מה ההבדל בין XDA ל XDA2 ?

mikeoreli

New member
בין שמים וארץ

הXDA הוא מכשיר פוקט פיסי מדור ישן עם יכולת סלולארית. הXDA II זהו מכשיר פוקט פיסי מהדור האחרון עם יכולת סלולארית. ההבדלים לטובת ה XDA II : מעבד יותר חזק ומהיר צורך פחות סוללה. בעל כניסת SDIO לעומת SD בדור הקודם. שן כחולה כאשר בדור הקודם לא הייתה. בעל מערכת WM2003 שיותר יציבה ומהירה מאשר PPC2002 שבדור הקודם מצלמה דיגיטלית שלא קיימת בדור הקודם.

תודה, איפה קונים, כמה עולה?

אני יודע שהXDA עלה בארץ הון תועפות. האם יש כבר את ה - XDA2 וכמה הוא עולה. ובכלל איפה אפשר לקרוא קצת על המכשיר הזה. מה החסרונות שלו (מעבר למחיר) יחסית לפוקט ללא יכולת סלולארית? ושאלה כללית: האם אמורים בקרוב לצאת מכשיריי פוקט חדשים בשוק כמו שהבנתי שהולך להיות בימים הקרובים בתחום הפאלם.

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif

הXDA בארץ או בשמו העברי QTEK, עולה הרבה מאוד כסף רק בארצנו שכן המיסים על מכשיר עם יכולות סלולאריות הוא 51 אחוזים. ניתן למצוא את הXDA 2 בחו"ל (קשה לי להאמין שתמצא אותו בארץ) במחיר של 600 עד 800 דולר. פרטים
תריץ חיפוש של XDA 2 בגוגל ותמצא מספיק חומר
החסרונות שלו ביחס למכשירים אחרים
ממ הייתי אומר שחסר חריץ CF וWIFI - אם היו לו את שניהם הוא היה המכשיר המושלם
מעבר לכך הוא מכשיר מצוין

gabimaor

New member
הרבה פעמים

לאנשים יש בעיה לדבר איתו כפלאפון בגלל גודלו. אני מניח שהוא פחות או יותר כמו ה XDA ולכן תוכל לקפוץ להנדי להחזיק ביד ולהרגיש. אגב,לא חושב שעדיין מפיצים אותו בארץ אבל זה יקרה מאוד בקרוב.סולגוד היא החברה שמשווקת.תוכל ללכת לפורום באתר www.qtek.co.il ולשאול את הנציגים של החברה חגבי מחיר וכו'. יש שם בחור מאוד נחמד בשם שמוליק

castroman

New member
בקשר לצורת הדיבור

זה באמת לא נוח, מנסיון, בכל מקרה יש אוזנייה או לחלופין בXDA 2 אפשר להשתמש באוזנית BT.

כמה הערות על XDA II

א. המחיר 800-850 $ - על תחלום על 600 בכלל. וזה בחו"ל (הונג קונג) ב. הגודל ממש לא בעייתי לדיבור לטעמי. ג. חריץ CF כבר לא הכי שימושי כיום, זה חשוב רק היסטורית למי שרכש כרטיסי CF (זכרון, GPS, WIFI) בעבר. כרטיס חדש? עדיף SDIO (שקיים) ד. WIFI מובנה זה נחמד, אבל כרטיס WIFI של SANDISK עובד מצוין ה. מה שחסר באמת זה דווקא GPS מובנה...שצפוי ב XDA III ....

castroman

New member
../images/Emo26.gif

אני כמעט בטוח שראיתי ב600
או שזה בEBAY
בקשר לWIFI תחשוב שאם זה בכרטיס SD נחסמת לך האפשרות לכרטיס זכרון, אז עדיף שזה יהיה פנימי. בקשר לGPS יש כבר כאלה עם תמיכה בBT של חברת SOCKET המוכרת לדוגמא וזה יעבוד מצוין עם הXDA 2, בקשר לXDA 3 מאיפה המידע

