מה ההבדל?

Sonata Of Tears

New member
מה ההבדל?

שלום לכם..ראיתי פה כמה מקרים שאנשים אמרו שהם הומואים ממין זכר או זכר שאמר שהוא לסביט..מהם הומואים ממין נקבה ואיך זכר יכול להיות לסביט תודה וחג שמח

resputin

New member
וקצת לשון; לסבית זה עם ת´.

דווקא ליז אמרה שגבר יכול להיות לסבית, אם הוא טרנסג´נדר- אבל אני דווקא נוטה לחשוב שזה נתון לוויכוח, כי אומנם הוא נולד גבר, אבל הוא <במקרה ו-> עבר ניתוח, והינו אישה, לכן אינו גבר יותר. אם הוא ("היא") לא עבר ניתוח, אלא עדיין בתהליך <לוקח הורמונים, אבל לא יעבור\עובר ניתוח> הוא נחשב כסטרייט לטעמי. נכון, הוא (היא) רואה את עצמו (עצמה) לאישה, ולא לגבר -אך בצורתו (צורתה) הפיזיולוגית הוא (היא) גבר ולכן יחשב (תחשב) לגבר סטרייט, ולא לאישה לסבית.

FreakOnALeash

New member
איזה ניתוח?

עם אתה מתכוון להתאמת איבר המין- רוב הטרנסקסואלים והטרנסקסואליות לא עוברים את זה הניתוח. לטעמי, אם מישהם מציגים את עצמם כבן או כבת, צריך שיכבדו אותם וייתנו להם להגדיר את עצמם כאוות נפשם (במיוחד לאור העבודה שאתה לא יכול לשנות את המין המוחי שלהם!!!) מ:מישהו מאוד לא סטרייט.

FreakOnALeash

New member
גע, ברר, התכוונתי לטרנסג´נדרס.

גם אני צריך לחשוב לפני שאני פולט.

resputin

New member
אני מכבד אותם, לא אמרתי שלא.

ואם תשים לב, דאגתי להתייחס באופן שווה כזכר ונקבה בפנים ההודעה. אבל אמרתי, שמנקודת מבט פיזיולוגית, הינם "נחשבים" כסרטרייטים. התודעה הנשית או הגברית זה דבר שונה וקשור לנפש, דבר שלא התייחסתי אליו בהודעתי. ואתה יכול להיות מאוד סטרייט, ועדיין להיות דעתן יקירי. לי, זה לא מפריע.

FreakOnALeash

New member
מה אמרת?

סטרייט או גיי זה עניין פיזיולוגי? לדעתי זה לא מתרכז בשיוך הביולוגי, אלא גם במה שפלוני ו\או אלמונית ו\או ג´נדרקוויר מזדהים איתו. לי אישית, אגב, החשיבה הרווחת בחברה, שאם אני כבר מצביע על עצמי כבן אז הרי אני ´חייב´ לחשוב רק על כוס היא חשיבה סטרייטית, וכל נטייה אחרת שלי שאני אמנם מגלה היא בלתי-סטרייטית. מה שמחזיר אותי לשאלה שכנראה אף פעם לא יסגר- אם מישהו היה מציג את עצמו בפניכם בצורה משכנעת כגבר, ואז מודיע לכם שלמרות הכל המין שלו נוגד ואינו זהה לשלכם, הייתם נותנים לזה צ´אנס, או מוסרים לו ´בהצלחה´ ושולחים אותו הלאה?...

Lizz

New member
רספי, אני *ממש* לא מסכים איתך.

המבנה הפיזי שלי לא קשור לנטיה שלי, לא קשור למגדר, לא קשור לכמעט שום דבר באזור הזה. מעט מאוד טרנסג´נדרס עוברים בכלל ניתוח, אתה יודע את זה. בעיקר FTMים. בוא נגיד שיהיו הרבה אנשים שלא יסכימו איתי, אבל רובם לא טרנסג´נדרס בעצמם ולכן בעצם, עם כל הנימוס, אין להם זכות לקבוע. :) וזהו. רק *אני* אגדיר לעצמי מי אני ומה אני אוהב ולמי אני נמשך ומה התוית שאני רוצה להדביק לעצמי על המצח.

למעלה