מה ההבדל בין DUKE ל LC4

DR EVIL

New member
מה ההבדל בין DUKE ל LC4

כרגע חזרתי מביקור אצל סוכן ה KTM המקומי ולא הבנתי מה ההבדל בין שני האופנועים מלבד החזות. אשמח לקבל עזרה לפני הבחירה ביניהם?

yules

New member
מתלים, חישוקים ושאר ירקות

הדיוק מיועד לרחוב/ כביש - דהיינו מתלים יותר קצרים, חישוקים יצוקים )לא שפיצים( - וללא יכולת שטח אמיתית. הסופרמוטו הוא בעצם דגם ה640 אנדורו )שזה דו"ש חזק במיוחד אבל לא ממש קליל( עם חישוקים וצמיגים של 17". גם המיני - פיירינג ושאר הירקות לא ממש זועקות כלי מרוץ, אלא יותר כלי לכיף נטו. הפרסומת של הדיוק מציגה אותו ככלי להשפלת אופנועי ספורט )היה אזרח טוב. נפנף לרוכבי סופר ספורט כשאתה עוקף אותם(.

DR EVIL

New member
או התמונה מתחילה להתבהר אז

מה עדיף לשימוש כביש בלבד? (duke אני מניח?)

yules

New member
אין לי שמץ של מושג

חוץ מהעובדה שהדיוק נחשב בעיני לאחד האופנועים היפים ביותר עלי אדמות. כשהתרנגולים יחזרו מהשפיצרינג הם יענו לך.

R750-Girl

New member
../images/Emo99.gif דיוק ירוק ../images/Emo99.gif

כולם בסופרמוטו.. ורק אני לא

D the kid

New member
../images/Emo12.gif יש חלומות שאתה לא מגשים?

אני מבין שתחזיק את שניהם נכון?

DR EVIL

New member
בלמתי והרכב מאחורי לא שמר מרחק

לצערי האופנוע write off בין 9 חודשיים.

D the kid

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif

שייייייט ! חראם עליו מסכן
דווקא אהבתי את הצביעה. אני מבין שאתה בסדר...? אז מה סופרמוטו? למה לא איזה האסקי או משהו אחר אקזוטי שאין אצלנו? נ.ב. זה היה נהג הודי במקרה?

DR EVIL

New member
דווקא הצלחתי לשבור מרפק, צלעות ועוד

שאר ירקות. כן חשבתי על דברים יותר אקזוטים אבל אז אתה קורא בפורום motorcycle news על האסקי שמסרב להתניע בבוקר או vor שנכנס כל יום למוסך. נראה יש כרגע דיבור עם בעל YZ עצבני, הבעיה שאני לא יכול לרכב 6 שבועות.... מי יודע אולי R חדש...(אבל לא צהוב... :))

D the kid

New member
מרפק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

אני מבין שהנזק הוא לא בלתי הפיך אם אתה לוקח את זה ככה. תמיד מיפרקים זה הדבר הכי מדאיג. תרגיש טוב בן אדם
ותעדכן מה נהיה, שלא נגלה ככה בטעות...

MAX D

New member
../images/Emo5.gifרק בריאות בנאדם...

שמור על עצמך והחלמה מהירה.

למעלה