מה ההבדל בין M ל-SONOMA?

apl2006

New member
ח'ברה - זה יהיה אחד משני אלה - עזרה

אני מ-מ-ש מתלבט בין שני הדגמים האלה (אחד מוצג כאן, השני בקישור) את ה-ACER שבקישור אני יכול לקבל ב-6600 ש"ח כולל 3 שנים אחריות דגם ראשון: DELL INSPIRON 1300 כולל 3 שנים אחריות ב-6200 ש"ח Intel Pentium M 740 1.73GHz, 2MB Cache, 533 MHz 512MB DDR2 SDRAM Integrated Intel® Media Accelerator 900 Graphics Adaptor, 128MB Shared DDR Merory 15.4" WXGA TFT active-matrix, 16.7 million colors 60GB 5400RPM 24X DVD/CD-RW Combo drive 8X DVD-RW Dell's unique ExpressChargeTM feature lets you charge your battery in about an hour WLAN 802.11b/g Integrated: 56K1 V.92 modem, 10/100 Ethernet2 LAN 3 Kg

apl2006

New member
shoshvany אמרת משהו...

אמרת שה-ACER WLMI היה יכול להיות מושלם בשבילך אם היה לו SVIDEO... לא עדיף לך לקנות אותו ב-5925 ולהוסיף 350 שקל עבור מתאם USB ל-SVIDEO? ה-TOSHIBA ייצא לך 1000 שקל יותר! אני דרך אגב גם מתלבט אז בוא ננסה לעזור אחד לשני פה תודה *אשמח לעוד תגובות בנושא מאחרים!

shoshvany

New member
לדעתי לך על הACER

גם כי יש לו כרטיס מסך ATI עם זכרון מסך DEDICATED ,גם כי הBUS שלו יותר מהיר , וגם כי יש לו מסך עם בהירות גבוהה וב DELL אין. (אם זה ממש מענין אותף אז ע"פ DELL ה1300 עובד על BUS 400 תמיד, גם כשכתוב אחרת על המעבד ואילו ה1652 עובד על 533 כי הצ'יפסט שלו מהדור החדש והDELL מהדור הישן)

apl2006

New member
אשמח לשמוע דעתכם: 3 ניידים

שימו לב גם להבדלים במחיר. מבחינת חומרה קשה לי לאתר הבדלים משמעותיים. מה -אתם- הייתם בוחרים?

shoshvany

New member
אם יש למישהו קישור לUSB 2 VIDEO

ברמה גבוהה (בלי לאבד איכות) אני אשמח לראות בעיה אחת שאני יכול להסתדר איתה ב1652, זמן בטריה נמוך בגלל כרטיס המסך אני מעדיף זמו ארוך וכרטיס SHARED, נשאיר את המשחקים לנייח. בכל מקרה אם קיימת אופציה ממשית לSVIDEO רציני וזול דרך USB אז אני בהחלט אשמח לחסוך קצת כסף...

apl2006

New member
זה טעות

התבלבלתי. מצידי אפשר למחוק את ההודעה. לצערי אין אפשרות עריכה

shoshvany

New member
לידע כללי

ישנם בחו"ל מתאמי VGA TO VIDEO שבעצם ממירים את יציאת המסך הנוסף ל SVIDEO הם באמת עולים החל מ-350 ש"ח אבל לא ממש מצאתי ביקורות עליהם ויש לי תחושה שהם מאבדים איכות, אם יש למישהו נסיון עם קופסא כזו או יודע אם אפשר להשיג אותה בארץ שישרשר

apl2006

New member
עשיתי טבלת השוואה ACER / TOSHIBA

אשמח אם תאירו את עיניי לגבי הבדלים נוספים קובץ מצורף

shoshvany

New member
אז ככה

ATA או יותר נכון PATA חיבור פרללי לדיסקים קשיחים, החיבור הישן SATA חיבור סיראלי והחיבור החדש, מבחינת ניידים נתמך רק בצ'יפסטים 915 ו945 של אינטל (SONOMA ומעלה) הוא פי 1.5 יותר מהיר מPATA וגם עובד על כבלים יותר קטנים / צרים מה שעוזר לאיכות הקרור במחשב חשוב מאוד: החיבור של הכונן הקשיח זה רק חצי מהעבודה, אם הכונן לא מסתובב מספיק מהר אז לא משנה כמה בהיבור יהיה מהיר, עדיין הגישה תהיה איטית ולכן אם לוקחים SATA אז לקחת 5400RPM כי לקחת 4200RPM זה פשוט לירות לעצמך ברגל. (לדוגמא LG-LW40 כמו שנודע לי היום מלמיר) (אין לי מושג מה קורה בAMD)

למעלה