מה ההבדל

• פותח הנושא c5c5
  • פורסם בתאריך

c5c5

New member
מה ההבדל

בין צלחת עמוס בקוטר 60 לבין telestar 12 גם באותו קוטר?

c5c5

New member
התכוונתי האם יש קשר בין צלחת מסוימת

לצלחת אחרת מבחינת עוצמת הקליטה או שהקליטה בכלל זה מה LNB ? שאלה שניה,האם את המעלות מכוונים באמצאות הLNB או באמצאות הצלחת עצמה?

ברור שצלחת גדולה יותר תעזור בקליטה

אם בכלל של לווינים צלחת קטנה יותר בכלל לא תאפשר. ה-LNB חשוב באותה המידה - אם הוא רגיש מספיק הוא יאפשר קליטה טובה יותר או בכלל לא של ערוצים וליינים שקשה לקלוט עם LNB בעל רגישות ירודה. כיוון המעלות מתייחס לצלחת עצמה.

c5c5

New member
אני מעונין לקלוט את ארה"ב

1. איזה קוטר של צלחת אני צריך על מנת, לתפוס את מזרח ומערב ארה"ב בצורה חדה וחלקה? 2. איזה סוג של LNB הוא הכי טוב בשביל לקלוט את היעד הנ"ל ? 3. האם על הצלחת יש חריטה או הדפס של המעלות ? 4. אם לדוגמא אני מעונין להשתמש בשתי LNB על אותה צלחת כיצד עלי לכוון את הצלחת בצורה שהיא תקלוט לדוגמא 15 מעלות מערב , ו60 מעלות מערב כאשר כמו שציינת מקודם כוון המעלות מתבצע מהצלחת בלבד, איך מכוונים שתי מעלות כל אחת מLNB אחר בצלחת אחת?

geostant

New member
ובכן...

חצי מהדברים שרשמת לא ממש יועילו... קוטר צלחת - גדול מאוד (מעל 10 מטר אני משער) ואולי גם זה לא יספיק ובכלל לא תיהיה אפשרות לקלוט (אני לא מבטיח כלום במילים אחרות) קליטה חדה וחלקה ? אני בספק איזה סוג של LNB ? LNB שיש לו כמה שפחות NOISE FIGURE הצלחת צריכה להיות נקייה לגמרי מכל הדפסים או סימנים כי הם רק יפגעו בקליטה בשימוש ב-2 LNBים על אותה צלחת אתה יכול לשכוח בכלל מלקלוט ארצות רחוקות רק חובבנים עושים את זה, אם אתה רוצה משהו מקצועי, תציב צלחת לכל לווין. אפשרות אחרת, במקום צלחת גדולה וכל הבלאגן זה פשוט לעשות מנוי לשירות DBS (לאו דווקא YES) אשר מעבירים תחנות אשר לא ניתן לקלוט באיזורנו, קח לדוגמא את ORBIT שמנוי היום עולה בסך הכל 7 דולר לחודש.

c5c5

New member
אז איך צלחת מסוג telestar 12

תופסת את לוס אנגלס וסן פרנסיסקו והיא בעלת קוטר 60 ס"מ? הNOISE FIGURE היא בעלת העוצמה החזקה ביותר כך שלא תשפיע על איכות התמונה בטלויזיה? אני יכול לשכוח בגלל שהמתח מתחלק לשני ואז האיכות ירודה אז שאפשר לחבר לזה מגבר ואז פתרנו את הבעיה . רציתי לדעת האם המעלות כתובות על הצלחת עצמה ? ואיך ניתן לכוון שתי מעלות שונות באמצעות צלחת אחת?

הלווין

New member
אתה לא תופס

גם אם תשים צלחת ענקית לא תיקלוט בארץ ערוצים של ארה"ב כי האלומה שלהם לא מכוונת אלינו אולי תיקלוט פידים של חדשות אבל זה ממש לא העיקר. הערוצים היחידים של ארה"ב הנקלטים בארץ הם ערוצי החדשות המשודרים בלוין ב15W אבל זה לא שידור קבוע וכל הזמן הערוצים מתחלפים. או שקולטים את הערוץ FOX ניוז.וCNN USA ב37.5W מוצפן. יש בלוין ב13E ערוץ AFN עם סדרות וסרטים מארה"ב אבל הוא חסום ורק חילי ומפקדי צבא ארה"ב רשאים להשתמש בו.ובלוין זה יש גם ערוץ CSPAN אבל זה רק ערוץ דיונים מועידות הממשל בארה"ב. הנקודה היא שבארץ ניתן ליקלוט מארה"ב רק את ערוצי החדשות וגם בקושי. אתה צריך להשלים עם זה שלא תוכל ליקלוט ערוצים מארה"ב כמו ערוצי ספורט ואירוח.השירות שלהם מאוד יקר. והם בארה"ב בכוונה משדרים באלומת צרה שלא ניקלטת אפילו בדרום אמריקה רק בקנדה. ואם כל כך חשוב לך ליקלוט שידורי ארה"ב אתה צריך להעביר שידור דרך תחנת העברת שידור וזה עולה מעל 1000 דולר לשעת שידור שלא נדבר על קניית זכויות שידור כדי שלתחנת העברת השדור יהיה מותר להעביר לך את השידור. אני מציע לך להתנחם במה שיש ואם אתה לא יכול בלי ערוצים מארה"ב אז תלך לגור שם ואז תיקלוט שם את רוב הערוצים שלהם שמה בצלחת ענק קולטים גם לוינים מדרום אמריקה. כל זה בתקוה שהאמריקאים יתנו לך דרכון. אבא של.

geostant

New member
אין דבר כזה צלחת מסוג TELESTAR 12

TELESTAR 12 זה שם של לווין לא של צלחת

למעלה