מה ההבדל?

טנקס מן

New member
מה ההבדל?

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין היפ הופ לראפ? טנקס מאן

DoYouAreIsVery

New member
אממ

אם תריץ חיפוש אתה תמצא היו פה כמה דיונים ואולי יש אפילו בטאג ליינס... בכל מקרה , היפ הופ זה תרבות וראפ זה חלק מהאלמנטים של ההיפ -הופ כמו גראפיטי וכו'

אם השאלה היא מה ההבדל בין הז'אנרים המוסיקליים

שמוגדים היפ הופ או ראפ, אז זה אותו הדבר, כלומר, שיר ראפ הוא שיר היפ הופ, ושיר היפ הופ הוא בדרך כלל שיר ראפ, אלא אם כן זה R&B היפ הופ כזה. בקיצור שיר אין הבדל בין שיר ראפ לשיר היפ הופ. THE SAME SHIT

אני אשמח אם תסביר לי מה לא נכון במה שאמרתי...

אתה מכיר שיר ראפ שהוא לא שיר היפ הופ? ובלי להתחכם בבקשה. אם כן אתה פותח בפניי עולם חדש ממש.

dweck2k

New member
כן.

בדוק אחורה במסורת של הפולק, של הספוקן וורד, וכן הלאה. בדוק עוד יותר אחורה במסורות שבטיות וכו': http://en.wikipedia.org/wiki/Griots צ'ירז, דוויק

ק ר ח

New member
עולם חדש נפתח:

מכיר את השיר שהיה בארווזין האחרון?("תלחץ על הכפתור")-קובי אוז עושה שם ראפ אבל השיר הוא לא היפ הופ והוא לא קשור להיפ הופ. מכיר את השיר "האשם תמיד" של יאיר ניצני? יאיר ניצני דופק שם את הראפ(אצל נייג'ל אדמו"ר זה היה ראגאמאפין) העברי הראשון הרשמי המוקלט,אבל השיר הוא לא היפ הופ וגם לא קשור להיפ הופ... אני מקווה שהבנת דרך הדוגמאות האלה,אתה בעצמך שאלת את השאלה וקיבלת תשובה מלאה למה זה שיר ראפ או שיר עם ראפ שזה לא היפ הופ.... ראפ זה המילים באופן קצבי ומהיר בקצב,לא תמיד ראפ קשור להיפ הופ, היפ הופ היא מלה כוללת לתרבות רחבה שמאגדת בתוכה גם את הראפ(MC),,בין השאר יחד עם ברייקדאנס,אמנות הגרפיטי,דיג'יינג,ביטבוקס,אופנת רחוב,שפת רחוב,וחכמת רחוב. סה"כ ההבדל הוא שהיפ הופ זה תרבות מעבר לזה שהוא נתפס כסוג מוסיקה,ומכאן מתחיל לרב הבלבול.

da^Lord

New member
כולם אומרים שהיפהופ זה תרבות ולא סוג מוזיקה

מעבר לזה שהיפהופ זה תרבות עם כל הבלה בלה אלמנטים בכל המצעדים, אפילו בתכניות ב BET רשום hiphop and rap כלומר כן מחשיבים היפ הופ לסגנון מוזיקלי.. ככל הנראה הצד היותר מיינסטרימי של המוזיקה השחורה. והאשם תמיד זה היפ הופ.. מאוד אולדסקול אבל היפהופ.

da^Lord

New member
לא יודע מה איתך

אבל בעיני ערוץ שקורא לעצמו BLACK ENTERTAINMENT CHANELL יכול להיות מדד בענין הזה.

esvee

New member
לפי מיטב הבנתי מדיבור עם אומנים משם,

BET נחשב לאחד הערוצים הממוסחרים והלא רלוונטיים

TakTik

New member
../images/Emo45.gif הדיעה הכללית שהוא יותר פוגע בתרבות

מאשר אם טי וי. ממוסחר,טיפשי ו"ניגא" לייק....

EmGee

New member
בקשר למוזיקה

זה מדד די טוב. טעות בתום לב הם כנראה לא עושים, והם גם לא ישנו הגדרות כלשהן כדי לקבל עוד רייטינג. לעובדה שהם שמים שירים ממוסחרים ממש לא רלוונטית לאמינות של ההגדרות שלהם.

למעלה