנית הפרובינציות

זה שאתה מהגר אל הפרובינציה אליה נבחרת! לכן הם בוחרים באנשים שבהם הם בוחרים, כדי למלא צרכים שלהן. ברור שאם אתה מתקבל לקוויבק, אתה אמור להתגורר ולעבוד בקוויבק ולהיות חלק מכוח העבודה שם...

DivineDevil

New member
חופש התנועה המעוגן בחוקה הקנדית

מאפשר לך, בהיותך תושב קבע/אזרח קנדי להתגורר בכל מקום שתחפוץ בקנדה. אין אפשרות לאכוף את הנושא, גם לא אם הגרת אל פרובינציה כיוון שהחוק מעוגן בחוקה וזו הערכאה הגבוהה ביותר.

formersusan

New member
יפה מאוד

אבל בתיקך האישי יהיה רשום שהיגרת דרך פרובינציה, ואם הפרת את התנאים, גם אם לא יתבעו אותך לדין, בטוח שיש לכך השלכות מאוחר יותר, למשל כשידונו בבקשתך לקבלת אזרחות... בכלל, מאוד לא מוצאת חן בעיני כל התכמנות הישראלית הזאת...

DivineDevil

New member
אין ספק שזו תחמנות אבל

אני לא בטוח לגבי הישראלית... כאשר דיברתי עם עורכי דין לגבי הגירה הם אלו שהציגו בפני את האפשרות הזו, כך שזה לא מדיע מהאדם הפשוט ברחוב אלא מבעלי המקצוע, ויתרה מכך, אני לא בטוח שעורכי הדין הקנדיים המטפלילם בתיקים והמשרתים אנשים המבקשים להגר, לא מציעים את אותה תחמנות גם הם...

yaron230

New member
תודה רבה לכולכם על המידע

אך אין בכוונתי לתחמן, כל מה שביקשתי לדעת הוא שיש בידי הצעת עבודה ב וויטבי (באזור טורונטו) ומשום שהבנתי מכם שזה סיפור גדול לאשר את ההצעה HRDC אין לי מספיק נקודות להתקבל as a Skilled Worker לכן חשבתי על האפשרות הנ"ל ואם זה בעייתי ? דרך אגב רציתי לשאול שאלה חשובה אני עובד בחברה קנדית, בארץ במשך שנה וחצי האם יש איזה שהיא הקלה בקבלה לקנדה(זיכוי בנקודות)וכד'. תודה מראש.

yaron230

New member
ברשותכם עוד שאלה בנושא הגירה

במידה ויש לי הצעת עבודה לא מאושרת האם כדיי לבקש אישור עבודה ורק אח"כ להתחיל את תהליך ההגירה כלומר האם קל יותר לקבל אישור עבודה זמני ככול שיתנו(בהנחה שעם הצעת עבודה קל יותר לעבוד) ולאחר צבירת ותק להגיש בקשת הגירה שוב תודה

formersusan

New member
כדי לבקש ויזת עבודה

אתה זקוק להצעת עבודה מאושרת. הצעת עבודה מאושרת כזאת תוסיף לך נקודות אם בנוסף ברצונך להגיש בקשה לויזת הגירה. מילכוד 22, מה?

למעלה