מה ההבדל בין

מה ההבדל בין ../images/Emo168.gif

מה ההבדל בין ג'לי למחית...... ג'לי הוא מבנה יצוק, ניראה מאוד יציב, ובפנים הוא מלא במילוי שהוא רך. בקלי קלות המבנה היצוק הזה יכול לאבד את צורתו החיצונית היפה והמרשימה. זה מזכיר לי מלים שמלווים בהכי, הכי מאושר, הכי נאהב, הכי עשיר הכי חזק הכי סימפטי הכי אמפטי, הכי מכוער, הכי סבבה, הכי חכם כל מיני. לעומת זאת........ מחית, זה סקווצ' כזה, מתפורר, דביק, מטפטף, ניתן להעניק לו כל צורה שהיא, מתפורר בקלות, ולא מחזיק מעמד הרבה זמן עם יציקה כל שהיא, כשאתה זורק אותו על מישו, אז הוא נידבק ונימרח. יש לו צורה מרתיאה, מציקה. מזקיר לי את המילה פתטי. אני לא אוהב להיות מחית, אבל בעיני עדיף להיות מחית ולהתנצל על זה כל הזמן, מאשר להיות ג'לי שמסתיר בתוכו מחית. כמובן שעדיף לא זה ולא זה, אבל בחיים כמו שבחיים, המצב של פתטי לפעמים הוא בלתי נמנע, וכל אחד מאיתנו טעם את נחת זרועה של הפתטיות מתי שהוא. יש קבוצת רגשות שהם מוגדרים כפתטיים, כמחית, כסקווצ'...... אז מה.... להרוג את עצמי בגלל שאני מרגיש אותם, לשקר, להעלם מהשטח, להיות דהוי לא קיים. כשאתה אוהב אישה שלא אוהבת אותך. כשאתה מקנא כשאתה עצוב ולא מצליח לצאת מזה. כשאתה בוכה כשאתה נורא זקוק כשאתה לא מאמין יותר בעקרונות שהאמנת בהם עד עכשיו. כשזה שאתה לא סובל הצליח להבליט בעיניך את הדפוק שבך, ואתה מסכים איתו. כל מיני, הרשימה ארוכה וזה לא בדיוק סיפורים סיסו ושימחו, זה סיפורים של מחית, מין פירה כזה. אז אני מאחל לכולם ולי, בהצלחה במצבי המחית שלנו, שיהיו קצרים ומעטים, אבל שיהיו אמיתיים ואיתנים, בלי משחקי כאילו של ג'לי . בהצלחה.

flower45

New member
סייח חביב

וואללה.. אני עכשיו בדיוק במצב של מחית. אני מחיתית מדרגה ראשונה כאשר הראש דואג ומוטרף בגלל הילדים..וזה אפילו מדיר שינה מעיני.. כל אחד יש לו את המחית שלו. שיהייה לך לילה טוב
ותתכבד קצת בג'לי

ל45 פרחים ../images/Emo141.gif

הג'לי שלך ניראה מאוד טעים, אני אוהב כשמגישים לי ג'לי על הבטן, כך אני הכי הרבה אוהב לאכול.......... סתתתתתם אל תשימי לב אלי אני מחית בכל מה שקשור לבטן של אישה. אני מבין אותך בקשר לילדים, באמת ילדים זה דאגה מאוד רצינית. מאחל לך שהעניינים יסתדרו לך, אחת הסיבות שאני לא רץ כדי לאמץ יחד זה בגלל שאני מפחד שלא אהיה מספיק אחראי, ולא אצליח להמודד. באהבה ממני אישה חביבה.

רות 2

New member
במחית הזו יש בצל מטוגן?...

כי אם לא .....זה פשוט לא מוצלח כמו המטפורה .......

לרות2, פירה זה מאכל אשכנזי

כשהייתי בעיראק, לא היה לא פירה ולא שניצל, גיליתי את זה רק בארץ, ליתר דיוק כשהגעתי לצבא, הגישו פירה יחד עם דגים, ןבצבא פגשתי גם את החמין שזה היה מכה לא מהעולם הזה. ורק שתדעי לך שמאכל הכי הכי טעים אצל העיראקים זה דווקא המאכל של יום שבת המכונה תבית או חשווה. אז אני לא יודע מה שמים בפירה חוץ מ תפוח אדמה מרוסק. באהבה ממני,

רות 2

New member
אהה אז פירה בשבילך זה ..

שיר סיפור ומשל... ועוד לאהבה ... רוצה לדבר על אהבה ...דבר על חומוס מה הלכתה רחוק ...... ועוף ממולא .התבית הזה ,זה כבר עניין לסקס ,וחשווה זה כבר עניין ל...שואא ומעשים טובים ... עירקי משתכנז שכמוך........
..שלא מבין בפירה ועד שלא תבין ...

למעלה