מה ההבדל

• פותח הנושא Jiv
  • פורסם בתאריך

Jiv

New member
מה ההבדל

בין פאן בורד לגלשן רגיל? כי פאן בורדים הם יקרים..ומצאתי גלשן 220 ס"מ בזול..השאלה אם שווה להשקיע יותר בשביל פאן בורד? *מדובר בגולש מתחיל ושמן (אם אתם זוכרים אותי)

guy65

New member
זה ההבדל

הגובה, זה כל ההבדל. הם מותאמים לסגנון אחר של גלישה, פחות ביצועים ויותר "פאן" (כשמו הוא). כמובן שאפשר לעשות איתו כל מיני תרגילים אבל זה יותר קשה מגלשן רגיל. והמחיר (אני כמעט בטוח שזאת הסיבה) יותר גבוהה כי יש יותר חומר. ואם מימדך גדולים אז פאן בורד יהיה טוב בשבילך (למרות שגם גלשן רגיל אבל תתחיל עם זה תשתפר ואז תוכל להתקדם)

Jiv

New member
זאת אומרת

שעדיף להשקיע יותר כסף (יותר מ600 שקל !!) ולקנות פאן בורד?

הוא לא יודע על מה הוא מדבר

זה לא רק הגובה זה גלשן אחר לחלוטין שייפ אחר לגמרי הקרוקר הקונקייב החרטום והטייל כמובן גם העובי שונים לגמרי מבשורטבורד וזה לא שאלה של עדיף... זה שאלה של מה אתה רוצה עם פאןבורד יותר קל לגלוש אבל אחרי זה קשה לתרגם גלישה על פאןבורד לשורטבורד לגבי ה600 שקל... אם אתה קונה פאןבורד אז משהו טוב יעלה לך לפחות 1000 אלא אם כן אתה רוצה משהו שיחזיק לך סשן וחצי

Jiv

New member
....

המטרה שלי היא ללמוד לגלוש..לתפוס פינות..אני לא בקטע של תרגילים !! ומצאתי גלשן רגיל , 220 ס"מ ב350 שקל.. פאן בורד מתחיל מ1000..אז השאלה היא אם ללכת על ההוא ב350 או באמת להוסיף הרבה כסף ולקנות פאן בורד? המטרה היא ללמוד לגלוש ! תודה

guy65

New member
תשמע, (וגם בקשר לגיא מאשדוד)

פאן עולה הרבה, 350 נשמע מעט מידי ומשהו שם לא בסדר. קנה בסביבות ה1000. פאן הוא בדיוק לתפוס פינות ורדת גלים בקלות. גיא, ברור שאני יודע את ההבדל אבל לא אמרתי לו שהחרטום אחרת וזה הרבה פחות רדיקלי פשוט אמרתי שזה לדברים פשוטים יותר (אין לי מושג עד כמה הוא מבין) ושזה לפאן

Jiv

New member
לא הבנת

מה שב350 שקל הוא גלשן רגיל , רק גבוה ! ובגלל זה שאלתי אם זה באמת הבדל כזה גדול? באמת עדיף להשקיע הרבה יותר בשביל פאן???

Jiv

New member
עוד משהו..

עדיף להתחיל עם גלשן גבוה נכון?? מה עדיף הרוחב או הגובה בשביל התחלה?? *שוב , תתחשבו בזה שאני שמן

אחי עשית מזה כבר פרוייקט

כבר חודש אתה פה שואל על גלשן תקנה איזה משו לא יקר מדי לא זול מדי שנראה סבבההה שיהיה גבוה רחב עבה ולך לגלוש כבר רק ככה תלמד

Jiv

New member
מה זה קשור

א,פעם ראשונה שאני שואל על גלשן ב,חורף עכשיו אני במילא לא מתכוון לגלוש אני רק מתכנן בשביל הקיץ ג,בשביל מה יש את הפורום? בשביל תשובות כאלה מזלזלות? אני רוצה לדעת אם ההבדל בין פאן לבין גלשן רגיל באותו גובה הוא משמעותי כי ההפרשים במחיר הם גבוהים..

guy65

New member
תשמע...

רוחב, יותר קל להתייצב ולעמוד. הגובה גם נועד ליציבות כללית על הגלשן. בשלב הזה זה לא ממש משנה אם יהיה לך פאן או גלשן עם חרטום מחודד בגובה 210.

Jiv

New member
סוף סוף

קיבלתי תשובה שאפשר להבין את מה שרציתי לדעת.. תודה

למעלה