מה ההבדל בין 6230 ל6230i?

זה מה שמעניין אותך לדעת בשעה כזו?

סתם... אז ככה: ב 6230i יש מסך יותר גדול, מצלמה יותר איכותית, ערכות נושא, PTT, ועוד הבדלים קטנים בתפריטים אבל הוא יותר איטי

זהPTT

ראשי תבות של PUSH TO TALK והפירוש הוא לחץ ודבר. זה כמו ווקי טוקי רק צריך שהשירות יתמך ע``י המפעיל הסלולארי. אורנג לא תומכים בזה וסלקום מפעילים את זה בינתיים באופן נסיוני

אץ קוצץ

New member
דיי פשוט

בוחרים מספר טלפון ברשת סלקום שיש לו מכשיר תומך ptt ולוחצים 2 שניות על הלחצן של הווליום ומשדרים, שימושי: לא במיוחד, מסיבה פשוטה שאין כמעט אנשים שמשתמשים בזה, עלות: ללא חבילה בערך חצי שקל לדקה מצטברת, ויש חבילה של 300 דקות ב 20 ש``ח וכשנרשמים לחבילה מקבלים 3 חודשים חינם, אני למשל יבטל את החבילה עוד שבועיים כי הולך להגמר ה 3 חודשים ואין לי הרבה עם מי לדבר..

אני לא בטוח שאתה צודק

נראה לי שהשלושה חודשים חינם זה כדי להתנסות בשירות וזה לא התחיבות. כנ``ל לגבי חבילת אינטרנט שמקבלים חודש ראשון חינם זה כדי להתנסות בשירות.

אבל יש לך

לפחות מישהו אחד שאתה מכיר בסלקום עם PTT שאתה מדבר איתו לפעמים? כי אם לא זה לא שווה גרוש

תודה..

רשמתי לך בספר אורחים הצעה לשיפור האתר.. ועוד רעיון- רשום תאריך ליד כל מודעה, כדי שיראו אם זה אקטואלי.

שניהם מכשירים מאוד מומלצים

6230i יותר מתקדם. גם מבחינת איכות גלישה, וכן זיכרון פנימי יותר גדול, כנ"ל איכות מצלמה, כנ"ל איכות וידיאו, כנ"ל הקלטת שיחות עד שעה ברצף (6230לעומת רגיל שרק ועוד ועוד.. לא חסר מעלות5 דקות

למעלה