פרה פרה

1. מי שרוכש מ EBAY שיהיה בריא. אני רכשתי שם הרבה, עד שמישהו גנב ממני 1000$ דרך PAYPAL ולא שלח את הסחורה. EBAY ו PAYPAL סירבו להחזיר את הכסף. אז ... (ולידיעה, אני רוכש מוצרים בטלפון/אינטרנט כבר כמעט 15 שנים... וזה פעם ראשונה שממש זיינו אותי) 2. הסיבה היחידה להשתמש ב WIFI היא במקום ציבורי בכדי לגשת לאינרנט. במצב זה, אין שום סיבה או צורך בכרטיס הזכרון. מוציאים אותו לרגע. מי שרוצה להסתובב במשרד 8 שעות ביום עם WIFI פתוח - זה לא מעשי כי הבטרייה תגמר מהר מאד (3 שעות עם כרטיס WIFI) 3. GPS עם BT נשמע לי גדול כבד ומסורבל (וגם יקר נורא)...למרות שלא ראיתי אותו פיזית, עובד, קראתי הרבה וזה לא מתאים לי. 4. XDA I (כן I) עם GPS יצא באסיה. לכן סביר ש XDA3 יכיל GPS.

SaarAvigour

New member
מיסים על XDA = Qtek

יש לי - רק...- הערה קטנה.. וזאת יש לדעת כי בעקבות שתדלנות לוחצת של חברות סולגוד (יבואני/מפיצי מותגי Qtek ו- IMate בישראל) וכלנית (קיוסרה), משרד התקשורת סיווג את "גם-וגם" כמחשבי כף-יד (ולא כטלפונים סלולרים) מה שמצמיד להם תג מס של 18% בלבד...(ולא 51% ..הבדל קטן..).. מידע זה אושר בפני ע"י אחד מהיבואנים, ונבדק אישית לנכונות מול מקורות נוספים...אז למה המחירים הגבוהים באופן בלתי סביר ? ובכן זו כבר שאלה אחרת. בכל אופן, כדאי לדעת.... =========== סער אביגור עורך http://www.pocket.co.il

gabimaor

New member
זה היה נכון

לגבי ה QTEK. לא בטוח שזה יתפוס גם ל XDA 2 נקווה שכן

בלה בלה בלה?! רגע נכון!

אנשים חכמים, ואני חושב שסער הוא אחד מהם, לפעמים מדהימים אותי. מה זה "נבדק אישית מול מקורות"?! זה נשמע רציני? אמין? היום יש אינטרנט (כן! כן!) והמידע צריך להיות זמין. אז למה לספר סיפורים? הלכתי למשרד האוצר. אתר יפה. WWW.MOF.GOV.IL עברתי לאגף המכס, מצאתי את הגישה הישירה לספר התעריפים/סיווגים, וחיפשתי טלפון. החיפוש מורכב, כי העברית פרימיטיווית (לא מצאתי פוקט או סלולרי). והנה, פריט-מכס לפניכם: חלק 16, פרק 84, פרט 71 מכונות עיבוד נתונים סעיף 3010 - 3010/1 - מסוג כף יד (HANDHELD) המשולבות במכשיר טלפון אלחוטי פטור מלא ממכס! (יש רק מעמ 18% כמובן) מכישירים מעל 300 ק"ג יהיה גם מס קניה ... בקיצור: 1. סער צודק! ויבואני QTEK / סולגוד שלא הורידו מחירים הם גנבים קטנים. 2. כל מי שיביא QTEK מחו"ל, ובעתיד QTEK 2020 או מה שזה לא יהיה שסולגוד יקבלו עליו אישור יבוא - יכול לייבא את זה חוקי עם מע"מ.

SaarAvigour

New member
מיקי - קבלתי, הביקורת שלך במקום !!

אתה צודק לגמרי בביקורת שלך על הניסוח "המעורפל" שלי...ההערה שלך בהחלט במקום !! לעצם העניין. על תקשורתנים משולבי PPC עם טלפון, יחול - רק - מע"מ בגובה 18%. ============ סער אביגור עורך http://www.pocket.co.il

mikeoreli

New member
למה לא ?

אם יש מספיק פראיירים בארץ לקנות את המכשיר במחיר מופקע למה שהם יורידו אותו ? יש לי חבר שהוא היה סמנכ"ל סניף של של קשת חנויות גדולה שלא אנקוב בשמה, והוא אמר לי שיש מוצרים שהם מוכרים ברווח של יותר מ1000% ואנשים עדיין קונים. הבעייה שבארץ לא יודעים לעשות חרם צרכנים על מכירים מופקעים וממשיכים לקנות ובסוף משקרים לעצמם שלא יצאו פראיירים.

ron20

New member
שווה לקרוא ../images/Emo26.gif

באזור המאמרים של הפורום, מספר דברים שמיקי גולן כתב על המכשיר.

למעלה