מה ההבדל?

olga Y

New member
מה ההבדל?

הסתכלתי בכמה אתרים של צניחה חופשית לא רק מהארץ, וברב המקומות מוצע קורס AFP (מה ראשי התיבות של זה?) שאמור להיות הרבה יותר טוב מה-AFF. מה ההבדל בינהם? כמה עולה לעשות קורס AFP בפרדייב? יש כזה קורס בכלל בפרדייב? תודה מראש לכל אלו שיענו!

noamk

New member
AFP

Assisted Freefall Progression (או במקומות אחרים: Advanced Freefall Program) - הרעיון של ה-AFP הוא לתת לסטודנט "להרגיש" שמיים בצורה יותר בטוחה ונוחה ע"י ביצוע 2 צניחות טנדם בליווי מדריך בצניחות הראשונות שלו (בניגוד ל-AFF שבהן שלושת הצניחות הראשונות מתבצעות בליווי שני מדריכים). במהלך הצניחות האלו מקבל הסטודנט את התחושה באויר, מנסים להקנות לו את הרגלי משיכת הידית, ערנות לגבי גובה, ומד הגובה. שאר הצניחות מתבצעות עם מדריך אחד (לדעתי). לדעתי פראדייב אינם מעבירים קורס שכזה, אבל יותר פשוט להתקשר לשאול אותם.

olga Y

New member
צודק

צודק, תודה רבה לך! איך לא חשבתי על זה קודם? לכל המעוניינים- אין את הקורס הזה בארץ.

olga Y

New member
עוד שאלה אחת, ודי!

בלוח הארועים של פרדייב יש הודעה על "מסיבת קיץ" ב-29.8 וכתוב שכולם מוזמנים, הכוונה היא שכל הצנחנים מוזמנים, או שגם אנשים שסתם רוצים לבוא לראות ולהנות יכולים לבוא? כדאי לבוא בשביל סתם להתרשם מהאווירה? מה בדיוק יהיה שם? סליחה על זה שאני שואלת המון שאלות, אני פשוט באמת מעוניינת....

elmaliach ilan

New member
../images/Emo6.gifבקשר למסיבה...

את מוזמנת.....רק אל תגלי לאף אחד שאני הזמנתי אותך..

../images/Emo8.gif

באמת די! כמה אפשר לשאול שאלות?!
(זה היה בצחוק) עכשיו ברצינות. אני חושב שכדאי לך לבוא בשבת לפרדייב, תביטי, תוכלי לדבר עם צנחנים ולקבל תשובות לכל השאלותך! מה בעיה עם המסיבה?! יש קורס ב-21 ו-28, ומסיבה היא רק ב-29! אז את יכולה להירשם לקורס ולבוא למסיבה כבר כצנחנית!!!

olga Y

New member
הלוואי!

תאמין לי (באמת תצטרך להאמין לי) שזה הדבר שאני הכי רוצה בעולם, אבל (הנה מגיע האבל), אני אהיה בת 17 עוד כמה חודשים, ובפרדייב לצערי מקפידים על הגיל
. אז הדבר היחיד שאני יכולה לעשות בתחום זה להיות בפורום, להתעניין, ולהספיק לחסוך מספיק כסף עד היום הולדת כדי שאני אוכל להתחיל בקורס ישר! ועכשיו תענו לי ברצינות, למי מיועדת המסיבה ב-29?

למעלה