מה ההבדל בין -

Ofericko

New member
מה ההבדל בין -

Sim free
ל-
Factory unlocked
?

תודה והמשך ערב נעים וקריר.

jasam

New member
לדעתי אין זהות מוחלטת בין הדברים

סים פרי זה מכשיר שאחרי התעסקות כלשהי הוא לא נעול לשום רשת ומכשיר לא נעול זה מכשיר שככה יצא מן המפעל.
הסכנה עם סים פרי היא שלעיתים פתיחת המכשיר איננה לצמיתות אלא עד עדכון הגרסה הבא ( לפחות ככה זה באנדרואיד(

AYELET1

New member
אתה טועה מאד. וזה לא כך גם באנדרואיד

יש לך בלבול במושגים

Ofericko

New member
GSM, UTMS, תדרים וכו'.....

באייפונים החדשים (5S, 5C) מה המפרט שיעבוד כאן בארץ בצורה מלאה?
תודה רבה.

gadi7

New member
בישראל

אפל צפויה לשווק את הגירסאות האירופאיות של האייפון 5S והאייפון 5C. מספר הדגם (Model Number) האירופאי של האייפון 5S הוא A1457 ואילו מספר הדגם האירופאי של האייפון 5C הוא A1507. דגמים אלו כוללים תמיכה בשני תדרי הדור הרביעי המיועדים לשימוש בישראל - 1800MHz ו-2600MHz - כך שמי שירכוש את אחד מהמכשירים הללו יוכל ליהנות משירותי דור רביעי כאשר אלו יושקו בישראל. ראה כאן את הכתבה המלאה

gadi7

New member
לפי אותה כתבה

מכשירי אייפון 5S ו-5C שיובאו מארה"ב (מספרי דגם: A1532\A1533 ו-A1456\A1453) אינם כוללים תמיכה בתדר הדור הרביעי 2600MHz. כך במידה ורשת הסלולר של הלקוח בישראל תקים רשת דור רביעי בתדר זה, המכשיר שלו לא יוכל לתמוך בדור רביעי ברשת שהוא מנוי לה. אבל עד שתקום בישראל רשת דור רביעי, אפל תוציא כבר את דגם 7S...

AYELET1

New member
השאלה הגדולה היא אם אלו באמת יהיו תדרי LTE

בארץ.
הייתי רוצה לראות אסמכתא במקומות אחרים (ו"מקומות אחרים" אינם אתר זה או אחר הכותב אודות סלולר, גאדג'טים וכד...).

shahar sexy

New member
אז לפי מה שהבנתי ממך..

אם אני קונה מכשיר מארה"ב הוא לא יפעל לי בארץ? רק מכיוון שהוא לא מיוצר באירופה? והוא בעל מספרי הדגם שרשמת...

gadi7

New member
הוא בהחלט יפעל

ואפיל פועל היטב כיום בררשתות הקיימות. בבוא היום, לכשתהיה בארץ רשת דור רביעי (כיום עדיין אין), הא לא יוכל להתחבר אליה. אתה בהחלט יכול לקנות מכשיר בארה״ב

shahar sexy

New member
אוקיי, אז מה אני צריך לוודא לפני שאני קונה?

שהמכשיר הוא unlocked וללא התחייבות לחברה בחו"ל?

shaulch

New member
לא ברור

יכול להיות שהחברה תפעיל דור 4 על כמה תדרים אז במקרה הגרוע באיזור מסויים שבו יהיה שימוש ב 2600 , לא תהיה לך קליטה של דור 4.. בדיוק כמו שהיום בדור 3 יש כמה תדרים וחלק מהטלפונים הם ללא תדר מסויים.

se7en7

New member
כל מכשיר אייפון יעבוד בארץ בצורה טובה מאוד

מתישהוא ,שאולי , בתקווה , יום אחד , בשאיפה שתקום רשת הדור הרביעי אולי המכשיר יעבוד בגלישה רק עם הדור השלישי ( לא נורא ולא נראה באופק ).

לידי יש מכשירים של טימובייל ו-at&t שנקנו במחיר מלא בחנות אפל ושניהם עובדים מצויין.

למעלה